Design magazin
Design magazin
Luxusbútorok

Pet Home Collection

Luxusbútorok A Pet Home Collection egy kisállat bútor, amelyet négylábú barátok otthoni viselkedésének figyelmes megfigyelése után fejlesztettek ki. A dizájn fogalma az ergonómia és a szépség, ahol a jólét azt az egyensúlyt jelenti, amelyet az állat a saját terében, az otthoni környezetben talál meg, a design pedig a házi kedvencek társaságában való élés kultúráját jelenti. A gondos anyagválasztás kiemeli az egyes bútorok formáit és jellemzőit. Ezek a szépség és funkció autonómiájával rendelkező tárgyak kielégítik a háziállat ösztöneit és az otthoni környezet esztétikai igényeit.

Kisállat Szállító

Pawspal

Kisállat Szállító A Pawspal kisállathordozó energiát takarít meg, és segít a gazdának a gyors szállításban. A tervezési koncepcióhoz a Space Shuttle ihlette Pawspal kisállathordozó, amellyel bárhová elvihetik kedves kedvenceiket. És ha van még egy kisállatuk, egy másikat helyezhetnek a tetejére, és a kerekeket alul rögzíthetik a hordozók húzásához. Emellett a Pawspal belső szellőzőventilátorral is rendelkezik, hogy kényelmes legyen a háziállatok számára, és könnyen tölthető USB C-vel.

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz

Xtreme Lip-Shaper® System

Az Azonnali Természetes Ajakbővítő Eszköz Az Xtreme Lip-Shaper® rendszer a világ első klinikailag bebizonyított, biztonságos kozmetikai otthoni használatra szolgáló ajaknagyító készüléke. Egy 3500 éves kínai „töltelékképzés” módszerrel - más szóval a szívással - fejlett ajakformázó technológiával párosulva az ajkak azonnali kontúrjára és nagyítására szolgál. A dizájn lélegzetelállító egy- és kétágyas alsó ajkát hoz létre, akárcsak Angelina Jolie. A felhasználók külön javíthatják a felső vagy alsó ajkát. A kialakítás célja az Ámor íjának íveinek emelése, az ajkak kitöltése az öregedő száj sarkainak felemelésére. Mindkét nem számára megfelelő.

A Cukorkockák

Two spoons of sugar

A Cukorkockák Teázás vagy kávéfogyasztás nemcsak a szomjúság megszüntetésére szolgál. Ez a kényeztetés és a megosztás ünnepsége. Cukor hozzáadása a kávéhoz vagy a teahoz ugyanolyan egyszerű lehet, mint emlékszik a római számokra! Függetlenül attól, hogy egyetlen kanálra, vagy kettőre vagy háromra van szüksége, ki kell választania a cukorból készült három szám egyikét, és be kell dobnia a meleg / hideg italába. Egyetlen akció és a célja megoldódott. Nincs kanál, nincs mérés, annyira egyszerű.

Kutya Wc

PoLoo

Kutya Wc A PoLoo egy automatikus WC, amely segíti a kutyákat békében, még akkor is, ha az időjárás gyenge. 2008 nyarán, a 3 család kutyájával folytatott vitorlázás során Egiána Reggiori, képzett tengerész kidolgozta a PoLoo-t. Barátjával, Adnan Al Maleh-nal valami olyat tervez, amely nemcsak a kutyák életminőségét javítja, hanem javítja azokat a tulajdonosokat is, akik idős vagy fogyatékkal élők, és téli időszakban nem képesek kijutni a házból. Ez automatikus, elkerüli a szagokat és könnyen használható, hordozható, tisztítható és ideális lakásokban lakók, lakóautók és hajók tulajdonosai, szállodák és üdülőhelyek számára.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse A monoton életmód és a természettel való fenntartható interakció hiánya miatt az ember állandó bomlás és belső elégedetlenség állapotában él, ami nem teszi lehetővé az élet teljes élvezetét. Ezt úgy javíthatjuk, hogy kibővítjük az érzékelési határokat és új tapasztalatokat szerezünk az emberi-természet interakcióról. Miért madarak? Éneklésük pozitívan befolyásolja az emberi mentális egészséget, a madarak szintén megóvják a környezetet a rovaroktól. A Domik Ptashki projekt lehetőséget ad arra, hogy hasznos szomszédságot teremtsen és kipróbálhassa az ornitológus szerepét a madarak megfigyelésével és gondozásával.