Design magazin
Design magazin
A Hibrid Zongora

Exxeo

A Hibrid Zongora Az EXXEO elegáns hibrid zongora kortárs terekhez. Egyedi alakja megtestesíti a hanghullámok háromdimenziós összeolvadását. Az ügyfelek testreszabhatják zongorájukat, hogy összhangban legyenek a környezettel, mint egy dekoratív művészeti darab. Ez a csúcstechnológiájú zongora egzotikus anyagokból készül, mint például szénszál, prémium autóipari bőr és repülőgépminőségű alumínium. visszaállítja a zongora széles dinamikus tartományát a 200 wattos, 9 hangszóróos hangrendszeren keresztül. A beépített beépített akkumulátor révén a zongora akár 20 órát is képes teljesíteni egyetlen töltéssel.

A Vendéglátó Komplexum

Serenity Suites

A Vendéglátó Komplexum A Serenity Suites a görögországi Chalkidikiben, a Sithonia nevű Nikiti településen fekszik. A komplexum három egységből áll, húsz lakosztállyal és egy medencével. Az épületegységek a tér horizontjának mély alakját jelölik, miközben optimális kilátást nyújtanak a tengerre. Az úszómedence a legfontosabb a szállás és a közkapcsolatok között. A vendéglátó komplexum mérföldkőnek számít a környéken, mint belső tulajdonságokkal rendelkező extrovertált kagyló.

Uv Sterilizáló

Sun Waves

Uv Sterilizáló A SunWaves egy sterilizáló, amely mindössze 8 másodperc alatt képes eltávolítani a baktériumokat, penészgombákat, baktériumokat és vírusokat. Úgy tervezték, hogy lebontsa a felületeken, például kávéscsészéken vagy csészealjakon lévő baktériumterhelést. A SunWaves-et a COVID-19 év nehéz helyzetére gondolva találták ki, hogy segítsenek Önnek olyan gesztusban élvezni, mint például a kávézóban való teázás biztonságos. Professzionális és otthoni környezetben egyaránt használható, mert egy egyszerű mozdulattal nagyon rövid idő alatt sterilizál UV-C fényen keresztül, amely hosszú élettartammal és minimális karbantartási igénysel rendelkezik, ezzel is segítve az eldobható anyagok csökkentését.

A Tervezési Események Programja

Russian Design Pavilion

A Tervezési Események Programja kiállítások, tervpályázatok, műhelyek, oktatási formatervezési tanácsadás és kiadói projektek, amelyek célja az orosz tervezők és márkák külföldi népszerűsítése. Tevékenységeink arra ösztönzik az oroszul beszélő tervezőket, hogy tökéletesítsék tudásukat és készségeiket nemzetközi projektek révén, és segítenek nekik megérteni a tervezői közösségben betöltött szerepüket, termékeik versenyképességének előmozdítását és versenyképességét, valamint valódi innovációk létrehozását.

Oktatási És Képzési Eszköz

Corporate Mandala

Oktatási És Képzési Eszköz A vállalati mandala egy vadonatúj oktatási és képzési eszköz. Ez az ősi mandala elv és a vállalati identitás innovatív és egyedi integrációja, amelynek célja a csapatmunka és az általános üzleti teljesítmény fokozása. Ezenkívül ez a vállalat vállalati identitásának új eleme. A vállalati mandala csoportos tevékenység csoportvezető számára vagy egyéni tevékenység a menedzser számára. Kifejezetten egy adott társaság számára készült, és csapata vagy egyén színezi őket szabadon és intuitív módon, ahol mindenki választhat bármilyen színt vagy teret.

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.