Design magazin
Design magazin
Az Intelligens Aroma Diffúzor

Theunique

Az Intelligens Aroma Diffúzor Az agarfa ritka és drága. Aroma csak égetés vagy extrahálás útján nyerhető, beltéri felhasználás és kevés felhasználó számára biztosítható. E korlátozások megszüntetése érdekében egy intelligens aroma-diffúzor és természetes kézzel készített agarwood tabletta jön létre 3 éves erőfeszítések után, több mint 60 mintával, 10 prototípussal és 200 kísérlettel. Bemutatja egy új lehetséges üzleti modellt és kontextust használva az agarwood ipar számára. A felhasználók egyszerűen behelyezhetik a diffúzort egy autóba, testreszabhatják az időt, a sűrűséget és az aromák sokféleségét, és élvezhetik a magával ragadó aromaterápiát, bárhová is megy, és bármikor is vezet.

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép

Toromac

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép A Toromac készüléket kifejezetten annak erőteljes megjelenésével fejlesztették ki, hogy új módon fogyaszthassa frissen facsart narancslevet. A maximális gyümölcskivonáshoz készült éttermek, kávézók és szupermarketek számára. Prémium kialakítása lehetővé teszi az barátságos élményt az íz, az egészség és a higiénia terén. Olyan innovatív rendszerrel rendelkezik, amely függőlegesen vágja a gyümölcsöt, és forgó nyomással megnyomja a feleket. Ez azt jelenti, hogy a maximális teljesítmény úgy érhető el, hogy a házat meg nem nyomja vagy megérinti.

A Transzformáló Gumiabroncs

T Razr

A Transzformáló Gumiabroncs A közeljövőben az elektromos szállítás fejlődésének virágoztatása áll az ajtó előtt. Autóalkatrész-gyártóként a Maxxis továbbra is azon gondolkodik, hogyan tud megtervezni egy megvalósítható intelligens rendszert, amely részt vehet ebben a trendben, és akár fel is gyorsíthatja azt. A T Razr egy intelligens gumiabroncs, amelyet az igényekhez fejlesztettek ki. Beépített érzékelői aktívan érzékelik a különböző vezetési feltételeket és aktív jeleket szolgáltatnak a gumiabroncs átalakításához. A nagyított futófelületek a jelre reagálva meghosszabbítják és megváltoztatják az érintkezési felületet, ezért javítják a vontatási teljesítményt.

A Hibrid Zongora

Exxeo

A Hibrid Zongora Az EXXEO elegáns hibrid zongora kortárs terekhez. Egyedi alakja megtestesíti a hanghullámok háromdimenziós összeolvadását. Az ügyfelek testreszabhatják zongorájukat, hogy összhangban legyenek a környezettel, mint egy dekoratív művészeti darab. Ez a csúcstechnológiájú zongora egzotikus anyagokból készül, mint például szénszál, prémium autóipari bőr és repülőgépminőségű alumínium. visszaállítja a zongora széles dinamikus tartományát a 200 wattos, 9 hangszóróos hangrendszeren keresztül. A beépített beépített akkumulátor révén a zongora akár 20 órát is képes teljesíteni egyetlen töltéssel.

A Vendéglátó Komplexum

Serenity Suites

A Vendéglátó Komplexum A Serenity Suites a görögországi Chalkidikiben, a Sithonia nevű Nikiti településen fekszik. A komplexum három egységből áll, húsz lakosztállyal és egy medencével. Az épületegységek a tér horizontjának mély alakját jelölik, miközben optimális kilátást nyújtanak a tengerre. Az úszómedence a legfontosabb a szállás és a közkapcsolatok között. A vendéglátó komplexum mérföldkőnek számít a környéken, mint belső tulajdonságokkal rendelkező extrovertált kagyló.

Uv Sterilizáló

Sun Waves

Uv Sterilizáló A SunWaves egy sterilizáló, amely mindössze 8 másodperc alatt képes eltávolítani a baktériumokat, penészgombákat, baktériumokat és vírusokat. Úgy tervezték, hogy lebontsa a felületeken, például kávéscsészéken vagy csészealjakon lévő baktériumterhelést. A SunWaves-et a COVID-19 év nehéz helyzetére gondolva találták ki, hogy segítsenek Önnek olyan gesztusban élvezni, mint például a kávézóban való teázás biztonságos. Professzionális és otthoni környezetben egyaránt használható, mert egy egyszerű mozdulattal nagyon rövid idő alatt sterilizál UV-C fényen keresztül, amely hosszú élettartammal és minimális karbantartási igénysel rendelkezik, ezzel is segítve az eldobható anyagok csökkentését.