Design magazin
Design magazin
Asztal

la SINFONIA de los ARBOLES

Asztal A la SINFONIA de los ARBOLES asztala a költészetet keresi a dizájnban... Az erdő a földről nézve olyan, mint az égbe húzódó oszlopok. Nem láthatjuk őket felülről; az erdő madártávlatból sima szőnyeghez hasonlít. A vertikálisság horizontálissá válik, és kettősségében továbbra is egységes marad. Hasonlóképpen, a la SINFONIA de los ARBOLES asztal a fák ágait juttatja eszünkbe, amelyek stabil alapot képeznek egy finom munkalaphoz, amely kihívást jelent a gravitációs erővel szemben. Csak itt-ott villan át a napsugár a fák ágai között.

Patika

Izhiman Premier

Patika Az új Izhiman Premier üzlet dizájnja a divatos és modern élmény megteremtése körül alakult ki. A tervező különböző anyagok és részletek keverékét használta a kiállított tárgyak minden sarkának kiszolgálására. Az anyagok tulajdonságainak és a kiállított áruk tanulmányozásával minden bemutató területet külön kezeltünk. Anyagházasság létrehozása kalkuttai márvány, diófa, tölgyfa és üveg vagy akril között. Ennek eredményeként az élmény az egyes funkciókon és az ügyfelek preferenciáin alapult, modern és elegáns dizájnnal, amely kompatibilis a kiszolgált tárgyakkal.

Művészet Elismerése

The Kala Foundation

Művészet Elismerése Az indiai festményeknek régóta létezik globális piaca, de az indiai művészet iránti érdeklődés az Egyesült Államokban elmaradt. Az indiai népi festmények különböző stílusainak megismertetése érdekében a Kala Alapítványt új platformként hozták létre a festmények bemutatására és a nemzetközi piac számára hozzáférhetőbbé tételére. Az alapítvány egy weboldalból, mobilalkalmazásból, szerkesztői könyvekkel ellátott kiállításból és olyan termékekből áll, amelyek segítenek áthidalni a szakadékot, és nagyobb közönséghez kapcsolják ezeket a festményeket.

Világítás

Mondrian

Világítás A Mondrian felfüggesztett lámpa színeken, térfogatokon és formákon keresztül éri el az érzelmeket. A név ihletője, Mondrian festő. Ez egy vízszintes tengelyen téglalap alakú függesztőlámpa, amelyet több réteg színes akril épít fel. A lámpa négy különböző nézetű, kihasználva a kompozícióhoz használt hat szín kölcsönhatását és harmóniáját, ahol a formát egy fehér vonal és egy sárga réteg szakítja meg. A Mondrian felfelé és lefelé egyaránt fényt bocsát ki, szórt, non-invazív világítást hozva létre, amely szabályozható vezeték nélküli távirányítóval szabályozható.

Váza

Canyon

Váza A kézzel készített virágváza 400 darab különböző vastagságú, precíziós lézeres fémlemezből készült, rétegenként egymásra rakva, darabonként hegesztett, művészi virágvázaszobrot demonstrálva, a kanyon részletes mintájában. Az egymásra rakott fémrétegek a kanyon metszetének textúráját mutatják, növelve a különböző környezeti feltételek melletti forgatókönyveket, szabálytalanul változó természetes textúra hatásokat hozva létre.

Szék

Stool Glavy Roda

Szék A Glavy Roda szék a családfőben rejlő tulajdonságokat testesíti meg: tisztesség, szervezettség és önfegyelem. A derékszög, a kör és a téglalap formák díszítő elemekkel kombinálva támogatják a múlt és a jelen kapcsolatát, így a szék időtlen tárggyá válik. A szék fából készült, környezetbarát bevonattal, és tetszőleges színre festhető. A Glavy Roda szék természetesen illeszkedik egy iroda, szálloda vagy magánlakás bármely belső terébe.