Design magazin
Design magazin
Vegyes Felhasználású Épület

GAIA

Vegyes Felhasználású Épület A Gaia egy újonnan javasolt kormányház közelében található, amely magában foglalja a metrómegállót, egy nagy bevásárlóközpontot és a város legfontosabb városi parkját. A vegyes felhasználású épület szobrászati mozgalmával kreatív vonzerőként szolgál az irodák és a lakóterek számára. Ehhez módosítani kell a város és az épület közötti szinergiát. A változatos programozás a nap folyamán aktívan bekapcsolja a helyi szövetet, katalizátora lesz annak, ami elkerülhetetlenül hamarosan hotspot lesz.

Az Értékesítési Iroda

The Curtain

Az Értékesítési Iroda A projekt kidolgozása egyedülálló megközelítést alkalmaz arra, hogy a fémhálót megoldásként használja gyakorlati és esztétikai célokra. Az áttetsző fémháló létrehoz egy függönyréteget, amely elhomályosíthatja a belső és kültéri tér - a szürke tér közötti határot. Az áttetsző függöny által létrehozott tér mélysége gazdag szintű térbeli minőséget eredményez. A csiszolt rozsdamentes acél fémháló különböző időjárási viszonyok között és egy nap különböző időszakaiban változik. Az elegáns tájképű háló tükröződése és áttetszősége nyugodt kínai stílusú ZEN-teret teremt.

Lakóház

Boko and Deko

Lakóház Ez a ház lehetővé teszi a lakosok számára, hogy saját tartózkodási helyüket keressék, amelyek megfelelnek az érzelmeiknek, ahelyett, hogy a normál házakban meghatározzák a tartózkodási helyet, amelyeket a bútor határoz meg. Különböző magasságú padlókat építenek hosszú alagút alakú terekbe északon és délen, és többféle módon összekapcsolva gazdag belső teret teremtenek. Ennek eredményeként különféle légköri változásokat idéz elő. Ezt az innovatív kialakítást érdemes nagyra becsülni, ha tiszteletben tartják azt, hogy újragondolják a ház kényelmét, miközben új problémákat vetnek fel a hagyományos élethez.

A Bisztró Étterem

Gatto Bianco

A Bisztró Étterem Játékos keveréke a retro történeteknek ebben az utcai bisztróban, amely magában foglalja az ikonikus stílusok válogatott bútorjait: szüreti Windsor szerelmes ülőhelyek, dán retro fotelok, francia ipari székek és Loft bőr bárszék. Az épület kopott-elegáns tégla oszlopokat tartalmaz a képablakok mellett, rusztikus hangokat biztosítva a napfényes környezetben, és a hullámosított fém mennyezet alatt lévő medálok támogatják a környezet megvilágítását. A cica fém művészet, amely fut a gyepre, és elrejtőzik a fa alatt, vonzza a figyelmet, visszatükröződve a színes fa textúrájú hátteret, élénk és animált.

A Történelmi Épületfelújítás

BrickYard33

A Történelmi Épületfelújítás Tajvanon, bár vannak ilyen esetekben az épület történelmi felújítása, de történelmi jelentőséggel bír, korábban zárt hely volt, most mindenki előtt nyitva áll. Itt étkezhet, itt sétálhat, itt felléphet, itt élvezheti a látványt, hallgathat itt zenét, előadásokat tarthat, esküvőket rendezhet, és még éppen befejezheti a BMW és az AUDI autó bemutatkozását is, sok funkcióval. Itt találhat emlékeket az idős emberekről is, a fiatalabb generáció számára is, akik emlékeket hozhatnak létre.

Lakóház Belsőépítészet

Urban Twilight

Lakóház Belsőépítészet A hely tele van a design gazdagságával, a felhasznált anyagok és részletek szempontjából. A lakás alapja a vékony Z alak, amely jellemzi a teret, ugyanakkor kihívást jelent a bérlők számára egy széles és nagyvonalú térbeli érzés kialakítása szempontjából. A Tervező nem biztosított falakat a nyitott tér folytonosságának csökkentésére. Ezzel a művelettel a belső tér megkapja a természetes napfényt, amely megvilágítja a helyet a hangulat megteremtése érdekében, és kényelmessé és tágabbá teszi a helyet. A kivitelezés finom érintésekkel részletezi a teret is. A fém és a természetes anyagok formálják a formatervezés összetételét.