Design magazin
Design magazin
Fülbevalók És Gyűrű

Mouvant Collection

Fülbevalók És Gyűrű A Mouvant Gyűjteményt a futurizmus néhány aspektusa ihlette, például Umberto Boccioni olasz művész dinamizmusának és immateriális javak materializálásának ötleteit. A Mouvant Collection fülbevalói és gyűrűje több különböző méretű aranyrészlettel rendelkezik, amelyek olyan módon vannak hegesztve, hogy a mozgás illúzióját eredményezzék, és a megjelenítés szögétől függően sok különböző formát hozzanak létre.

Vodka

Kasatka

Vodka A "KASATKA" prémium vodkaként lett kifejlesztve. A formatervezés minimalista, mind a palack formájában, mind a színekben. Egy egyszerű hengeres üveg és korlátozott színválaszték (fehér, szürkeárnyalatos, fekete) hangsúlyozza a termék kristálytisztaságát, valamint a minimalista grafikus megközelítés eleganciáját és stílusát.

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása

Snowskate

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása Az eredeti Snow Skate itt egy meglehetősen új és funkcionális kialakításban van bemutatva - keményfa mahagóniban és rozsdamentes acél futókkal. Az egyik előnye az, hogy a hagyományos sarokbőrcsizmák is használhatók, és mint ilyen, nincs igény a speciális csizmákra. A korcsolyázás gyakorlatának kulcsa az egyszerű kötéstechnika, mivel a formatervezés és az építkezés a korcsolya szélességének és magasságának megfelelő kombinációjával lett optimalizálva. Egy másik meghatározó tényező a futók szélessége, amely optimalizálja a vezetési korcsolyázást szilárd vagy kemény hóon. A futók rozsdamentes acélból készültek, süllyesztett csavarokkal vannak felszerelve.

Stadion Vendégszeretet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Vendégszeretet Az új Sky-társalgók projektje csak az első lépése annak a hatalmas felújítási programnak, amelyet az AC Milan és az FC Internazionale a milánói önkormányzattal közösen hajtanak végre azzal a céllal, hogy a San Siro stadiont olyan multifunkcionális létesítménybe alakítsák át, amely képes mindenki befogadására. a fontos eseményekkel, amelyekkel Milánó szembesül a közelgő EXPO 2015 során. A skybox projekt sikere után a Ragazzi & Partners megvalósította egy ötletét a vendéglátó-helyiségek új koncepciójának létrehozására a San Siro stadion fõ tribünjének tetején.

A Világítási Szerkezet

Tensegrity Space Frame

A Világítási Szerkezet A Tensegrity űrtartalmú fény az RBFuller „kevesebbet többért” elvét használja, hogy csak a fényforrását és az elektromos vezetéket használva világítson meg. A feszesség a szerkezeti eszközzé válik, amellyel a nyomás és a feszültség kölcsönösen működik, hogy látszólag folytonos fényű mezőt hozzon létre, amelyet csak a szerkezeti logika határoz meg. Méretezhetősége és a termelési gazdaságosság egy végtelen konfigurációjú árucikkre vonatkozik, amelynek fényes formája kecsesen ellenáll a gravitációs vonzódásnak egy olyan egyszerűséggel, amely megerősíti korszakunk paradigmáját: Többet érjen el kevesebb felhasználásával.

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A

Pupil 108

Az Oktatáshoz Konvertálható Eszköz A 108-as tanuló: A legolcsóbb Windows 8 konvertálható eszköz az oktatáshoz. Új felület és egy teljesen új tapasztalat a tanulásban. A 108 tanuló a tabletta és a laptop világát egyaránt átváltva váltja fel a kettőt, és javítja az oktatás teljesítményét. A Windows 8 új tanulási lehetőségeket nyit meg, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy teljes mértékben kihasználják az érintőképernyő és a számtalan alkalmazás előnyeit. Az Intel® Education Solutions része, a Pupil 108 a világ minden táján a legolcsóbb és legmegfelelőbb megoldás az osztálytermekhez.