Design magazin
Design magazin
Fülbevalók És Gyűrű

Vivit Collection

Fülbevalók És Gyűrű A természetben található formák ihlette, a Vivit Collection érdekes és kíváncsi képet érzékel a hosszúkás formák és a kavargó vonalak alapján. A Vivit darabok hajlított 18 ezer sárga arany lapból állnak, külső felületükön fekete ródium borítással. A levél alakú fülbevalók körülveszik a fülbevalókat, így a természetes mozgások érdekes táncot hoznak létre a fekete és az arany között - elrejtik és felfedik alatta lévő sárga aranyat. A gyűjtemény formáinak önelégtelensége és ergonómiai tulajdonságai lenyűgöző fény, árnyékok, tükröződés és visszatükröződés játékot jelentenek.

A Mosdó

Vortex

A Mosdó Az örvénytervezés célja egy új forma megtalálása, amely befolyásolja a mosdók vízáramát, hogy növeljék azok hatékonyságát, hozzájáruljanak felhasználói élményükhöz, és javítsák esztétikai és szemiotikus tulajdonságaikat. Az eredmény egy metafora, amely egy idealizált örvény formából származik, amely jelzi a csatorna és a víz áramlását, amely vizuálisan az egész tárgyat működő mosdóként jelöli. Ez a csappal kombinálva vezet a vizet egy spirál úthoz, lehetővé téve ugyanannyi víznek, hogy több talajt takarjon le, ami csökkenti a tisztításhoz szükséges vízfogyasztást.

A Butik És Bemutatóterem

Risky Shop

A Butik És Bemutatóterem A kockázatos üzletet a smallna, a Piotr Płoski által alapított tervezőstúdió és szüreti galéria tervezte és hozta létre. A feladat számos kihívást jelentett, mivel a butik a bérház második emeletén helyezkedik el, nincs kirakat és csupán 80 nm-es területe. Itt jött az ötlet, hogy megkétszerezzük a területet mind a mennyezet, mind a padló felhasználásával. Megszerezzük a vendégszerető, családias légkört, annak ellenére, hogy a bútorokat valójában fejjel lefelé lógják a mennyezeten. A kockázatos üzletet az összes szabály ellenére tervezték (még a gravitációt is elveszíti). Teljes mértékben tükrözi a márka szellemét.

Fülbevalók És Gyűrű

Mouvant Collection

Fülbevalók És Gyűrű A Mouvant Gyűjteményt a futurizmus néhány aspektusa ihlette, például Umberto Boccioni olasz művész dinamizmusának és immateriális javak materializálásának ötleteit. A Mouvant Collection fülbevalói és gyűrűje több különböző méretű aranyrészlettel rendelkezik, amelyek olyan módon vannak hegesztve, hogy a mozgás illúzióját eredményezzék, és a megjelenítés szögétől függően sok különböző formát hozzanak létre.

Vodka

Kasatka

Vodka A "KASATKA" prémium vodkaként lett kifejlesztve. A formatervezés minimalista, mind a palack formájában, mind a színekben. Egy egyszerű hengeres üveg és korlátozott színválaszték (fehér, szürkeárnyalatos, fekete) hangsúlyozza a termék kristálytisztaságát, valamint a minimalista grafikus megközelítés eleganciáját és stílusát.

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása

Snowskate

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása Az eredeti Snow Skate itt egy meglehetősen új és funkcionális kialakításban van bemutatva - keményfa mahagóniban és rozsdamentes acél futókkal. Az egyik előnye az, hogy a hagyományos sarokbőrcsizmák is használhatók, és mint ilyen, nincs igény a speciális csizmákra. A korcsolyázás gyakorlatának kulcsa az egyszerű kötéstechnika, mivel a formatervezés és az építkezés a korcsolya szélességének és magasságának megfelelő kombinációjával lett optimalizálva. Egy másik meghatározó tényező a futók szélessége, amely optimalizálja a vezetési korcsolyázást szilárd vagy kemény hóon. A futók rozsdamentes acélból készültek, süllyesztett csavarokkal vannak felszerelve.