Design magazin
Design magazin
Fülbevalók És Gyűrű

Vivit Collection

Fülbevalók És Gyűrű A természetben található formák ihlette, a Vivit Collection érdekes és kíváncsi képet érzékel a hosszúkás formák és a kavargó vonalak alapján. A Vivit darabok hajlított 18 ezer sárga arany lapból állnak, külső felületükön fekete ródium borítással. A levél alakú fülbevalók körülveszik a fülbevalókat, így a természetes mozgások érdekes táncot hoznak létre a fekete és az arany között - elrejtik és felfedik alatta lévő sárga aranyat. A gyűjtemény formáinak önelégtelensége és ergonómiai tulajdonságai lenyűgöző fény, árnyékok, tükröződés és visszatükröződés játékot jelentenek.

Fülbevalók És Gyűrű

Mouvant Collection

Fülbevalók És Gyűrű A Mouvant Gyűjteményt a futurizmus néhány aspektusa ihlette, például Umberto Boccioni olasz művész dinamizmusának és immateriális javak materializálásának ötleteit. A Mouvant Collection fülbevalói és gyűrűje több különböző méretű aranyrészlettel rendelkezik, amelyek olyan módon vannak hegesztve, hogy a mozgás illúzióját eredményezzék, és a megjelenítés szögétől függően sok különböző formát hozzanak létre.

Gyűrű

Moon Curve

Gyűrű A természeti világ állandó mozgásban van, mivel egyensúlyt teremt a rend és a káosz között. Ugyanezen feszültségből jó design készül. Erőssége, szépsége és dinamizmusa a művész azon képességéből fakad, hogy nyitott maradjon ellentétek előtt az alkotás során. A kész darabszám a művészek számtalan választásának összege. Minden gondolat és érzés nem merev és hideg munkát eredményez, míg minden érzés és ellenőrzés hiánya olyan munkát eredményez, amely nem fejezi ki magát. A kettő összefonódása maga az élet táncának kifejeződése lesz.

Ruha

Nyx's Arc

Ruha Amikor a fény finoman átjut az ablakon, esztétikus megvilágítást és megvilágítást eredményez, hogy az emberek a szobába kerüljenek, amikor a titokzatos és csendes elme, mint a titokzatos és csendes Nyx, laminált szövetek és csavarja el a szépség ilyen értelmezését.

Nyaklánc

Extravaganza

Nyaklánc Elegáns hűtőszekrény, melyet rufák, ősi nyakdíszek inspiráltak, amelyeket a XVI és XVII. Század sok gyönyörű festményén láthatunk. A modern és modern dizájn jellemzi, egyszerűsítve a tipikus fodrok stílusát, igyekszik moderné és kortárssá tenni. A kifinomult hatás, amely eleganciát ad a viselőjének, a fekete vagy fehér szín használata sokféle kombinációt tesz lehetővé a modern és tiszta formatervezés mellett. Egy darab nyaklánc, rugalmas és könnyű. Nem drága anyag, de a divatos lenyűgöző formatervezés miatt ez a hűtőközeg nemcsak ékszer, hanem új test dísz.

Ékszerek-Fülbevalók

Eclipse Hoop Earrings

Ékszerek-Fülbevalók Van egy jelenség, amely folyamatosan letartóztatja viselkedésünket, megállítva minket a nyomvonalainkban. A napfogyatkozás asztrológiai jelensége az emberiség legkorábbi kora óta érdekli az embereket. Az ég hirtelen elsötétülése és a Napfolt folytán a félelem, a gyanú és a csodálatos árnyék hosszú árnyékát vetette a képzeletre. A napfogyatkozások lenyűgöző jellege tartós benyomást hagy ránk mindenkire. A 18K fehérarany gyémánt fogyatkozású karika fülbevalót a 2012-es napfogyatkozás ihlette. A tervezés megpróbálja megragadni a nap és a hold titokzatos természetét és szépségét.