Design magazin
Design magazin
A Kortárs Qipao

The Remains

A Kortárs Qipao Az inspiráció a kínai műemlékekből származik, a „kerámia” a legelterjedtebb kép, amely a királyi és az emberektől függetlenül a legnépszerűbb. Tanulmányaimban a mai kínai esztétikai alapvető szabványok és a Feng Shui (belsőépítészet és környezettervezés) alapvető standardjai is változatlanok. Szeretik az átláthatóságot, a rétegezést és a kívánságot. Szeretnék megtervezni egy Qipao-t, amely a kerámiák implikációját és vonzerejét a régi dinasztiából a kortárs divatba hozza. És provokálja az embereket, akik elfelejtették kultúrájukat és etnikai hovatartozásukat, amikor i generáción vagyunk.

Bross

Chiromancy

Bross Minden ember egyedi és eredeti. Ez még az ujjaink mintáinál is nyilvánvaló. A húzott vonalak és a kezünk jelei is nagyon eredetiek. Ezen felül mindenkinek van egy sor köve, amelyek minőségi szempontból közel állnak hozzájuk, vagy személyes eseményekhez kapcsolódnak. Ezek a tulajdonságok annyira tanulságos és vonzóvá teszik a gondolkodó megfigyelőt, hogy lehetővé tegyék személyre szabott ékszerek készítését ezen vonalak és az egyes dolgok jelei alapján. Ez a fajta dísz és ékszer képezi a Személyes Művészeti Kódot

Az Ékszer

Angels OR Demons

Az Ékszer Tanúi vagyunk a jó és rossz, a sötétség és a fény, a nappali és az éjszakai, a káosz és a rend, a háború és a béke, a hős és a gazemberek közötti állandó harcnak. Függetlenül attól, hogy vallásunk vagy nemzetiségünk, elmondták nekünk állandó társaink történetét: egy angyal ül a jobb vállunkon és egy démon a bal oldalon, az angyal rábeszél bennünket, hogy tegyünk jót, és nyilvántartjuk a jó cselekedeteinket. Ördög rábeszél minket hogy rosszat tegyen, és nyilvántartást vezet a rossz tetteinkről. Az angyal a "superego" metaforája, az ördög pedig az "Id" és a lelkiismeret és az öntudat közötti állandó küzdelem.

Ékszerek

Poseidon

Ékszerek A tervezett ékszerek kifejezik az érzéseimet. Művészként, tervezőként és személyként is képvisel. A Poseidon létrehozásának indítékát életem legsötétebb óráiban állítottam be, amikor megrémültem, kiszolgáltatottnak és védelemre szorult. E gyűjteményt elsősorban az önvédelemhez terveztem. Annak ellenére, hogy ez a gondolat elhalványult a projekt során, még mindig létezik. A Poseidon (a tenger istene és a görög mitológia földrengéseinek "Earth-Shaker") az első hivatalos gyűjteményem, és erős nőknek szól, és célja, hogy a viselője hatalom és bizalom érzetét nyújtsa.

Ékszerek

odyssey

Ékszerek A monomer által kifejlesztett Odüsszea alapvető gondolata magában foglalja a hatalmas, geometriai alakzatok mintázattal ellátott bőrrel történő bevonását. Ebből kiindulva kialakul a világosság és torzulás, átláthatóság és elrejtés kölcsönhatása. Minden geometriai alakzat és mintázat tetszés szerint kombinálható, változtatható és kiegészítésekkel kiegészíthető. Ez a lenyűgöző, egyszerű ötlet lehetővé teszi egy szinte kimeríthetetlen formatervezési minta létrehozását, amely tökéletesen megegyezik a gyors prototípus (3D nyomtatás) által kínált lehetőségekkel, mivel minden ügyfél készíthet egy teljesen egyedi és egyedi terméket (látogatás: www.monomer). eu-shop).

A Tapintható Szövet

Textile Braille

A Tapintható Szövet Ipari univerzális jacquard textil, amelyet vakok fordítójának gondoltak. Ezt a szövetet jó látású emberek olvashatják el, és célja, hogy segítse azokat a vak embereket, akik elveszítik látásukat vagy látási problémák vannak; annak érdekében, hogy megtanulja a Braille-rendszert egy barátságos és közös anyaggal: szövet. Az ábécét, számokat és írásjeleket tartalmazza. Nincs hozzáadva színek. Ez egy szürkeárnyalatos termék, amely a fényérzékelés elve. Ez egy társadalmi jelentőségű projekt, amely túlmutat a textiltermékeken.