Design magazin
Design magazin
Bár Étterem

IL MARE

Bár Étterem Ebben az étteremben elfogadtuk a „vágható és beilleszthető tervezés” fogalmát. A több étterem üzemeltetése érdekében felbecsülhetetlen értékű proteán kombinációs minták felhasználása. Például az oszlop és a mennyezet összekötő boltív alakja a formadarab egy részévé válik, és biztosan jóval meghaladja a padot vagy a bárpultot. Ez természetesen pusztán a légkör megosztására is felhasználható. Valójában további három étterem már befejeződött, és ez a kivágás-beillesztés-tervezés kedvező hatást gyakorolt.

Étterem

George

Étterem George koncepciója: "étkezés, amelyet az ügyfél emlékeivel együtt terveztek". Ez egy olyan hely, amellyel véletlenül élvezhetik a mindennapi eseményeket, például étkezési és itatópartiákat, ápolva az amerikai kultúrát és a modern építészet történetét, amikor az ügyfél New Yorkban lakott. Ezért étterem egésze a New York-i örökség étterem imázsában épül, további épületek apránként készültek, jelezve a történelmi háttér érzetét. Ennek célja a fent említett koncepció beépítése, és sikerült maximalizálnunk ennek az épületnek a potenciálját.

A Belsőépítészet

CRONUS

A Belsőépítészet Ez a tagok bárja a vezetőknek szól, akik szívesen töltenek elegáns városi éjszakákat. Magától értetődik, hogy valami különlegeset és különlegeset fog érezni azok számára, akik tagságra akarnak válni és hajlandók használni ezt a sávot. Mi több, ha egyszer elkezdi használni a felhasználhatóságot és a kényelem, nagy jelentőséggel bír a működési forma szempontjából. Lehet, hogy ez a két fent említett aspektus meglehetősen furcsa, és a helyes érintés biztosítása volt a kihívásunk. Valójában ez a „két szempont” volt a kulcsszó e bár-társalgó megtervezéséhez.

A Japán Szelet Étterem

Saboten Beijing the 1st

A Japán Szelet Étterem Ez egy „Saboten” nevű japán szeletelt étteremlánc, az első kínai zászlóshajó étterem. Hagyományunk deformációja és a helyes lokalizáció elengedhetetlen ahhoz, hogy a japán kultúrát könnyebben elfogadhassuk külföldön. Itt, az étteremlánc jövőbeli jövőképeit szemlélve, olyan terveket készítettünk, amelyek hasznos kézikönyvekké válnak, amikor Kínába és a tengerentúlra is kiterjesztik. Aztán az egyik kihívásunk az volt, hogy megragadjuk a „japán képek” helyes megértését, amelyet a külföldiek előnyben részesítenek. Főleg a „hagyományos Japánra” koncentráltunk. Erőfeszítéseket teszünk annak beépítésére.

Az Egyetemi Belsőépítészet

TED University

Az Egyetemi Belsőépítészet A modern tervezési koncepcióval kialakított TED egyetemi terek tükrözik a TED intézmény progresszív és kortárs irányát. A modern és nyersanyagokat kombinálják a technológiai infrastruktúrával és a világítással. Ezen a ponton meghatározzák azokat az űrkutatási konvenciókat, amelyeket eddig még nem tapasztaltunk. Újfajta jövőkép jön létre az egyetemi terek számára.

Az Irodahelyiségek Belsőépítészete

Infibond

Az Irodahelyiségek Belsőépítészete A Shirli Zamir Design Studio megtervezte az Infibond új irodáját Tel-Avivban. A vállalat termékével kapcsolatos kutatások után az ötlet egy munkaterület létrehozását jelentette, amely felteszi a kérdéseket a vékony szegélyről, amely különbözik a valóságtól a képzeletétől, az emberi agytól és a technológiától, és megkutatja, hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A stúdió kereste a térfogatot meghatározó helyes adagokat a térfogat, a vonal és az üresség használatához. Az irodai terv menedzser szobákból, tárgyalótermekből, hivatalos szalonokból, kávézóból és nyitott fülkéből, zárt telefonfülkékből és nyitott munkaterületekből áll.