Design magazin
Design magazin
A Targonca-Kezelő Szimulátor

Forklift simulator

A Targonca-Kezelő Szimulátor A Sheremetyevo-Cargo targonca-szimulátor egy speciális gép, amelyet targoncavezetők képzésére és képesítésének ellenőrzésére terveztek. Ez egy kabin vezérlőrendszerrel, ülőhellyel és összecsukható panoráma képernyővel rendelkezik. A fő szimulátor test anyaga fém; emellett vannak műanyag elemek és ergonómiai rétegek is, beépített poliuretán habból.

Kiállítás

City Details

Kiállítás A nehéz tájképek elemeinek tervezési megoldásainak bemutatója a City Details 2019. október 3. és október 5. között volt Moszkvában. A hardscape elemek, a sport- és játszóterek, a világítási megoldások és a funkcionális városi művészeti tárgyak fejlett koncepcióit 15 000 négyzetméteres területen mutatták be. Egy innovatív megoldást használtak a kiállítási terület megszervezéséhez, ahol a kiállítási fülkék egyenletes sora helyett a város miniatűr modelljét építették fel az összes különleges elemmel, például: a városi tér, az utcák, a nyilvános kert.

Lakóház

Brooklyn Luxury

Lakóház A gazdag történelmi rezidencia iránti szenvedély ihlette ez a projekt a funkcionalizmus és hagyomány adaptálását a jelen szándékához. Így a klasszikus stílust választottuk, adaptáltuk és stilizáltuk a kortárs formatervezés és a modern technológiák kánonjaihoz. A jó minőségű újszerű anyagok hozzájárultak ennek a projektnek a megteremtéséhez - a New York-i építészet igazi ékszere. A várható kiadások meghaladják az 5 millió amerikai dollárt, és elősegítik egy stílusos és fényűző belső kialakítást, ugyanakkor funkcionálisan és kényelmesen.

Az Új Fogyasztási Szokások

Descry Taiwan Exhibition

Az Új Fogyasztási Szokások A hegyi Alishanban, a tajvani híres turisztikai látványosság a kiállítás ötvözi a művészetet a tajvani hagyományos teaiparral. A kiállítás keresztmetszeti együttműködése kihozhatja az új üzleti modult. Az egyes csomagokon a turisták különböző kifejezéseket láthatnak, amelyek ugyanazt a témát közvetítik, "Tajvan". A tajvani gyönyörű tájba merítve a látogatók mélyebben megismerik a tajvani teakultúrát és az ipart.

A Tűzoltó Készülék És A Menekülési Kalapács

FZ

A Tűzoltó Készülék És A Menekülési Kalapács A jármű biztonsági felszerelése elengedhetetlen. Tűzoltó készülékek és biztonsági kalapácsok, a kettő kombinációja javíthatja a személyzet menekülési hatékonyságát autóbaleset esetén. Az autótér korlátozott, ezért ezt az eszközt úgy tervezték, hogy elég kicsi legyen. Bárhová elhelyezhető egy személygépkocsiban. A hagyományos járművek tűzoltó készülékei egyszer használatosak, és ez a kialakítás könnyen helyettesítheti a bélést. Kényelmesebb markolat, a felhasználók számára könnyű kezelni.

Az Esemény Aktiválása

The Jewel

Az Esemény Aktiválása A 3D ékszerdoboz egy interaktív kiskereskedelmi hely, amely felhívta a nyilvánosságot, hogy a saját ékszereinek elkészítésével használja a legújabb technológiát a 3D nyomtatásban. Meghívtak minket, hogy aktiválja a teret, és azonnal elgondolkodott - hogyan lehet komplett ékszerdobozt készíteni anélkül, hogy benne lenne egy gyönyörű, egyedi ékszer? Az eredmény egy kortárs szobor, amelynek színprizma jött létre, amely magában foglalta a fényvisszaverő fény, a szín és az árnyék szépségét.