Design magazin
Design magazin
Hintó Társalgó Koncepció

Dhyan

Hintó Társalgó Koncepció A Dyhan lounge koncepció ötvözi a modern dizájnt a hagyományos keleti ötletekkel és a belső béke elveivel a természettel való kapcsolat révén. A Lingam mint inspiráció, valamint a Bodhi-fa és a japán kert felhasználásával a koncepció moduljain alapul, Dhyan (szanszkrit: meditáció) változatos konfigurációkba alakítja a keleti filozófiákat, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megválaszthassa a zen / relaxáció útját. A víz-tó üzemmód körülveszi a felhasználót egy vízeséssel és tavacskával, míg a kerti mód a felhasználót növényzettel veszi körül. A standard mód olyan tárolóterületeket tartalmaz, amelyek polcként működő platformon vannak.

A 3D Arcfelismerő Hozzáférés-Vezérlés

Ezalor

A 3D Arcfelismerő Hozzáférés-Vezérlés Ismerkedjen meg a többérzékelő és a kamera beléptető rendszerével, az Ezalor-val. Az algoritmusok és a helyi számítástechnika az adatvédelem érdekében készültek. A pénzügyi szintű hamisításgátló technológia megakadályozza a hamis arcmaszkokat. A lágy fényvisszaverő világítás kényelmet nyújt. Egy pillanat alatt a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a szeretett helyhez. Érintés nélküli hitelesítése biztosítja a higiéniát.

Bútorgyűjtemény

Phan

Bútorgyűjtemény A Phan kollekciót a Phan konténer ihlette, amely egy thaiföldi konténerkultúra. A tervező a Phan konténerek szerkezetét használja a bútorok szerkezetének megerősítéséhez. Tervezze meg az űrlapot és a részleteket, így modern és egyszerű lesz. A tervező lézerrel vágott technológiát és egy CNC-fával kombinált összecsukható fémlemez-gépet kombinálva bonyolult és egyedi részletet készített, amely másoktól eltér. A felületet porréteggel bevonták, hogy a szerkezet hosszú, erős, de könnyű maradjon.

Az Összecsukható Széklet

Tatamu

Az Összecsukható Széklet 2050-re a Föld lakosságának kétharmada városokban fog élni. A Tatamu mögött álló fő törekvés rugalmas bútorok biztosítása korlátozott helyiségű embereknek, ideértve a gyakran mozgó embereket is. A cél egy intuitív bútor létrehozása, amely ötvözi a robusztust és az ultravékony alakot. A széklet kihelyezéséhez csak egy csavaró mozgás szükséges. Míg az összes zsanér tartós szövetből készül, megtartva könnyű súlyát, a fa oldalak stabilitást biztosítanak. Miután nyomást gyakoroltak rá, a széklet csak akkor válik erősebbé, amikor darabjai egymáshoz rögzülnek, egyedi mechanizmusának és geometriájának köszönhetően.

Szék

Haleiwa

Szék A Haleiwa a fenntartható rattanot seprő görbékbe szövi, és egyértelmű sziluettje van. A természetes anyagok tiszteletben tartják a Fülöp-szigeteken a kézműves hagyományokat, amelyeket a mai időkben újra felújítottak. Párosítva vagy nyilatkozatként felhasználva a forma sokoldalúsága miatt ez a szék alkalmazkodik a különböző stílusokhoz. Egyensúlyt teremtve a forma és a funkció, a kegyelem és az erő, az építészet és a formatervezés között, a Haleiwa olyan kényelmes, mint gyönyörű.

A Lámpa

Pluto

A Lámpa Plutó határozottan a stílusra összpontosítja. Kompakt, aerodinamikus hengerét egy szögletes háromlábú állvány fölött ülő elegáns fogantyú körüli körüli körüli körüli körforgás körüli körüli körüli körüli körüli körüli körüli körüli körbeforgatja, így könnyű, de fókuszált fényének köszönhetően pontosabban elhelyezhető. Alakját távcsövek ihlette, ehelyett a csillagok helyett a Földre összpontosít. 3D-s nyomtatással, kukoricaalapú műanyagok felhasználásával készült, egyedülálló, nem csak a 3D-s nyomtatók ipari felhasználására, hanem a környezetbarát használatra is.