Design magazin
Design magazin
A Testreszabható Többfunkciós Készülék

BENT

A Testreszabható Többfunkciós Készülék A tömeges testreszabási elv szerint tervezték, és jobban kielégítik a felhasználói igényeket a tömegtermelés korlátain belül. Ennek a projektnek a fő kihívása az volt, hogy olyan tervezetet hozzon létre, amely a tömegtermelés keretein belül teljesíti négy felhasználói csoport eltérő igényeit. Három fő testreszabási elemet határoz meg és használ a termék megkülönböztetésére e felhasználói csoportok számára: 1. képernyő megosztása2 . képernyő magasságának beállítása3.billentyűzet-számológép kombináció.A megoldáshoz testreszabható másodlagos képernyő modul csatlakozik, és a testreszabható billentyűzet-számológép kombinációja

Lámpa

Hitotaba

Lámpa A Shinn Asano által tervezett háttérrel, a grafikai tervezés mellett a Sen egy 6 darabos acélbútor-gyűjtemény, amely a 2D vonalakat 3D formákká alakítja. Minden darab, beleértve a „hitotaba lámpát”, olyan vonalakkal készült, amelyek minimalizálják a felesleget mind a forma, mind a funkcionalitás kifejezése érdekében, számos olyan forrásból, mint például a hagyományos japán kézműves és minták. A Hitotaba lámpát a japán vidék festői látványa inspirálja, ahol a rizsszalma kötegeket lefelé lógják, hogy betakarítás után megszáradjanak.

Színházi Szék

Thea

Színházi Szék A MENUT olyan tervező stúdió, amely a gyerekek tervezésére összpontosít, és amelynek egyértelmű célja a híd felváltása a felnőttek számára. Filozófiánk az, hogy innovatív elképzelést kínáljunk a kortárs család életmódjáról. Bemutatjuk a THEA színházi széket. Ülj le és fests; készítsd el a történetedet; és hívja meg barátait! A THEA fókuszpontja a hát, amely színpadként is használható. Az alsó részben van egy fiók, amely kinyitva elrejti a szék hátoldalát, és bizonyos fokú adatvédelmet biztosít a „bábos” számára. A gyerekek ujjbábokat találnak a fiókból a színpadra mutatókhoz a barátaival.

A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer

More _Light

A Moduláris Belsőépítészeti Rendszer Összeszerelhető, szétszerelhető és ökológiailag fenntartható moduláris rendszer. A More_Light zöld lélekkel rendelkezik és nagyon könnyen használható. Innovatív és ideális minden napi igényünk kielégítéséhez, négyzetes moduljainak és közös rendszerének köszönhetően. Különböző méretű és mélységű könyvespolcok, polcok, panelfalak, kiállítási állványok, fali egységek összeszerelhetők. A rendelkezésre álló lakberendezések, színek és textúrák széles választékának köszönhetően személyiségét tovább javíthatja egy testreszabottabb kialakítás. Lakberendezéshez, munkaterületekhez, üzletekhez. Belül zuzmókkal is kapható. caporasodesign.it

Shisha, Vízipipa, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vízipipa, Nargile Az elegáns organikus vonalokat a víz alatti tengeri élet inspirálja. Egy shisha-cső, mint egy titokzatos állat, minden belégzéssel élve. A tervezésem célja az volt, hogy felfedje az összes érdekes folyamatot, amely a csőben zajlik, például a buborékolást, a füstáramot, a gyümölcsmozaikot és a fények játékát. Ezt úgy értem el, hogy az üveg arányát maximalizálom, és főként azzal, hogy a funkcionális területet a szem szintjére emeljük, a hagyományos shisha csövek helyett, ahol az majdnem el van rejtve a talaj szintjén. Valódi gyümölcsdarabok használata az üvegtestben koktélokhoz növeli az élményt az új szintre.

Led Napernyő

NI

Led Napernyő Az NI, az napernyő és a kerti fáklya innovatív kombinációja vadonatúj formatervezés, amely megtestesíti a modern bútorok alkalmazkodóképességét. A klasszikus napernyő és a sokoldalú világítási rendszer integrálásával az NI Parasol várhatóan úttörő szerepet játszik az utcai környezet minőségének javításában reggeltől este. A szabadalmaztatott, ujjérzékelő OTC (egygombos dimmer) lehetővé teszi az embereknek, hogy könnyedén beállítsák a háromcsatornás világítási rendszer fényerejét. Az alacsony feszültségű 12 V-os LED-es meghajtó energiahatékony tápegységet biztosít a rendszer számára több, mint 2000 darabos 0,1 W-os LED-ekkel, amelyek nagyon kevés hőt termelnek.