Design magazin
Design magazin
A Hűtött Sajtkocsi

Coq

A Hűtött Sajtkocsi Patrick Sarran 2012-ben elkészítette a Coq sajtkocsiot. Ennek a gördülő cikknek a furcsa felébreszti az étkező kíváncsiságát, de nem hibázik, ez elsősorban működő eszköz. Ezt stilizált, lakkozott bükk szerkezettel érik el, amely tetején hengeres, vörös, lakkos cloche található, amelyet az oldalra lehet lógni, hogy felfedje az érlelt sajtok választékát. Ha a fogantyúval mozgatja a kocsit, kinyitja a dobozt, kicsúsztatja a deszkát, hogy hely maradjon a tányér számára, forgassa ezt a lemezt sajtdarabok felvágására, a pincér a folyamatot kismértékű előadóművészeti részévé alakíthatja.

A Hűtött Sivatagi Kocsi

Sweet Kit

A Hűtött Sivatagi Kocsi 2016-ban hozták létre ezt a mobil kirakat desszertek étteremben történő kiszolgálására, és ez a K sorozat legújabb darabja. A Sweet-Kit kialakítás megfelel az elegancia, a manőverező képesség, a hangerő és az átláthatóság követelményeinek. A nyitómechanizmus egy gyűrűn alapul, amely egy akrilüvegtárcsa körül forog. Két öntött bükkgyűrű a forgáspálya, valamint fogantyúként szolgál a vitrina kinyitásához és a kocsi mozgatásához az étterem körül. Ezek az integrált szolgáltatások elősegítik a szolgáltatás helyének beállítását és kiemelik a megjelenített termékeket.

Forró Ital Szolgáltatás Friss Növényekkel

Herbal Tea Garden

Forró Ital Szolgáltatás Friss Növényekkel Patrick Sarran 2014-ben létrehozta a gyógynövény teakertet, mint egyedülálló tárgyat a Hong Kongbeli Landmark Mandarin Oriental számára. Az vendéglátó üzletvezető olyan kocsi vágyát akarta, amellyel a tea-ünnepséget elvégezheti. Ez a formatervezés újból felhasználja a Patrick Sarran által K sorozatú kocsikban kifejlesztett kódokat, ideértve a KEZA sajtkocsi és a Km31 multifunkcionális kocsit, amelyeket a kínai tájfestmény befolyásolt.

Pezsgő Kocsi

BOQ

Pezsgő Kocsi A BOQ egy jégfürdő kocsi pezsgő felszolgálására fogadásokon. Fa, fém, gyanta és üveg készült. A körszimmetria a tárgyakat és anyagokat a tervezés szerves részeként szervezi. A standard fuvolákat corolla-ban, fejjel lefelé, egy fehér gyantatartó alatt helyezik el, védettek a portól és az ütésektől. A szinte virágos kompozíció felkéri a vendégeket, hogy kört alkossanak az értékes ital megkóstolására. De mindenekelőtt a pincér számára hatékony színpadi kiegészítő.

A Többszintű Kocsi

Kali

A Többszintű Kocsi Ez a lépéskocsi a QUISO márka tervezőjének K sorozatának egyik eleme. Gyönyörűen kialakított tömör fából készül. Erős és állványos kivitelének köszönhetően ideális az alkohol felszolgálására az éttermi asztalnál. A szolgáltatás biztonsága és eleganciája érdekében az üvegeket párnából függesztik, a palackokat csúszásmentes bevonattal rögzítik, az ipari kerekek sima és csendes gördülést mutatnak.

A Multifunkcionális Kocsi

Km31

A Multifunkcionális Kocsi Patrick Sarran készítette a Km31-et az étterem széles körű felhasználására. A fő kényszer a multifunkcionalitás volt. Ez a kocsi egyedileg használható egy asztal kiszolgálására, vagy egymás után svédasztalos kiszolgálásra. A tervező egy csuklós Krion-tetejét ragasztott fel ugyanazon a kerekes alapra, amelyre számos kocsikhoz, például a KEZA-hoz, később a Kvin-hez, a Gyógyteakerthez és a Kali-hoz készült, amelyeket K sorozatnak neveztek el. A Krion keménysége lehetővé tette a teljes könnyű felület megválasztását, a fényűző létesítmény szilárdságával.