Design magazin
Design magazin
Szék

Haleiwa

Szék A Haleiwa a fenntartható rattanot seprő görbékbe szövi, és egyértelmű sziluettje van. A természetes anyagok tiszteletben tartják a Fülöp-szigeteken a kézműves hagyományokat, amelyeket a mai időkben újra felújítottak. Párosítva vagy nyilatkozatként felhasználva a forma sokoldalúsága miatt ez a szék alkalmazkodik a különböző stílusokhoz. Egyensúlyt teremtve a forma és a funkció, a kegyelem és az erő, az építészet és a formatervezés között, a Haleiwa olyan kényelmes, mint gyönyörű.

A Lámpa

Pluto

A Lámpa Plutó határozottan a stílusra összpontosítja. Kompakt, aerodinamikus hengerét egy szögletes háromlábú állvány fölött ülő elegáns fogantyú körüli körüli körüli körüli körforgás körüli körüli körüli körüli körüli körüli körüli körüli körbeforgatja, így könnyű, de fókuszált fényének köszönhetően pontosabban elhelyezhető. Alakját távcsövek ihlette, ehelyett a csillagok helyett a Földre összpontosít. 3D-s nyomtatással, kukoricaalapú műanyagok felhasználásával készült, egyedülálló, nem csak a 3D-s nyomtatók ipari felhasználására, hanem a környezetbarát használatra is.

Lámpa

Mobius

Lámpa A Mobius gyűrű inspirálja a Mobius lámpák tervezését. Az egyik lámpasávnak két árnyékfelülete (azaz kétoldalas felülete) lehet, az előlapon és a hátulon, amelyek kielégítik a világítási igényeket. Különleges és egyszerű alakja rejtélyes matematikai szépséget tartalmaz. Ezért ritmikusabb szépség kerül a házba.

Edzés Szilikon Vizes Palack

Happy Aquarius

Edzés Szilikon Vizes Palack A Happy Aquarius biztonságos és jó tapadású vizes palack minden korosztály számára. Sima, mosolygós, görbült formájú, kétszeres színekkel bíró megjelenés, fiatal, energikus és divatos. 100% -ban újrahasznosítható élelmiszer-minőségű szilikonból készül, amely fenntartja a 220 fok hőmérsékleti tartományt. C -40 ° C. C, nem lágyítódik ki és nem tartalmaz BPA-t. A puha tapintású felület biztosítja selymes hangulatát, szép tartva és fogva. A rugósság, a rugalmasság és az üreges szerkezet jellemzi, hogy a palack kézmegfogóként, valamint könnyű súlyzóként működjön.

A Szálloda Szolgáltatásai

Marn

A Szálloda Szolgáltatásai A hagyományos tainan kultúra (egy tajvani óváros kulturális örökséggel teli régi városa) ihletéből adódóan, és a szálloda kényelmi szolgáltatásaivá alakítva ezeket az ünnepi snack-sorozatokat, amelyeket a helyi emberek mindig "Marn" -nak ismernek, teljesülést jelent. a kínai kultúrában; teknős alakú rizstorta kézi szappanként és szappanként, mung bab torta piperecikkekként, tang jüan édes gombóc kézkrémként és párolt zsemle és amp; Tainan barna cukor zsemle torta teáskészletként. A tainan kulturális örökség széles körben elterjedt a világban, mivel a szálloda szép platform a helyi kultúra népszerűsítéséhez.

Laminált Bambusz Széklet

Kala

Laminált Bambusz Széklet Kala, laminált bambuszból készült széklet, behúzható mechanizmussal a központi tengelyen. Az olajpapír esernyőszerkezetének inspirációját figyelembe véve a laminált bambuszcsíkot hősütéssel és szorítóval rögzítették a formába hajlított fa formájában, megmutatva egyszerűségét és keleti hangulatát. Érdekes módon a tervezett laminált bambusz szerkezet rugalmassága és a középső tengelyen lehúzható mechanizmus kölcsönhatást észlel a Kala széknél ülve, enyhén és simán leereszkedik, és amikor feláll a Kala székből, akkor visszafelé áll. .