Design magazin
Design magazin
Betűtípus

Red Script Pro typeface

Betűtípus A Red Script Pro egy egyedülálló betűtípus, amelyet új technológiák és modulok inspiráltak az alternatív kommunikációs formákhoz, harmonikusan összekapcsolva minket ingyenes levél formáival. Az iPad ihlette és a Kefékben tervezték, egyedi írási stílusban fejezi ki. Angol, görög, valamint cirill ábécét tartalmaz, és több mint 70 nyelvet támogat.

A Képzőművészet

Loving Nature

A Képzőművészet A természet szeretése egy olyan műalkotás, amely a természet iránti szeretetre és tiszteletre utal, minden élőlényre. Minden egyes festményen Gabriela Delgado különös hangsúlyt fektet a színre, óvatosan választva az elemeket, amelyek összehangolódnak a harmóniával, hogy buja, de egyszerű kivitelű legyen. A kutatás és a tervezés iránti valódi szeretet intuitív képességet ad arra, hogy élénk színes darabokat készítsen, fantasztikus és ötletes elemektől kezdve. Kultúrája és személyes tapasztalatai alapján a kompozíciók egyedi vizuális narratívákká alakulnak, amelyek természetesen minden hangulatot szépítenek a természettel és a vidámsággal.

A Regény

180º North East

A Regény A "180º északkelet" egy 90 000 szavas kaland narráció. A történetet a Daniel Kutcher Ausztrálián, Ázsiában, Kanadán és Skandinávián átutazott útjának 2009 őszén, amikor 24 éves korában töltötte be, valódi története. Integrálva a szöveg középső részébe, amely elmondja az utazás során átélt és tanultak történetét. , fényképek, térképek, kifejező szöveg és videó segít elmerülni az olvasót a kalandban, és jobban megvilágítja a szerző személyes tapasztalatait.

A Tranzitvezetők Ülése

Door Stops

A Tranzitvezetők Ülése A Door Stops a tervezők, művészek, lovasok és a közösség lakosainak együttműködése az elhanyagolt nyilvános terek, például a tranzitmegállók és a megüresedett tételek kitöltése céljából ülőhelyekkel, hogy a város kellemesebb hely legyen. A jelenlegihez képest biztonságosabb és esztétikailag kedvezőbb alternatívát kínálva az egységeket a helyi művészektől megrendelt nagyszabású nyilvános művészeti kiállítással töltik fel, így könnyen azonosítható, biztonságos és kellemes várakozási pontot teremtenek a versenyzők számára.

Frizura Tervezés És Koncepció

Hairchitecture

Frizura Tervezés És Koncepció A HAIRCHITECTURE a fodrászat - Gijo és az építészek egy csoportja - FAHR 021.3. A 2012-es Guimaraes-i Európa kulturális fővárosa motiválta két kreatív módszertan, az építészet és a frizura összevonásának ötletét. A brutalista építészet témájával az eredmény egy csodálatos új frizura, amely átalakulási hajot jelképez abszolút kapcsolatban az építészeti struktúrákkal. A bemutatott eredmények merész és kísérleti jellegűek, erős kortárs értelmezéssel. A csapatmunka és a készség kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy látszólag hétköznapi hajvá váljon.

Naptár

NISSAN Calendar 2013

Naptár A Nissan minden évben naptárt készít márkaneve címjegyzéke „Az izgalom máshoz hasonlóan” témája alatt. A 2013. évi változat tele van szemmegnyitással, egyedi ötletekkel és képekkel, a „SAORI KANDA” táncfestmény művészével való együttműködés eredményeként. A naptár összes képe SAORI KANDA, a táncfestmény művészének alkotása. A Nissan jármű inspirációját a festményeiben testesítette meg, amelyeket közvetlenül a stúdióban elhelyezett vízszintes függönyre rajzoltak.