Design magazin
Design magazin
A Vizuális Ip-Tervezés

Project Yellow

A Vizuális Ip-Tervezés A Sárga Projekt egy átfogó művészeti projekt, amely a Minden Sárga vizuális koncepcióját konstruálja. A kulcsfontosságú elképzelés szerint különféle városokban készülnek nagyméretű kültéri kiállitások, ugyanakkor sor kerül sor kulturális és kreatív származékok készítésére. Vizuális IP-ként a Project Yellow lenyűgöző vizuális képet és energikus színsémát alkot egy egységes kulcsképet alkotva, ami felejthetetlenné teszi az embereket. Alkalmas nagyszabású online és offline promócióra, valamint vizuális származékok előállítására, ez egy egyedi tervezési projekt.

A Márka Identitás Átalakítása

InterBrasil

A Márka Identitás Átalakítása A márka átgondolása és újratervezése ihlette a modernizáció és a vállalat kultúrájába való integráció változásait. A szív kialakítása már nem lehetett a márkán kívül, inspirálva a belső partnerséget mind az alkalmazottakkal, mind az ügyfelekkel. Integrált unió az előnyök, az elkötelezettség és a szolgáltatás minősége között. A forma és a színek között az új formatervezés integrálta a szívet a B-be és az egészségügyi keresztet a T.-be. A két szó közepén összekapcsolódott, így a logó egyetlen szónak, egy szimbólumnak tűnik, amely az R és a B a szív.

Márka Dizájn

EXP Brasil

Márka Dizájn Az EXP Brasil márka dizájnja a társas egység és a partnerség alapelveiből származik. A technológia és a tervezés keverékének felvétele a projektekben, mint az irodai életben. A tipográfiai elem képviseli ennek a társaságnak az unióját és erejét. Az X betű kialakítása szilárd és integrált, de nagyon könnyű és technológiai. A márka a stúdió életét ábrázolja, az elemek betűkkel, mind a pozitív, mind a negatív térben, amely egyesíti az embereket és a dizájnt, egyéni és kollektív, egyszerű, technológiai, könnyű és robusztus, profi és személyes.

A Nyitó Cím

Pop Up Magazine

A Nyitó Cím A projekt az Escape kérdések (2019-es téma) elvont és folyékony feltárása volt, bemutatva ebből bekövetkező változásokat, új dolgokat és következményeket. Minden látvány tiszta és kényelmesen nézhető, ellentétben a menekülésből származó kellemetlen valósággal. A formatervezés folyamatosan változik, és az animáció morfikus alakjai az újra-adaptációt reprezentálják, amelyet valamilyen helyzet okoz. Az Escape jelentései, értelmezései különbözőek, és a nézőpont játékosoktól komolyig változik.

A Reklám

Insect Sculptures

A Reklám Mindegyik darabot kézzel készítették, hogy rovarok szobroit készítsék, amelyeket a környezetük és az általuk fogyasztott ételek ihlette. A műalkotást a Doom weboldalán keresztül fellépésre hívták fel, és a háztartási kártevők is azonosíthatók. A szobrokhoz használt elemeket hulladékkertekből, szeméttelepekből, folyómedencékből és szupermarketekből szerezték be. Az egyes rovarok összeszerelése után fényképeket készítettek és retusáltak a photoshopban.

Jégkrém

Sister's

Jégkrém Ezt a csomagolást a Sisters Ice Cream Company számára tervezték. A tervező csapat megpróbált három hölgyet felhasználni, akik emlékeztetnek a termék gyártóira, boldog színek formájában, amelyek az egyes fagylalt ízéből származnak. A formatervezés minden egyes ízében a jégkrém alakját használják a karakter hajává, ami érdekes és új képet mutat jégkrém csomagolásáról. Ez a forma új formájában nagy figyelmet fordított a versenytársak körében, és magas eladásokat ért el. A formatervezés eredeti és kreatív csomagolást próbál létrehozni.