Design magazin
Design magazin
Webdesign És Az Ux

Si Me Quiero

Webdesign És Az Ux A Sí, Me Quiero webhely egy olyan hely, amely segít önmagában lenni. A projekt végrehajtásához interjúkat kellett készíteni, és fel kellett tárni a nőkkel kapcsolatos társadalmi és kulturális összefüggéseket; vetítését a társadalomban és önmagában. Megállapítottuk, hogy az internet kísérője lesz, és azzal a megközelítéssel fogják megvalósítani, hogy segítsenek szeretni magukat. A dizájnban az egyszerűség tükröződik semleges hangokkal, vörös kontrasztok felhasználásával, hogy felhívja a figyelmet az ügyfél által kiadott könyv márkájának bizonyos műveleteire és színeire. Az inspiráció a konstruktivizmus művészetéből származik.

A Borcímke Kialakítása

314 Pi

A Borcímke Kialakítása A borkóstolás kísérlete egy soha véget nem érő folyamat, amely új utakhoz és eltérő aromákhoz vezet. A végtelen pi sorozat, az irracionális szám a végtelen tizedesjegyekkel anélkül, hogy tudnánk az utóbbit, inspirálta ezeket a szulfit nélküli borokat. A tervezés célja, hogy a 3,14 bor-sorozat jellemzőit a reflektorfénybe helyezi, ahelyett, hogy képeket vagy grafikákat elrejtse. A minimalista és egyszerű megközelítést követve a címke csak ezeknek a természetes boroknak a valódi tulajdonságait mutatja be, amint azok a borászat jegyzetfüzetében megfigyelhetők.

A Könyv

ZhuZi Art

A Könyv A Nanjing Zhuzi Művészeti Múzeum kiadja a hagyományos kínai kalligráfia és festészet összegyűjtött alkotásainak sorozatát. Régi története és elegáns technikája révén a hagyományos kínai festmények és a kalligráfia nagyra értékelik művészi és gyakorlati vonzerejük miatt. A gyűjtemény tervezésekor absztrakt formákat, színeket és vonalakat használtak egységes érzékiség megteremtésére és a vázlat üres helyének kiemelésére. Az erőfeszítés egybeesik a hagyományos festészet és a kalligráfia stílusának művészeivel.

Fényképezés

The Japanese Forest

Fényképezés A japán erdőt japán vallási szempontból tekintik. Az egyik japán ősi vallás az animizmus. Az animizmus az a hiedelem, hogy a nem emberi lények, a csendélet (ásványok, tárgyak stb.) És a láthatatlan dolgoknak is szándéka van. A fényképezés ehhez hasonló. Masaru Eguchi olyasmit fényképez, ami érezteti magát a témában. A fák, a fű és az ásványi anyagok érzik az élet akaratát. És még az olyan tárgyak is, mint a gátak, amelyek hosszú ideig a természetben maradtak, érzik az akaratot. Ahogy látja az érintetlen természetet, a jövő látni fogja a jelenlegi tájat.

A Kozmetikai Kollekció

Woman Flower

A Kozmetikai Kollekció Ezt a kollekciót a középkori európai hölgyek túlzott ruházati stílusai és a madártávlat alakjai inspirálták. A tervező kinyomtatta a kettő formáit, és kreatív prototípusként felhasználta őket, és a termék dizájnnal kombinálva egyedülálló alakot és divatot hozott létre, gazdag és dinamikus formát mutatva.

A Könyvtervezés

Josef Koudelka Gypsies

A Könyvtervezés Josef Kudelka, a világhírű fotós, a világ számos országában tartotta fotókiállítását. Hosszú várakozás után végül cigány témájú Kudelka kiállítást tartottak Koreában, és elkészítették fényképkönyvét. Mivel ez volt az első kiállítás Koreában, a szerző kérte, hogy készítsen egy könyvet, hogy érezze Koreáját. Hangeul és Hanok koreai betűk és építészet, amelyek Koreát képviselik. A szöveg az elmére utal, az építészet pedig az űrlapot jelenti. E két elem ihletésével meg akarta dolgozni egy módszert Korea jellemzőinek kifejezésére.