Design magazin
Design magazin
A Sör Színminták

Beertone

A Sör Színminták A Beertone az első sör-referencia útmutató, amely a különböző sörszínekre alapul, üveg alakú ventilátorként bemutatva. Az első kiadáshoz 202 különböző svájci sörről gyűjtöttünk információkat, amelyek országszerte utaznak, keletről nyugatra, északról délre. Az egész folyamat sok időt igényelt és részletes logisztikát igényelt a megvalósításhoz, ám e két szenvedély együttes eredménye nagyon büszkevé tesz minket, és további kiadásokat már terveznek. Egészségére!

A Márka Identitás

SATA | BIA - Blue Islands Açor

A Márka Identitás A BIA az atlanti égbolt helyi madár szimbóluma, amely gondolatokon és álmokon fekszik az országok felett, a természet pilóta, amely embereket, emlékeket, üzletet és cégeket szállít. A SATA-nál a BIA mindig szimbolizálja a szigetcsoport kilenc szigetének egyesülését egy atlanti kihívásban: vigye az Azori-szigetek nevét a világba, és hozza a világot az Azori-szigetekre. A BIA - Kék Szigetek Açor - egy újból feltalált acor madár, egyenes vonalú, prototípusok futurisztikus ihletésével, egyedi genetikai kódjára építve, aszimmetrikus, megkülönböztető és színes, mint az Azori-szigetek kilenc szigete.

A Digitális Interaktív Magazin

DesignSoul Digital Magazine

A Digitális Interaktív Magazin A Filli Boya Design Soul Magazine más és élvezetes módon magyarázza olvasói számára a színek fontosságát az életünkben. A Design Soul tartalma széles területet tartalmaz a divatotól a művészetig; a dekorációtól a személyes gondoskodásig; a sporttól a technológiáig, sőt az ételektől és italoktól kezdve a könyvekig. A híres és érdekes portrék, elemzések, legújabb technológiák és interjúk mellett a magazin érdekes tartalmakat, videókat és zenét is tartalmaz. A Filli Boya Design Soul Magazine negyedévente jelenik meg iPad, iPhone és Android rendszeren.

A Cigaretta / Gumi Tartály

Smartstreets-Smartbin™

A Cigaretta / Gumi Tartály A többszörös szabadalmaztatott hulladéktároló egyedi képességekkel a Smartbin ™ kiegészíti a meglévő utcai infrastruktúra felszerelését ikerként, háttámlával bármilyen méretű vagy formájú lámpaoszlop vagy jelzőtábla körül, vagy egyedülálló formában a falra, korlátra és lábakra. Ez új, váratlan értéket ad a meglévő utcai eszközökhöz, létrehozva a kényelmes, kiszámíthatóan elhelyezhető cigaretta- és gumihulladék-tartályok hálózatait, amelyek mindig elérhetőek, anélkül, hogy rendetlenséget jelentenek az utcai jelenethez. A Smartbin átalakítja az utcai gondozást a világ nagyvárosaiban azáltal, hogy hatékonyan reagál a cigarettára és az ínyre.

Weboldal

Illusion

Weboldal A Scene 360 magazin 2008-ban indítja az Illúziót, és gyorsan eléri a legsikeresebb projektet több mint 40 millió látogatással. A weboldal elképesztő alkotásainak bemutatására szolgál a művészet, a formatervezés és a film területén. A hiperrealisztikus tetoválásoktól a lenyűgöző tájfotókig, a hozzászólások kiválasztása az olvasókat gyakran arra készteti, hogy „WOW!”

Ajándékdoboz

Jack Daniel's

Ajándékdoboz A luxus díszdobozban a Jack Daniel's Tennessee Whisky nemcsak egy szokásos doboz, amely egy palackot tartalmaz. Ezt az egyedülálló csomagolást úgy fejlesztették ki, hogy kiváló formatervezési tulajdonságokkal, ugyanakkor biztonságos üvegszállítással is szolgáljon. A nagy nyitott ablakoknak köszönhetően az egész dobozt láthatjuk. A közvetlenül a dobozon keresztül érkező fény kiemeli a whisky eredeti színét és a termék tisztaságát. Bár a doboz két oldala nyitva van, a torziós merevség kiváló. Az ajándékdoboz teljesen kartonból készült, teljesen matt, laminált meleg sajtoló és domborító elemekkel.