Design magazin
Design magazin
A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány

O3JECT

A Figyelemfelkeltő És Reklámkampány Mivel a magánterület a jövőben értékes erőforrássá válik, a jelen korban egyre növekvő igény a szoba meghatározására és megtervezésére egyre fontosabb kérdés. Az O3JECT elkötelezett amellett, hogy csapbiztos helyet állítson elő és hirdessen meg, mint egy ismeretlen jövő esztétikailag vonzó emlékeztetőjét. A Faraday-ketrec elvén épített, kézzel készített, zárt és vezetőképes kocka megtestesíti egy látszólag utópikus szoba ikonikus materializálását, amelyet egy átfogó kampánytervezés útján hirdenek meg.

Tipográfiai Projekt

Reflexio

Tipográfiai Projekt Kísérleti tipográfiai projekt, amely egyesíti a tükör tükröződését a tengely egyik oldalán levágott papír betűkkel. Olyan moduláris kompozíciókat eredményez, amelyek egyszer fényképeztek 3D képeket. A projekt mágikus és vizuális ellentmondásokat használ a digitális nyelvről az analóg világba történő átmenetre. A betűk tükörre építése új valóságokat hoz létre reflexióval, amelyek nem igazság, sem hamisság.

A Vállalati Identitás

Yanolja

A Vállalati Identitás A Yanolja Szöul 1. számú utazási információs platformja, amely koreai nyelven azt jelenti: „Hé, játsszunk”. A logót san-serif betűtípussal tervezték, hogy kifejezzék az egyszerű, praktikus benyomást. Kisbetűk használatával játékos és ritmikus képet hozhat létre, szemben a vastag betűkkel. Az egyes betűk közötti helyet finoman felülvizsgálják, hogy elkerüljék az optikai illúziókat, és még az embléma kis méreténél is növelte az olvashatóságot. Gondosan kiválasztottuk az élénk és élénk neonszíneket, és kiegészítő kombinációkat használtunk a rendkívül szórakoztató és popping képek készítéséhez.

A Mezőgazdaság Könyve

Archives

A Mezőgazdaság Könyve A könyvet a mezõgazdaság, az emberek megélhetése, a mezõgazdaság és az oldal, a mezõgazdasági pénzügyek és az agrárpolitika kategóriájába sorolják. A kategorizált tervezés révén a könyv jobban megfelel az emberek esztétikai igényeinek. Annak érdekében, hogy közelebb álljunk az aktához, egy teljes, zárt könyvborítót terveztünk. Az olvasók csak a szakadás után nyithatják meg a könyvet. Ez a részvétel lehetővé tette az olvasók számára, hogy megtapasztalják a fájl megnyitásának folyamatát. Sőt, néhány régi és gyönyörű gazdálkodási szimbólum, például a Suzhou-kód és néhány tipográfia és kép, amelyet az adott korban használnak. Rekombinációt folytattak, és szerepeltek a könyvborítón.

A Márkajelzés

Co-Creation! Camp

A Márkajelzés Ez a "Co-Creation! Camp" rendezvény logótervezése és márkaneve, amelyen az emberek a jövő újjáélesztéséről beszélnek. Japán soha nem látott társadalmi problémákkal néz szembe, mint például az alacsony születési arány, a népesség elöregedése vagy a régió elnéptelenedése. A „Co-Creation! Camp” célja az információcsere és az idegenforgalmi iparágban részt vevő emberek különféle problémáin kívüli segítségnyújtás. A különböző színek minden ember akaratát szimbolizálják, és ez sok ötletet vezetett és több mint 100 projektet eredményezett.

Cukorka Csomagolás

5 Principles

Cukorka Csomagolás Az 5 alapelv egy vicces és szokatlan cukorkacsomagolás sorozata. Magából a modern pop kultúrából származik, elsősorban az internetes pop kultúrából és az internetes mémekből. Minden csomagolás tartalmaz egy egyszerű felismerhető karaktert, az emberek viszonyulhatnak egymáshoz (az izom ember, a macska, a szerelmesek és így tovább), valamint egy öt rövid inspiráló vagy vicces idézet sorozatát róla (innen a név - 5 alapelv). Sok idézetben vannak popkulturális referenciák is. A gyártás egyszerű, mégis vizuálisan egyedi csomagolás, és sorozatként könnyen bővíthető