Design magazin
Design magazin
A Cigaretta / Gumi Tartály

Smartstreets-Smartbin™

A Cigaretta / Gumi Tartály A többszörös szabadalmaztatott hulladéktároló egyedi képességekkel a Smartbin ™ kiegészíti a meglévő utcai infrastruktúra felszerelését ikerként, háttámlával bármilyen méretű vagy formájú lámpaoszlop vagy jelzőtábla körül, vagy egyedülálló formában a falra, korlátra és lábakra. Ez új, váratlan értéket ad a meglévő utcai eszközökhöz, létrehozva a kényelmes, kiszámíthatóan elhelyezhető cigaretta- és gumihulladék-tartályok hálózatait, amelyek mindig elérhetőek, anélkül, hogy rendetlenséget jelentenek az utcai jelenethez. A Smartbin átalakítja az utcai gondozást a világ nagyvárosaiban azáltal, hogy hatékonyan reagál a cigarettára és az ínyre.

Weboldal

Illusion

Weboldal A Scene 360 magazin 2008-ban indítja az Illúziót, és gyorsan eléri a legsikeresebb projektet több mint 40 millió látogatással. A weboldal elképesztő alkotásainak bemutatására szolgál a művészet, a formatervezés és a film területén. A hiperrealisztikus tetoválásoktól a lenyűgöző tájfotókig, a hozzászólások kiválasztása az olvasókat gyakran arra készteti, hogy „WOW!”

Ajándékdoboz

Jack Daniel's

Ajándékdoboz A luxus díszdobozban a Jack Daniel's Tennessee Whisky nemcsak egy szokásos doboz, amely egy palackot tartalmaz. Ezt az egyedülálló csomagolást úgy fejlesztették ki, hogy kiváló formatervezési tulajdonságokkal, ugyanakkor biztonságos üvegszállítással is szolgáljon. A nagy nyitott ablakoknak köszönhetően az egész dobozt láthatjuk. A közvetlenül a dobozon keresztül érkező fény kiemeli a whisky eredeti színét és a termék tisztaságát. Bár a doboz két oldala nyitva van, a torziós merevség kiváló. Az ajándékdoboz teljesen kartonból készült, teljesen matt, laminált meleg sajtoló és domborító elemekkel.

A Komód

Labyrinth

A Komód Az ArteNemus labirintusa egy komód, amelynek építészeti megjelenését a furnér kanyargós útja hangsúlyozza, amely egy város utcáira emlékeztet. A fiókok figyelemre méltó koncepciója és mechanizmusa kiegészíti alulértékelt körvonalait. A juhar és a fekete ében furnér kontrasztos színei, valamint a magas színvonalú kivitelezés alátámasztja a Labyrinth exkluzív megjelenését.

A Képzőművészet

Scarlet Ibis

A Képzőművészet A projekt a Scarlet Ibis és a természetes környezet digitális festményeinek sorozata, különös tekintettel a színre és élénk színárnyalatra, amely a madár növekedésével fokozódik. A mű a természetes környezetben fejlődik ki, kombinálva a valós és a képzeletbeli elemeket, amelyek egyedi vonásokat kínálnak. A skarlátvörös ibis Dél-Amerikában őshonos madár, amely Észak-Venezuela partjain és mocsarain él, és az élénk piros szín vizuális látványt jelent a néző számára. Ennek a tervezésnek a célja a vörös ibis kecses repülésének és a trópusi fauna élénk színeinek kiemelése.

A Logó

Wanlin Art Museum

A Logó Mivel a Wanlin Művészeti Múzeum a Wuhan Egyetem campusában található, kreativitásunknak a következő jellemzőket kellett tükröznie: A hallgatók központi találkozóhelye a művészet tiszteletére és értékelésére, egy tipikus művészeti galéria szempontjainak bemutatásával. Ennek humanistanak is kellett lennie. Mivel a főiskolai hallgatók életük kiinduló vonalán állnak, ez a művészeti múzeum nyitó fejezetként szolgál a hallgatók művészeti elismerése szempontjából, és a művészet egész életen át kíséri őket.