Design magazin
Design magazin
A Méz

Ecological Journey Gift Box

A Méz A mézes ajándékdoboz kialakítását a Shennongjia "ökológiai utazása" ihlette, gazdag vadon élő növényekkel és jó természetes ökológiai környezettel. A kreatív témája a helyi ökológiai környezet védelme. A terv a hagyományos kínai papírra vágott és árnyékbábművészetet alkalmazza, hogy megmutassa a helyi természetes ökológiát és öt ritka és veszélyeztetett első osztályú védett állatot. A csomagolóanyagra durva fű és fapapír kerül felhasználásra, amely a természet és a környezetvédelem fogalmát képviseli. A külső doboz kiváló tárolódobozként használható fel az újrafelhasználáshoz.

Az Animált Gif-Vel Ellátott Infographic

All In One Experience Consumption

Az Animált Gif-Vel Ellátott Infographic Az All in One Experience Fogyasztási Projekt egy Big Data Infographic, amely olyan információkat mutat, mint például a komplex bevásárlóközpontok látogatói célja, típusa és fogyasztása. A fő tartalom három reprezentatív betekintésből áll, amelyek a Big Data elemzéséből származnak, és felülről lefelé vannak rendezve a fontossági sorrend szerint. A grafikákat izometrikus technikákkal készítik, és az egyes alanyok reprezentatív színének használatához vannak csoportosítva.

A Film Poszter

Mosaic Portrait

A Film Poszter A "Mozaik Portré" művészeti filmet koncepció poszterként adták ki. Elsősorban egy lány történetét meséli el, amelyet szexuálisan bántalmaztak. A fehérnek általában a halál metafora és a tisztaság szimbóluma van. Ez a poszter úgy dönt, hogy elrejti a "halál" üzenetét a lány csendes és gyengéd állapota mögött, hogy kiemelje a csend mögött meglévő erősebb érzelmeket. Ugyanakkor a tervező a képbe beillesztette a művészeti elemeket és a szuggesztív szimbólumokat, ezáltal kiterjesztve a film műveinek gondolkodását és feltárását.

A Kristályfényes Szobrászat

Grain and Fire Portal

A Kristályfényes Szobrászat Fából és kvarckristályból álló, ez az organikus könnyű szobrászat fenntartható forrású fát használ fel az érlelt teak fa tartalékkészletéből. A nap, a szél és az eső évtizedek óta a fát kézzel alakítják, csiszolják, égetik és elkészítik egy edénybe, amelyben LED-es világítást tartanak, és kvarckristályokat használnak természetes diffúzorként. Mindegyik szoborban 100% -ban természetes, változatlan kvarckristályokat használnak, amelyek körülbelül 280 millió évesek. Számos fa befejező technikát alkalmaznak, köztük a Shou Sugi Ban módszerét, a tűz megőrzésére és a kontrasztos szín használatára.

A Mobil Alkalmazás

DeafUP

A Mobil Alkalmazás A DeafUP kiemeli az oktatás és a szakmai tapasztalat fontosságát a siket közösség számára Kelet-Európában. Olyan környezetet teremtenek, ahol hallásszakértők és siket hallgatók találkozhatnak és együttműködhetnek. Az együttmûködés természetes módja annak, hogy felhatalmazza és motiválja a siket embereket aktívabbá válni, tehetségeik növelésére, új készségek elsajátítására és a változás megteremtésére.

A Webhely

Tailor Made Fragrance

A Webhely A Tailor Made Fragrance egy olasz cég tapasztalatából származik, amely az illat-, bőrápolási, színes kozmetikai és otthoni illatszerek elsődleges csomagolásainak fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Webgriffe szerepe az ügyfelek üzleti stratégiájának támogatása volt, a márkatudatosságot elősegítő megoldás kidolgozása révén, és az új üzleti egység elindítása arra összpontosított, hogy a felhasználók készítsenek egyedi és teljesen testreszabott parfümöt, ami az ipari növekedés széles körű folyamatának és a B2B kínálat szegmentálása.