Design magazin
Design magazin
Művészet Elismerése

The Kala Foundation

Művészet Elismerése Az indiai festményeknek régóta létezik globális piaca, de az indiai művészet iránti érdeklődés az Egyesült Államokban elmaradt. Az indiai népi festmények különböző stílusainak megismertetése érdekében a Kala Alapítványt új platformként hozták létre a festmények bemutatására és a nemzetközi piac számára hozzáférhetőbbé tételére. Az alapítvány egy weboldalból, mobilalkalmazásból, szerkesztői könyvekkel ellátott kiállításból és olyan termékekből áll, amelyek segítenek áthidalni a szakadékot, és nagyobb közönséghez kapcsolják ezeket a festményeket.

Konceptuális Kiállítás

Muse

Konceptuális Kiállítás A Muse egy kísérleti tervezési projekt, amely az ember zenei érzékelését tanulmányozza három installációs élményen keresztül, amelyek különböző módokat kínálnak a zene megtapasztalására. Az első tisztán szenzációs, termoaktív anyagok felhasználásával, a második pedig a zenei térbeliség dekódolt érzékelését mutatja be. Az utolsó a kottaírás és a vizuális formák közötti fordítás. Az embereket arra ösztönzik, hogy interakcióba lépjenek az installációkkal, és saját felfogásukkal fedezzék fel a zenét vizuálisan. A fő üzenet az, hogy a tervezőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy az észlelés hogyan hat rájuk a gyakorlatban.

Márkaidentitás

Math Alive

Márkaidentitás A dinamikus grafikai motívumok gazdagítják a matematika tanulási hatását a kevert tanulási környezetben. A matematikából származó parabolikus grafikonok ihlették a logó tervezését. Az A és V betű egy folytonos vonallal kapcsolódik össze, bemutatva a pedagógus és a tanuló közötti interakciót. Azt az üzenetet közvetíti, hogy a Math Alive arra irányítja a felhasználókat, hogy váljanak fenegyerekké a matematikában. A kulcsfontosságú látványelemek az absztrakt matematikai fogalmak háromdimenziós grafikává alakítását mutatják be. A kihívás az volt, hogy egyensúlyba hozzuk a célközönség szórakoztató és vonzó környezetét az oktatási technológiai márka professzionalizmusával.

Művészet

Supplement of Original

Művészet A folyókövek fehér erei véletlenszerű mintázatokhoz vezetnek a felületeken. Az egyes folyókövek kiválasztása és elrendezése ezeket a mintákat szimbólumokká alakítja, latin betűk formájában. Így jönnek létre szavak és mondatok, amikor a kövek megfelelő helyzetben vannak egymás mellett. Megjelenik a nyelv és a kommunikáció, és ezek jelei kiegészítik a már meglévőket.

Vizuális Identitás

Imagine

Vizuális Identitás A cél a jógapózok által ihletett formák, színek és tervezési technika alkalmazása volt. Elegánsan megtervezve a belső teret és a központot, békés élményt kínálva a látogatóknak az energiák megújulásához. Ezért a logótervezés, az online média, a grafikai elemek és a csomagolás az aranymetszést követte, hogy az elvárásoknak megfelelően tökéletes vizuális arculattal rendelkezzenek, hogy a központ látogatói a központ művészetén és dizájnján keresztül nagyszerű kommunikációs élményben részesüljenek. A tervező a meditáció élményét, a jóga pedig a tervezést testesítette meg.

Identitás, A Márkaépítés

Merlon Pub

Identitás, A Márkaépítés A Merlon Pub projektje a 18. században épült, stratégiailag megerősített városok nagy rendszerének részeként az eszéki Tvrdán, a régi barokk városközpontban épült új vendéglátóipari létesítmény teljes branding és arculattervezése. A védelmi építészetben a Merlon név szilárd, függőleges kerítéseket jelent, amelyek célja a megfigyelők és a katonaság védelme az erőd tetején.