Design magazin
Design magazin
A Brosúra

NISSAN CIMA

A Brosúra ・ A Nissan a legmodernebb technológiáit és bölcsességét, a kiváló minőségű belső anyagokat és a japán kivitelezés művészetét integrálta (japánul a „MONOZUKURI”), hogy páratlan minőségű luxus szedánt hozzon létre - az új CIMA, a Nissan magányos zászlóshajója.・ Ezt a brosúrát nemcsak a CIMA termékjellemzőinek bemutatására tervezték, hanem arra is, hogy megismerjék a közönséget a Nissan bizalmával és büszkeségével kivitelezésében.

A Rágógumi

ZEUS

A Rágógumi Rágógumi csomagolások. Ezeknek a terveknek az ösztönzése az érzékenység stimulálása. A termékek céljai a húszas éveik hívei, és ezek az innovatív tervek segítenek nekik ösztönösen felvenni a termékeket az üzletekben. A fő látványosság a természeti jelenség látványos világképét fejezi ki, amely az egyes ízeket társítja. A THUNDER SPARK aromás és elektromos aromát, a SNOW STORM a fagyasztáshoz és az erős hűtéshez, valamint a RAIN SHOWER a nedves, lédús és vizes érzék aromájához.

A Fotokróm Lombkorona Szerkezete

Or2

A Fotokróm Lombkorona Szerkezete Az Or2 egy egy felületű tetőszerkezet, amely reagál a napfényre. A felület sokszögű szegmensei ultraibolya fényre reagálnak, feltérképezve a napsugarak helyzetét és intenzitását. Ha árnyékban van, az Or2 szegmensei átlátszó fehér színűek. A napfény által elszíneződve azonban színesek lesznek, és az alábbi helyet különböző fényárnyalatokkal elárasztják. A nap folyamán az Or2 árnyékoló eszközré válik, amely passzív módon irányítja az alatta lévő helyet. Éjszaka az Or2 hatalmas csillármá alakul, és olyan fényt terjeszt, amelyet a nap folyamán az integrált fotoelektromos elemek gyűjtöttek össze.

A Habzóbor Címkéje És Csomagolása

Il Mosnel QdE 2012

A Habzóbor Címkéje És Csomagolása Ahogy a Iseo-tó fröccsen a Franciacorta partján, úgy a pezsgő is nedvesíti egy pohár oldalát. A koncepció a tó alakjának grafikus átalakítása, és kifejezi a kristálypoharakba öntött tartalék palack minden erejét. Az elegáns és élénk címke, kiegyensúlyozott grafikával és színével, merész megoldás, átlátszó polipropilén és teljesen forró fólia aranynyomással, hogy új érzéseket nyújtson. A bor kiömlését aláhúzzuk a dobozon, ahol a grafika a csomagolás körül van csomagolva: egyszerű és hatásos, két „slive et tiroir” elemből áll.

A Vizuális Identitás

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

A Vizuális Identitás A Le Coffret egy bájos design panzió, Valle d'Aosta szívében. A projektet az eredeti stílus abszolút tiszteletben tartásával hozták létre: ezért a kőfalakat, a fa gerendákat és az antik bútorokat. Egy kör, amely az eget szimbolizálja a hegyet ábrázoló háromszög felett, ahol a B & B található, az embernek az égbe való emelkedése gondolatától. Az Onciale betűtípus modern változatban módosítva, hogy emlékezzen a völgy kelta eredetére, helyesen kiegyensúlyozza és támogatja az erős és fontos szimbólumot, hogy végül olyan logót kapjon, amely könnyen azonosítható és könnyen megfigyelhető.

Az Album Borítója

Haezer

Az Album Borítója Haezer híres szilárd basszushangjáról, epikus töréseiről, jól polírozott effektusaival. Ez a hang olyan fajta hang, amely csak egyenesen előrelépő tánczeneként jelentkezik, de alaposabb megfigyelés vagy hallgatás közben elkezdi felfedezni a frekvencia többrétegűségét a késztermékben. A kreatív koncepció és megvalósítás szempontjából a kihívás a Haezer néven ismert hangélmény szimulálása volt. A műalkotás stílusa egyáltalán nem a tipikus tánczene stílus, így Haezer saját műfajvá válik.