Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Szobrászat

Bubble Forest

A Nyilvános Szobrászat A Bubble Forest egy saválló rozsdamentes acélból készült nyilvános szobor. Programozható RGB LED-es lámpákkal világít, amelyek lehetővé teszik a szobor számára, hogy látványos metamorfózist menjen át, amikor a nap lenyugszik. Úgy hozták létre, hogy tükrözzék a növények oxigéntermelési képességét. A címet tartalmazó erdő 18 acélszárból / csomagtartóból áll, és gömb alakú, egyetlen légbuborékot ábrázoló gömb alakú koronákkal végződik. A Bubble Forest a szárazföldi növényekre, valamint a tavak, a tengerek és az óceánok aljából ismert növényekre utal.

Projekt neve : Bubble Forest, A tervezők neve : Mirek Struzik, Ügyfél neve : Altarea.

Bubble Forest A Nyilvános Szobrászat

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.