Design magazin
Design magazin
Naptár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Naptár A portál weboldal számára kifejlesztett és elkészített egyedi és játékos promóciós naptár a goo felhasználja a papír textúrákat, és elgondolkodik a funkcionalitáson. Ez a 2013-as kiadás egy naptár- és ütemterv-szervező, amelybe bele lehet foglalni az egész éven át tartó tervek és napi ütemtervek írására szolgáló helyet. A vastag minõségû papírt naptárhoz és az olcsó papírt, amely pontosan megfelel az ütemezõ jegyzetkészítéséhez, gondosan kiválasztottuk, és a létrehozott kontraszt naptárterv részeként illeszkedik. A kitöltési ütemezés-szervező hozzáadott funkciója révén tökéletesen felhasználóbarát asztali naptárként szolgál.

Étkezőszék

'A' Back Windsor

Étkezőszék A tömör keményfa, a tradicionális asztalos- és a modern gépek frissítik a finom Windsor széket. Az első lábak áthaladnak az ülésen, hogy királyoszlopgá váljanak, a hátsó lábak pedig a gerinc felé nyúlnak. A háromszögszabályozással ez az erős kialakítás igazítja a kompressziós és feszültség erőit a maximális vizuális és fizikai hatáshoz. A tejfesték vagy tiszta olajfesték fenntartja a Windsor székek fenntartható hagyományát.

Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek

Twins

Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek Az ikrek dohányzóasztal-koncepciója egyszerű. Az üreges dohányzóasztal két teljes, fából készült ülést tárol. Az asztal jobb és bal felülete valójában fedél, amelyet ki lehet húzni az asztal fő testéből az ülések kivonásának lehetővé tétele érdekében. Az üléseknek összecsukható lábak vannak, amelyeket el kell forgatni, hogy a szék a megfelelő helyzetbe kerüljön. Amint a szék vagy mindkét szék ki van állva, a fedõk visszamennek az asztalhoz. Ha a székek ki vannak állva, az asztal hatalmas tároló rekeszként is használható.

Naptár

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Naptár Kaleidoszkópszerűen ez egy olyan naptár, amely többszínű mintákkal rajzolt, egymást átfedő kivágási grafikákkal rendelkezik. Tervezése színes mintákkal, amelyek a lapok sorrendjének egyszerű megváltoztatásával módosíthatók és személyre szabhatók, az NTT COMWARE kreatív érzékenységét ábrázolja. Bőséges írási hely biztosított, és az uralkodó vonalak figyelembe veszik a funkcionalitást, ami tökéletesen alkalmazza ütemezési naptárként, amelyet a személyes tér díszítéséhez használni kíván.

A Nappali Szék

Cat's Cradle

A Nappali Szék Számjegyek vagy szálak, a jelenlegi tervezési folyamat dilema. Mindannyian kezdők, de néhányunknak dolgoznia kell rajta. A kezdő tervezők minden rendelkezésre álló technikát megfigyelnek, és megtanulnak néhányat. Idővel (~ 10 000 óra) olyan létesítményeket szerezünk, amelyek emelik / népszerűsítik / személyre teszik / gazdaságossá teszik játékunkat. Tehát lenyűgöz a jelenlegi iránti iránti elbűvölet, amely azt sugallja, hogy a formatervezés legalapvetőbb építőeleme a számjegy, könnyen irányítható. A szám nem életet generáló egység, pusztán kerekítés a legkevesebb közös nevezőhöz, amely kisebb, mint a rost. A formatervezés legalább szilánkok, szilánkok és rost.

Kanapé

Umea

Kanapé Az Umea nagyon szexi, vizuálisan könnyű és elegáns kanapé legfeljebb három ülő és két alvó ember számára. Noha a hardver a klasszikus click clack rendszer, az igazi újítás a szexi vonalakon és a kontúron alapul, amelyek ezt a vonzó bútordarabot teszik.