Design magazin
Design magazin
Irodaszer

commod – Feines in Holz

Irodaszer A „commod” belsőépítészetre szakosodott. A „finom faáruk” jelmondathoz igazítva, a cég rendkívül exkluzív lakóépületeket valósít meg. Az irodaszereknek meg kellett felelniük ennek az igénynek. Különösen kevert színekkel csökkentett, de játékos elrendezés valósult meg. Az irodaszerek tükrözik a cég stílusát, valamint annak elképzelését, hogy csak a legértékesebb anyagokat használja: A papír 100% pamutból készül, a borítékok valódi fa furnérből készülnek. A névjegykártyák „megtestesítik” a vállalatok szlogenjét egy 3-dimenziós szoba létrehozásával, amely tipikus fatermékeket tartalmaz.

A Papír Aprító

HandiShred

A Papír Aprító A HandiShred egy hordozható kézi papír aprító, amelyhez nem szükséges külső áramforrás. Kicsi és szépen tervezték, így az asztalára teheti, egy fiókba vagy táskába, amelyhez bármikor hozzáférhet, és bárhol megronthatja a fontos dokumentumokat. Ez a praktikus aprítókészülék nagyszerűen felhasználja az iratok vagy nyugták megsemmisítését annak érdekében, hogy a magán, bizalmas és minden személyes információt mindenkor biztonságban tartsa.

Az Interakciós Táblázat

paintable

Az Interakciós Táblázat A Festhető egy többfunkciós asztal mindenki számára, lehet egy hétköznapi asztal, rajzasztal vagy egy hangszer. Különböző színű színekkel festhet az asztal felületére, és zenét készíthet barátaival vagy családjával, és a felület a rajzolatot színes érzékelők általi dallammá változtatja. Kétféle rajzolási módszer létezik: a kreatív rajz és a hangjegy rajz, a gyerekek bármit rajzolhatnak, amelyet véletlenszerű zenét akarnak készíteni, vagy használhatják az általunk kidolgozott szabályt, hogy kitöltsék az adott pozícióba az óvodát.

Asztal, Állvány, Lábazat

Trifold

Asztal, Állvány, Lábazat A levél alakját a háromszög alakú felületek és az egyedi hajtogatási sorozat kombinációja adja meg. Minimalista, mégis bonyolult és szobrászattal rendelkezik, minden szempontból egyedülálló kompozíciót mutatva. A kialakítás különböző célokra méretezhető anélkül, hogy veszélyeztetné annak szerkezeti integritását. A Trifold bemutatja a digitális gyártási módszereket és az új gyártási technológiákat, például a robotikát. A gyártási folyamatot egy robotgyártó céggel együttműködve fejlesztették ki, amely a 6 tengelyes robotokkal fémek hajtogatására szakosodott.

Ékszerek-Fülbevalók

Eclipse Hoop Earrings

Ékszerek-Fülbevalók Van egy jelenség, amely folyamatosan letartóztatja viselkedésünket, megállítva minket a nyomvonalainkban. A napfogyatkozás asztrológiai jelensége az emberiség legkorábbi kora óta érdekli az embereket. Az ég hirtelen elsötétülése és a Napfolt folytán a félelem, a gyanú és a csodálatos árnyék hosszú árnyékát vetette a képzeletre. A napfogyatkozások lenyűgöző jellege tartós benyomást hagy ránk mindenkire. A 18K fehérarany gyémánt fogyatkozású karika fülbevalót a 2012-es napfogyatkozás ihlette. A tervezés megpróbálja megragadni a nap és a hold titokzatos természetét és szépségét.