Design magazin
Design magazin
Lakás

Nishisando Terrace

Lakás Ez a társasház 4 alacsonyabb térfogatú háromszintes házból áll, és a belváros közelében található. Az épületen kívül körülvett cédrusrács védi a magánszférát és elkerüli az épület testének a közvetlen napfény okozta degradációját. Még az egyszerű négyzet alaprajz, a spirál 3D-s konstrukció is, amelyet különböző szintű privát kert összekapcsolásával hoztak létre, mindegyik szoba és lépcsőház vezet az épület térfogatának maximális táplálásához. A cédruslemezek homlokzatának megváltoztatása és az ellenőrzött arányok megengedhetik, hogy ez az épület továbbra is organikus legyen és keveredjen a város pillanatnyi változásával.

Családi Bevásárlóközpont

Funlife Plaza

Családi Bevásárlóközpont A Funlife Plaza egy családi bevásárlóközpont a gyermekek szabadidejének eltöltéséhez és oktatásához. Célja egy versenyautó-folyosó létrehozása a gyerekek számára, hogy autóval járjanak a szülők vásárlásakor, egy faház a gyermekek számára vigyázzon és játsszon belül, egy "lego" mennyezet rejtett bevásárlóközpont nevével, hogy inspirálja a gyerekek fantáziáját. Egyszerű fehér háttér piros, sárga és kék színnel, hadd rajzolják és színezzék a gyerekek a falakra, a padlóra és a WC-re!

A Belsőépítészet

Suzhou MZS Design College

A Belsőépítészet Ez a projekt Szucsouban található, amelyet a hagyományos kínai kertterv jól ismer. A tervező igyekezett összehozni mind a modernista érzékenységét, mind a Suzhou-i népnyelvet. A tervezés a hagyományos szucsoui építészetből veszi át a figyelmet: meszelt gipszfalakkal, holdajtókkal és bonyolult kerti építészettel alkalmazzák a szuzhoui népnyelv újragondolását kortárs kontextusban. A bútorokat újrahasznosított ágakkal, bambusz és szalmakötelekkel hozták létre a hallgatók részvételével, ami különleges jelentést adott ennek az oktatási térnek.

Az Üzenetszék

Kepler 186f

Az Üzenetszék A Kepler-186f karosszék szerkezeti alapja egy acélhuzalból forrasztott rács, amelyhez a tölgyfából faragott elemeket rézhüvelyek segítségével rögzítik. Az armatúra használatának különféle lehetőségei összhangban vannak a fafaragással és az ékszerészekkel. Ez a művészeti tárgy egy olyan kísérletet jelent, amelyben különböző esztétikai elvek kombinálódnak. Leírhatnánk "barbárnak vagy újbarokknak", amelyben a durva és a finom forma egyesül. Az improvizáció eredményeként a Kepler többrétegűvé vált, bekerültek az alszövegek és az új részletek.

A Parametrikus Tervezés

Titanium Choker

A Parametrikus Tervezés A tervek szerint az IOU 3D szimulációs szoftverrel hoz létre paraméteres modelleket, hasonlóan ahhoz a stílushoz, amellyel Zaha Hadid megnyerte az építészet világát. Anyagilag az IOU exkluzív termékeket kínál titánból, 18 kt arany logóval. A titán a legmelegebb ékszerekben, de nehéz vele dolgozni. Egyedülálló tulajdonságai nemcsak nagyon könnyűvé teszik a darabokat, hanem lehetőséget adnak arra, hogy a spektrum szinte bármely színévé váljanak.

A Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

A Follow Focus Ad-On Az ND LensGear pontosan beállítja az önközpontúságot a különböző átmérőjű lencsékhez. Az ND LensGear sorozat minden lencsét lefed, mint egyetlen más rendelkezésre álló LensGear sem. Nincs vágás és nincs hajlítás: Nincs több csavarhúzó, elhasználódott öv vagy idegesítő maradék heveder, amely kilóg. Minden elfér, mint egy varázs. És még egy plusz, az eszköz nélküli! Okos kialakításának köszönhetően finoman és szilárdan központosítja magát az objektív köré.