Design magazin
Design magazin
Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép

Toromac

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép A Toromac készüléket kifejezetten annak erőteljes megjelenésével fejlesztették ki, hogy új módon fogyaszthassa frissen facsart narancslevet. A maximális gyümölcskivonáshoz készült éttermek, kávézók és szupermarketek számára. Prémium kialakítása lehetővé teszi az barátságos élményt az íz, az egészség és a higiénia terén. Olyan innovatív rendszerrel rendelkezik, amely függőlegesen vágja a gyümölcsöt, és forgó nyomással megnyomja a feleket. Ez azt jelenti, hogy a maximális teljesítmény úgy érhető el, hogy a házat meg nem nyomja vagy megérinti.

A Sörcímke

Carnetel

A Sörcímke Szecessziós stílusú sörcímke. A sörcímke számos részletet tartalmaz a sörfőzési folyamatról. A formatervezés két különböző palackra is illeszkedik. Ez egyszerűen megtehető úgy, hogy a mintát 100 százalékos kijelzőre és 70 százalékra nyomtatja. A címke egy adatbázishoz kapcsolódik, amely biztosítja, hogy minden palack egyedi töltési számot kapjon.

A Márka Identitás

BlackDrop

A Márka Identitás Ez egy személyes márka stratégia és identitás projekt. A BlackDrop üzletlánc és márka, amely kávét árusít és terjeszt. A BlackDrop egy személyes projekt, amelyet eredetileg a személyes szabadúszó kreatív vállalkozás hangjának és kreatív irányának meghatározására fejlesztettek ki. Ezt a márka identitást azzal a céllal hozták létre, hogy Aleks megbízható márka-tanácsadóvá váljon az induló közösségben. A BlackDrop egy sima, kortárs, átlátható indítómárkát jelent, amelynek célja időtlen, felismerhető és az iparágban vezető márka.

A Fotósorozatok

U15

A Fotósorozatok A művészek projektje kihasználja az U15 épület tulajdonságait, hogy társulást hozzon létre a kollektív képzeletben jelen lévő természetes elemekkel. Kihasználva az épület szerkezetét és annak részeit, valamint színét és formáját, megpróbálnak speciálisabb helyeket idézni, mint például a Kínai Kőerdő, az Amerikai Ördög-torony, mint általános természetes ikonokat, mint például vízesések, folyók és sziklás lejtők. Annak érdekében, hogy minden képen eltérő értelmezés legyen, a művészek az épületet minimalista megközelítés segítségével vizsgálják, különböző szögekből és perspektívákból.

Óra

Argo

Óra Az Argo by Gravithin egy olyan időmérő darab, amelynek kialakítását egy szextáns ihlette. Gravírozott dupla tárcsával rendelkezik, amely két árnyalatban kapható: Mélykék és Fekete-tenger, az Argo hajó mitikus kalandjai tiszteletére. A szíve a svájci Ronda 705 kvarcmozgásnak köszönhetően dobog, míg a zafírüveg és az erős 316L szálcsiszolt acél még nagyobb ellenállást biztosít. 5ATM vízálló. Az óra háromféle színben kapható (arany, ezüst és fekete), két tárcsafényben (mélykék és a fekete-tengeri) és hat szíjmodellben, két különböző anyagból.

A Belsőépítészet

Eataly

A Belsőépítészet Az Eataly Torontót növekvő városunk árnyalatainak alakítottuk ki, amelynek célja a társadalmi csere fokozása és bővítése a nagyszerű olasz ételek egyetemes katalizátora révén. Igaz, hogy a tradicionális és tartós „passeggiata” az Eataly Toronto tervezésének ihlette. Ez az időtlen rituálék azt látja, hogy az olaszok minden este eljutnak a főutcára és a piazza-ba, hogy sétálhassanak és szocializálódjanak, és alkalmanként megállhassanak az út mentén lévő bárokban és üzletekben. Ez a tapasztalati sorozat új, bensőséges utcai skálát tesz szükségessé Bloor and Bay-n.