Design magazin
Design magazin
Villa

Shang Hai

Villa A villa ihlette a The Great Gatsby film, mert a férfi tulajdonos szintén a pénzügyi iparban tevékenykedik, és a háziasszony szereti az 1930-as évek régi Shanghai Art Deco stílusát. Miután a tervezők megvizsgálták az épület homlokzatát, rájöttek, hogy az Art Deco stílusú is. Egyedülálló teret hoztak létre, amely illeszkedik a tulajdonos 1930-as évek kedvenc art deco stílusához, és összhangban áll a kortárs életmóddal. A tér egységességének megőrzése érdekében néhány, az 1930-as években tervezett francia bútorokat, lámpákat és kiegészítőket választottak.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Ez egy magánvilla, Dél-Kínában található, ahol a tervezők a Zen buddhizmus elméletét a gyakorlatban elvégzik a tervezés elvégzéséhez. A felesleges és a természetes, intuitív anyagok és tömör tervezési módszerek használatának elhagyásával a tervezők egyszerű, csendes és kényelmes kortárs keleti életteret teremtettek. A kényelmes, modern keleti életterület ugyanazt az egyszerű tervezési nyelvet használja, mint a belső tér magas színvonalú olasz modern bútorja.

Az Orvosi Kozmetikai Klinika

Chun Shi

Az Orvosi Kozmetikai Klinika A projekt mögött meghúzódó tervezési koncepció "klinika, ellentétben a klinikával", és néhány kicsi, de gyönyörű művészeti galéria ihlette, és a tervezők remélik, hogy ez az orvosi klinika galéria temperamentummal rendelkezik. Így a vendégek az elegáns szépséget és a nyugodt légkört érezhetik, nem pedig stresszes klinikai környezetet. Hozzátettek egy lombkorlát a bejárathoz és egy végtelenített élmedencét. A medence vizuálisan kapcsolódik a tóhoz, tükrözi az építészetet és a napfényt, vonzza a vendégeket.

A Medál

Taq Kasra

A Medál Taq Kasra, ami azt jelenti, hogy a kasra arch, a Sasani Királyság emlékműve, amely jelenleg Irakban található. Ezt a függőt, amelyet a Taq kasra geometriája és a korábbi szuverenitások nagysága ihlette, amely a felépítésükben és a szubjektivizmusban volt, felhasználták ebben az építészeti módszerben ennek az etosznak a kialakításához. A legfontosabb tulajdonság a modern formatervezés, amely megkülönböztetett nézetű darabból készítette el az oldalt úgy, hogy alagútnak tűnik, szubjektivizmushoz vezet, és az elülső nézetből formálva íves helyet teremtett.

A Dohányzóasztal

Planck

A Dohányzóasztal Az asztal különféle furnérdarabokból készül, amelyeket nyomás alatt összeragasztunk. A felületeket homokréteggel készítik és matt, nagyon erős lakkgal befűzik. Két szint van - mivel az asztal belseje üreges - ami nagyon praktikus magazinok vagy plakátok elhelyezésére. Az asztal alatt golyókerekek vannak beépítve. Tehát a padló és az asztal közötti távolság nagyon kicsi, ugyanakkor könnyen mozgatható. A rétegelt lemez (függőleges) felhasználási módja nagyon erősé teszi.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge A társalgó kialakítását az orosz konstruktivizmus, a Tatlin-torony és az orosz kultúra inspirálja. Az unió alakú tornyokat figyelmükre használják a társalgóban, ez különféle tereket hoz létre a társalgóban, mint egy bizonyos zónát. A kerek alakú kupolák miatt a társalgó kényelmes terület, különféle zónákkal, összesen 460 ülőhellyel. A területet különféle ülőhelyek látják előtérben étkezéshez; dolgozó; kényelem és pihenés. A hullámos formájú mennyezetben elhelyezett kerek fénykupák dinamikus megvilágítással rendelkeznek, amely nappali állapotban változik.