Design magazin
Design magazin
A Borcímke

Guapos

A Borcímke A formatervezés célja a modern formatervezés és a művészet nordic tendenciái közötti összeolvadás, a bor származási országának ábrázolásával. Minden élvágás jelöli az egyes szőlőültetvények magasságát és a szőlőfajta színét. Ha az összes üveget egymáshoz igazítják, akkor Portugália északi részének, azaz a bornak a szülő régiójának tájainak alakját képezi.

Gyerekklub

Meland

Gyerekklub A teljes projekt befejezte a szülő-gyermek fedett játszótér kitűnő kifejezését, magas szintű teljességet és következetességet mutatva az áramvonalas és a helyismertetőben. A finom vonalak kialakítása összekapcsolja a különböző funkcionális területeket és felismeri a látogatói áramlások ésszerűségét. A tér narratíva viszont a teljes terepen keresztül összeköti a különböző tereket, és arra készteti a fogyasztókat, hogy megtapasztalják a szülő-gyermek interakció csodálatos utazását.

Apartman

Home in Picture

Apartman A projekt egy négyszemélyes család számára készült, két gyerekkel kialakított lakóhely. Az otthoni kialakítás által létrehozott álomföld atmoszférája nemcsak a gyermekek számára létrehozott mesevilágból származik, hanem a futurisztikus értelmezésből és a szellemi sokkból is, amelyet a hagyományos otthoni berendezés kihívása okoz. A szigorú módszerekkel és mintákkal nem kötődik, a tervező szétesett a hagyományos logikából és az életmód új értelmezését mutatta be.

A Lakóépítészet

Inside Out

A Lakóépítészet Az építészmérnöki első független belsőépítészeti projekt, amely a japán és az északi kiemelt bútorok keverékét választotta ki, hogy kényelmes és kellemes légkört hozzon létre. A fa és a szövet nagy részét a lakásban használják, minimális fényszórókkal. A "Inside Out" koncepció egy fából készült doboz, amely a csatlakoztatott fa bejárattal és a folyosóval nyitva áll a nappali felé, "belsejében"; könyvek és művészeti kiállítások bemutatása, szobákkal, mint "kívül"; az életet végző helyek zsebe.

A Régi Kastély Helyreállítása

Timeless

A Régi Kastély Helyreállítása A tulajdonos 2013. áprilisában megvásárolta a skóciában található Crawfordton házat, amelynek célja az ősi skót nemesség eredeti ízének helyreállítása volt, és összeegyeztethető a modern élettel. Az ókori kastély jellegzetességeit és történelmi lerakódásait eredeti ízekkel őrzik meg. A különböző évszázadok tervezési esztétikája és regionális kultúrája ugyanabban a térben ütköznek a művészeti szikrákkal.

A Magazin Borítójára

TimeFlies

A Magazin Borítójára A fő gondolat az volt, hogy kitűnjön a hagyományos ügyfélmagazinok tömegéből. Mindenekelőtt a szokatlan borító segítségével. A TimeFlies magazin előlapján a Nordica légitársaság kortárs észt formatervezésű, a magazin címét az egyes kiadások borítóján a bemutatott mű szerzője írja. A magazin modern és minimalista dizájnja további szavak nélkül közvetíti az új légitársaság kreativitását, az észt természet vonzerejét és a fiatal észt tervezők sikerét.