Design magazin
Design magazin
A Hibrid Zongora

Exxeo

A Hibrid Zongora Az EXXEO elegáns hibrid zongora kortárs terekhez. Egyedi alakja megtestesíti a hanghullámok háromdimenziós összeolvadását. Az ügyfelek testreszabhatják zongorájukat, hogy összhangban legyenek a környezettel, mint egy dekoratív művészeti darab. Ez a csúcstechnológiájú zongora egzotikus anyagokból készül, mint például szénszál, prémium autóipari bőr és repülőgépminőségű alumínium. visszaállítja a zongora széles dinamikus tartományát a 200 wattos, 9 hangszóróos hangrendszeren keresztül. A beépített beépített akkumulátor révén a zongora akár 20 órát is képes teljesíteni egyetlen töltéssel.

Eladó Ház

Zhonghe Kechuang

Eladó Ház Ez a projekt az anyag, a technológia és a tér mélységére és pontosságára törekszik, és hangsúlyozza a funkció, a szerkezet és a forma integritását. A világítóhatás és az új anyagok kombinációja révén a legjobb esztétikai elemeket alkotja, hogy elérje az élvonalbeli kialakítás célkitűzését, hogy korlátlanul értelmezze az embereket a technológia álmában.

Lakóház

Casa Lupita

Lakóház A Casa Lupita tiszteleg a mexikói és történelmi szomszédságában fekvő Merida klasszikus gyarmati építészetével. Ez a projekt magában foglalta a kaszona helyreállítását, amelyet örökségvédelmi helynek tekintnek, valamint építészeti, belső, bútor- és tájépítést. A projekt fogalmi előfeltétele a gyarmati és a kortárs építészet egymás mellé helyezése.

A Cifi Fánk Óvoda

CIFI Donut

A Cifi Fánk Óvoda A CIFI Donut Óvoda lakossági közösséghez tartozik. Annak érdekében, hogy létrehozzon egy óvodai oktatási tevékenységi helyet, amely integrálja a gyakorlati megvalósíthatóságot és a szépséget, megpróbálja ötvözni az értékesítési teret az oktatási terekkel. A háromdimenziós tereket összekötő gyűrűs szerkezet révén az épület és a táj harmonikusan integrálódik, szórakoztató és oktatási jelentőségű tevékenységi helyet képezve.

A Likőr

GuJingGong

A Likőr Az emberek által átadott kulturális történeteket a csomagoláson mutatják be, és a sárkány ivási mintáit aprólékosan rajzolják. A sárkányt Kínában tiszteletben tartják, és az kedvesség jelképezi. Az ábrán a Sárkány jön ki inni. Mivel a bor vonzza, a borosüveg körül mozog, hozzáadva olyan hagyományos elemeket, mint a Xiangyun, a palota, a hegy és a folyó, ami megerősíti a Gujing tribute bor legendáját. A doboz kinyitása után lesz egy réteg kartonpapírt illusztrációkkal, hogy a doboz kinyitása után teljes megjelenési hatással bírjon.

Az Étterem

Thankusir Neverland

Az Étterem A teljes projekt területe meglehetősen nagy, az elektromos áram és a víz átalakításának, valamint a központi légkondicionálásnak, valamint az egyéb konyhai felszereléseknek és felszereléseknek a költségei magas, tehát a belső tér díszítésére rendelkezésre álló költségvetés meglehetősen korlátozott, így a tervezők a „ maga az épület természeti szépsége ", ami nagy meglepetést jelent. A tetőt úgy módosították, hogy tetejére különféle méretű égőfényeket helyeztek be. A nap folyamán a nap ragyog az égbolton, természetet és harmonikus fényhatást hoz létre.