Design magazin
Design magazin
Fodrász

Taipei Eros

Fodrász A fodrászszalonok a fekete, a fehér és a szürke szín geometriáján alapulnak. A hajvágás gesztusai a szobrászati lények tömegesé tételéhez fordulnak. A háromszög alakú motívum formázza a funkcionális kockákat és síkokat a mennyezetről a padlóig a rakás, vágás és varrás hatására. Az elválasztó vonalakba ágyazott fénysávok hozzájárulnak számos világítószíjhoz, amelyek kiegészítő világításként szolgálnak, miközben megoldják a leengedett mennyezet állapotát. Ezek kiterjednek és kanyarodnak a nagy tükör visszatükröződésével, szabadon mozogva a síkok és a háromdimenziós dimenzió között.

A Magánkert

Ryad

A Magánkert A kihívás egy régi vidéki ház korszerűsítése volt, amely béke és csend birodalmává vált, és átfogóan működik mind az építészeti, mind a táji területeken. A homlokzat felújításra került, a padlóburkolatoknál megmunkálási munkákat végeztek, valamint a medencét és a tartófalakat építették, új kovácsműhelyeket hozva létre az árkádokra, a falakra és a kerítésekre. A kertészettel, az öntözéssel és a tározóval, valamint a villámokkal, a bútorokkal és a kiegészítőkkel szintén átfogó módon foglalkoztak.

Kávézó És Étterem

Roble

Kávézó És Étterem A formatervezés ötletét az amerikai steak és a dohányfürdők vették át, és az első fázisban részt vevő kutatócsoport eredményeként a kutatócsoport úgy döntött, hogy sötét színű - például fekete és zöld - fa és bőr, valamint az arany és a rózsa felhasználását használja fel. az aranyat meleg és könnyű luxusvilágítással vitték el. A formatervezés jellemzői: 6 nagy függő csillár, amelyek 1200 kézzel készített eloxált acélból készülnek. Csakúgy, mint a 9 méteres bárpult, amelyet egy 275 centiméteres esernyő borít, amely gyönyörű és különféle palackokból áll, támogatás nélkül takarja el a bárpultot.

Hangszóró

Sperso

Hangszóró A Sperso a Sperm és a Sound két szavából származik. Az üveges buborék és hangszóró saját alakja a fején lévő gödörbe a férfiasság érzetét és a hang mély behatolását idézi elő a környezetbe, ugyanúgy, mint a hím sperma a nőstény petesejtjeinek párosulása során. A cél nagy teljesítmény és kiváló minőségű hang előállítása a környezetben. Vezeték nélküli rendszere lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csatlakoztassa mobiltelefonját, laptopját, táblagépét és más eszközeit hangszóróhoz Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ez a mennyezeti hangszóró kifejezetten használható a nappali, a hálószobák és a TV-szoba számára.

Az Építészeti Kutatás És Fejlesztés

Technology Center

Az Építészeti Kutatás És Fejlesztés A Technológiai Központ építészeti terve az irányítja az építészeti együttes beillesztését a környező tájba, egy csendes és kellemes helyiségbe. Ez a meghatározó ötlet az együttest humanizált mérföldkővé teszi, amely a benne tevékenykedő kutatók szellemi merítésére irányul, kifejezve annak plasztikus és konstruktív szándékában. A tetők feltűnő és integrált kialakítása konkáv és domború formában szinte érinti a kiemelt vízszintes vonalakat, ezáltal meghatározva az építészeti komplexum fő jellemzőit.

Szék

Ane

Szék Az Ane széken szilárd fűrészáru található, amely úgy tűnik, hogy harmonikusan, mégis függetlenül a fa lábaitól, az acélkeret fölött lebeg. A tervező kijelenti, hogy a minőségi, környezetbarát fából készült kézzel készített ülés az egyfajta fa formájának többszörös darabjainak egyedülálló felhasználása révén alakul ki és dinamikusan vágott. A széken ülve a hátsó szög enyhe emelkedése és az oldalsó lehúzási szögek oly módon befejeződnek, hogy természetes, kényelmes ülőhelyzetet biztosítsanak. Az Ane széklet éppen annyira komplexitású, hogy elegáns kivitelű legyen.