Design magazin
Design magazin
Étterem

Nanjing Fishing Port

Étterem A projekt egy átalakított, három emeleti étterem Nanjingben, körülbelül 2000 négyzetméter nagyságú. A vendéglátáson és a találkozókon kívül tea- és borkultúra is rendelkezésre áll. A dekor egy élénk új kínai érzést köti össze a mennyezetről a kő elrendezésére a padlón. A mennyezetet kínai ősi tartók és tetők díszítik. Ez a mennyezet kialakításának fő eleme. Az olyan anyagokat, mint a fa furnér, az arany rozsdamentes acél és az új kínai érzetet jelző festmény összekeverik, hogy új kínai érzetet teremtsenek.

Kerékpáros Sisak

Voronoi

Kerékpáros Sisak A sisakot a 3D Voronoi szerkezete ihlette, amely a természetben széles körben elterjedt. A parametrikus technika és a bionika kombinációjával a kerékpáros sisak javító külső mechanikai rendszerrel rendelkezik. Különbözik a hagyományos pehelyvédő szerkezetektől, kibővítetlen bionikus 3D-s mechanikus rendszerében. Külső erő ütközésével ez a szerkezet jobb stabilitást mutat. A könnyűség és a biztonság szempontjából a sisak célja, hogy kényelmesebb, divatosabb és biztonságosabb személyi védő kerékpáros sisakot nyújtson az embereknek.

Az Étkezés És A Munka

Eatime Space

Az Étkezés És A Munka Minden embernek joga van ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljön az idővel és az emlékezettel. Az Eatime szó idő szerint hangzik kínaiul. Az Eatime Space olyan helyszínt kínál, amely arra ösztönzi az embereket, hogy békésen étkezzenek, dolgozzanak és emlékezzenek rá. Az idő fogalma szorosan kapcsolódik a műhelyhez, amely az idő múlásával változásokat tapasztalt. A műhelystílus alapján a formatervezés alapvető elemként tartalmazza az ipar szerkezetét és a környezetet. Az Eatime tiszteletben tartja a formatisztítás legtisztább formáját azáltal, hogy finoman keveri össze az elemeket, amelyek mind a nyers, mind a kész dekorációhoz hozzájárulnak.

A Fotóművészet

Forgotten Paris

A Fotóművészet Az Elfelejtett Párizs fekete-fehér fényképei a francia főváros régi alföldjeiről. Ez a terv olyan helyek repertoárja, amelyeket kevesen tudnak, mert jogellenesek és nehezen hozzáférhetők. Matthieu Bouvier tíz éve vizsgálja ezeket a veszélyes helyeket, hogy felfedezze ezt az elfelejtett múltat.

Táska

Totepographic

Táska Topográfiai ihletésű táska, amely könnyű hordozható anyagként szolgál, különösen azokon a forgalmas napokon, amikor vásárlást vagy megbízások futtatását töltötte. A Tote táska kapacitása olyan, mint egy hegy, és sok dolgot képes tárolni vagy hordozni. Az orális csont képezi a zsák általános szerkezetét, a topográfiai térkép úgy lesz, hogy felszíni anyag legyen, akárcsak a hegyek egyenetlen felülete.

Szemüveg Üzlet

FVB

Szemüveg Üzlet A szemüvegbolt megkísérel egyedi tér kialakítását. a rekombináció és a rétegezés révén a különféle méretű lyukakkal ellátott kiterjesztett háló megfelelő felhasználásával és építészeti falról a belső mennyezetre történő alkalmazásával megjelenik a konkáv lencse tulajdonsága - a tisztítás és homályosság eltérő hatása. A konkáv lencsét szögváltoztatással alkalmazva a képek csavart és döntött hatásait megjelenítik a mennyezet kialakításán és a vitrinnél. A konvex lencse tulajdonsága, amely megváltoztatja az objektumok méretét, a kiállítási falon kerül kifejezésre.