Design magazin
Design magazin
Lovas Komplexum

Emerald

Lovas Komplexum A holisztikus építészeti és térbeli projektek képe mind a hat épületet egyesíti, és mindegyik funkcionális identitását mutatja. Arénák és istállók kiterjesztett homlokzatai irányított kompozit magra irányítva. Hatoldalú épület, mint kristályrács, fa keretben nyugszik, mint a nyaklánc. Fali háromszögek üvegszórással, smaragd részletekként díszítve. Az ívelt fehér szerkezet kiemeli a főbejáratot. A homlokzati rács szintén a belső tér része, ahol a környezetet átlátszó hálón keresztül érzékelik. A belső terek folytatják a fa szerkezetek témáját, az elemek méretarányát felhasználva az arányosabb emberi léptékhez.

Hangszóró Zenekar

Sestetto

Hangszóró Zenekar Előadókból álló zenekari együttes, amely igazi zenészként játszik együtt. A Sestetto egy többcsatornás audiorendszer, amely egyedi hangsávokat játszik le külön hangszórókban, különféle technológiákkal és anyagokkal, amelyek a konkrét hangtáskának vannak szentelve, tiszta beton, rezonáló fa hanglemezek és kerámia szarvak között. A dalok és a részek keverése fizikailag visszatér a hallgatás helyére, mint egy igazi koncerten. Sestetto a felvett zene kamarazenekara. A Sestetto-t közvetlenül a tervezők, Stefano Ivan Scarascia és Francesco Shyam Zonca készítik.

Kávézó

Perception

Kávézó Ez a kis meleg, fából készült kávézó a kereszteződés sarkán található, egy csendes környéken. A központosított nyitott előkészítési zóna tiszta és átfogó élményt nyújt a barista teljesítményéről a látogatók számára, bárhol, ahol a bárban vagy egy kávézóban található asztal ül. Az "Árnyékoló fa" nevű mennyezeti tárgy az előkészítési zóna hátuljáról indul, és lefedi az ügyfél zónáját, hogy a kávézó teljes hangulatát megteremtse. Szokatlan térbeli hatást kölcsönöz a látogatóknak, és közeggé válik azok számára is, akik el akarnak veszni gondolataikból az ízes kávéval.

A Nyilvános Szabadtéri Kerti Szék

Para

A Nyilvános Szabadtéri Kerti Szék A Para egy nyilvános szabadtéri szék, amely visszafogott rugalmasságot biztosít a kültéri környezetben. Egyedülállóan szimmetrikus formájú székek, amelyek teljesen eltérnek a hagyományos széktervezés vizuális egyensúlyától Mindkét nehéz súlyú fenékkel a Para A támogatja a 360-as elfordulást az alapja körül, a Para B pedig a kétirányú megfordulást.

Asztal

Grid

Asztal A Rács egy olyan rácsrendszerből készült asztal, amelyet a hagyományos kínai építészet ihletett, ahol az épület különböző részein egy Dougong (Dou Gong) nevű faszerkezetet használnak. A hagyományos, egymással összekapcsolódó fa szerkezetek alkalmazásával asztal összeszerelése egyben a szerkezet megismerésének és a történelem megtapasztalásának folyamata is. A tartószerkezet (Dou Gong) moduláris részekből készül, amelyek könnyen szétszerelhetők és tárolásra szorulnak.

Bútor Sorozat

Sama

Bútor Sorozat A Sama egy hiteles bútor-sorozat, amely minimális, praktikus formái és erőteljes vizuális hatása révén funkcionalitást, érzelmi élményt és egyediséget nyújt. A Sama szertartásokon viselt örvénylő jelmezek költészetéből merített kulturális ihletet a kúpos geometria és a fémhajlítási technikák játékán keresztül értelmezzük újra. A sorozat szobrászati testtartása az anyagok, formák és gyártási technikák egyszerűségével kombinálva funkcionális & amp; esztétikai előnyök. Az eredmény egy modern bútorsorozat, amely jellegzetes érintést nyújt a lakóterekben.