Design magazin
Design magazin
Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány

Ubiquitous Stand

Az Asztali Interaktív Kijelzőállvány Ezt a mindenütt jelen lévő asztali állványt úgy tervezték, hogy az emberek nappali álmokkal lépjen kapcsolatba. A lyukakat elrendezzük és adalékkal kiegészítjük virágokkal, nyalókákkal vagy alanyokkal, amelyek különböző irányba asszimilálódnak a mintájába. A krómozott felület tükrözi és megváltoztatja a tónusokat a megjelenített témákhoz, és az emberek interakcióba lépnek vele.

Maszk

Billy Julie

Maszk Ezt a kialakítást a mikro-kifejezés ihlette. A tervező Billyt és Julie-t választja kétféle, többféle személyiségre. A bonyolult elemeket a létrához hasonló geometria tájolásának paraméteres beállításával hozzák létre, elválasztott görbe alapján. Interfészként és tolmácsként ezt a maszkot úgy hozták létre, hogy az emberek megvizsgálják a lelkiismeretüket.

Smink Asszisztens

Eyelash Stand

Smink Asszisztens Ez a terv a szempilla metaforáját vizsgálja. A tervező úgy véli, hogy a szempilla személyes elvárásainak törekvése. Szempillaállványt hoz létre az élet ikonjaként vagy az előadás miniatűr színpadán. Ez az állvány emlékezetes elkötelezettséget szimbolizál reggel vagy lefekvés előtt, azáltal, hogy a szempillákat ideiglenesen felhordja a felvitel előtt vagy után. A szempillaállvány arra szolgál, hogy megjegyezze, mi valami triviális hozzájárult a személyes napi kalandhoz.

A Témainstaláció

Dancing Cubes

A Témainstaláció Ez a kialakítás modulok szerint kölcsönhatásba lép a megjelenített témával. Ezt a témaállványt az önkiterjesztett mechanizmussal tervezték, hogy hat vagy több kockát összekapcsoljon egy felméretezett egységgel három merőleges irányban. A bevágásokkal ellátott szabad formájú konfiguráció hasonlóvá teszi a kapcsolatot az átlapolt táncoló emberekkel. A kis lyukak elrendezése megteremti a lineáris részekkel rendelkező alany szerkezetét.

Az Asztali Fény

Moon

Az Asztali Fény Ez a fény aktív szerepet játszik abban, hogy reggeltől estig elkíséri az embereket egy munkahelyen. Úgy tervezték, hogy az emberek munkakörnyezetét szem előtt tartsák. A vezeték csatlakoztatható egy laptop számítógéphez vagy egy hálózati bankhoz. A hold alakját kör háromnegyedéből, rozsdamentes keretről készített terepi kép emelkedő ikonjaként készítették. A hold felszíni mintája egy űrprojektben emlékezteti a leszállási útmutatót. A beállítás úgy néz ki, mint egy szobor nappali fényben és egy könnyű eszköz, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai munkát.

Fény

Louvre

Fény A Louvre light egy interaktív asztali lámpa, amelyet a görög nyári napfény inspirált, és amely könnyen átjut a zárt redőnyökből a Louvres-en keresztül. 20 gyűrűből, 6 parafaból és 14 plexi gyűrűből áll, amelyek játékosan változtatják meg a sorrendet, hogy fény diffúzióját, hangerejét és fény végső esztétikáját átalakítsák a felhasználók igényei és igényei szerint. A fény áthalad az anyagon, és diffúziót okoz, így semmilyen árnyék nem jelenik meg önmagában, sem az azt körülvevő felületeken. A különböző magasságú gyűrűk végtelen kombinációk, biztonságos testreszabási és teljes fényszabályozási lehetőséget kínálnak.