Design magazin
Design magazin
Kiállítás

City Details

Kiállítás A nehéz tájképek elemeinek tervezési megoldásainak bemutatója a City Details 2019. október 3. és október 5. között volt Moszkvában. A hardscape elemek, a sport- és játszóterek, a világítási megoldások és a funkcionális városi művészeti tárgyak fejlett koncepcióit 15 000 négyzetméteres területen mutatták be. Egy innovatív megoldást használtak a kiállítási terület megszervezéséhez, ahol a kiállítási fülkék egyenletes sora helyett a város miniatűr modelljét építették fel az összes különleges elemmel, például: a városi tér, az utcák, a nyilvános kert.

Átrium

Sberbank Headquarters

Átrium Az Evolution Design svájci építészeti iroda az orosz építészeti stúdióval együttműködve a T + T építészekkel egy tágas multifunkcionális átriumot tervezett a moszkvai Sberbank új vállalati központjában. A napfényben elárasztott átrium különböző változatos közösségi terekkel és kávézóval rendelkezik, a belső udvar középpontjában a függő gyémánt alakú tárgyalóterem áll. A tükörvisszaverések, az üvegezett belső homlokzat és a növények használata növelik a tágasság és a folytonosság érzetét.

Az Irodai Kialakítás

Puls

Az Irodai Kialakítás A német Puls mérnöki vállalat új helyiségekbe költözött, és ezt a lehetőséget felhasználta egy új együttműködési kultúra megjelenítésére és ösztönzésére a vállalaton belül. Az új irodaépület kulturális változást vált ki, a csapatok jelentősen növelik a belső kommunikációt, különösen a kutatás-fejlesztés és más osztályok között. A társaság a spontán informális találkozók számának növekedését is tapasztalta, amelyekről ismert, hogy a kutatás és fejlesztés területén az innováció sikerének egyik kulcsfontosságú mutatója.

A Lakóépület

Flexhouse

A Lakóépület A Flexhouse egy családi ház a zürichi tónál, Svájcban. A Flexhouse egy kihívást jelentő háromszög alakú telken épült, amelyet a vasútvonal és a helyi megközelítési út között szorítottak össze. Ez a sok építészeti kihívás leküzdésének eredménye: korlátozó határtávolságok és építési térfogat, a telek háromszög alakja, a helyi nyelvre vonatkozó korlátozások. Az eredményül kapott épület széles üvegfalakkal és szalagszerű fehér homlokzatával olyan könnyű és mobil megjelenésű, hogy hasonlít egy futurisztikus hajóra, amely a tóból belépett és természetes dokkolóhelynek találta magát.

A 6280.ch Coworking Kerékagy

Novex Coworking

A 6280.ch Coworking Kerékagy A festői festői Közép-Svájcban fekvő hegyek és tavak között elhelyezkedő 6280.ch coworking központ a svájci vidéki térségekben a rugalmas és hozzáférhető munkahelyek növekvő igényére adott válasz. A helyi szabadúszók és kisvállalkozások számára kortárs munkaterületet kínál belső terekkel, amelyek inspirálják a helyszínek bucolikus környezetét és tisztelettel adják ipari múltját, miközben határozottan átfogják a 21. századi munka életét.

Az Irodai Kialakítás

Sberbank

Az Irodai Kialakítás A projekt összetettsége az volt, hogy hatalmas méretű agilis munkahelyet tervez egy nagyon korlátozott idõn belül, és az irodai felhasználók fizikai és érzelmi szükségleteit mindig a tervezés középpontjában tartsa. Az új irodai kialakítással a Sberbank megtette az első lépéseket a munkahelyi koncepció modernizálása felé. Az új irodai kialakítás lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy feladataikat a legmegfelelőbb munkakörnyezetben hajtsák végre, és vadonatúj építészeti identitást teremt az orosz és kelet-európai vezető pénzügyi intézmény számára.