Design magazin
Design magazin
Rezidencia

Panorama Villa

Rezidencia A tipikus Mani falu felépítésére számítva a koncepciót az átrium, a bejárat és a lakóterek körül forgó egyedi kődarabok sorozataként fogják fel. A rezidencia durva kötetei párbeszédet nyitnak természetes környezetükkel, miközben nyitásuk ritmusa vagy biztosítja a magánéletet, vagy a horizont panorámás kilátásaiba invitál, az egymást követő és sokrétű elbeszélések közvetlen tapasztalatainak felépítésével. A Villa a Navarino Residences területén található, a magántulajdonban lévő luxusvillák gyűjteménye, a Navarino Dunes üdülőhely szívében.

A Bajor Sörcsomagolás

AEcht Nuernberger Kellerbier

A Bajor Sörcsomagolás A középkorban a helyi sörfőzdék a nürnbergi kastély alatt több mint 600 éves, kőből kivágott pincékbe engedték sörkorukat. Tiszteletben tartva ezt a történelmet, az "AEcht Nuernberger Kellerbier" csomagolása hiteles visszatekintést nyújt az időben. A sörcímkén a sziklákon ülő kastély és a pincében egy fahordó kézi rajza látható, vintage stílusú betűtípusokkal keretezve. A cég "St. Mauritius" védjegyével ellátott zárócímke és a réz színű koronadugó kivitelezést és bizalmat kölcsönöz.

Értékesítési Központ

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Értékesítési Központ A design ötvözi az északkeleti népet a dél szelídségével és kegyelmével annak érdekében, hogy az élet tele legyen inkluzív. Az okos kialakítás és a kompakt elrendezés kiterjeszti a belső építészetet. A tervező egyszerű és nemzetközi tervezési készségeket használ, tiszta elemekkel és sima anyagokkal, ami természetes, nyugodt és egyedivé teszi a teret. A design egy 600 négyzetméteres értékesítési központ, amelynek célja egy modern keleti hivatásos értékesítési központ megtervezése, amely a lakó szívét elcsendesíti és elzárja a külső zajt. Legyen lassú és élvezze a szépség életét.

Az Értékesítési Központ

Yango Poly Kuliang Hill

Az Értékesítési Központ Ennek a tervnek az a célja, hogy feltárja, hogyan hozhatja el az elővárosi idilli élet örömteli élményét, amely arra készteti az embereket, hogy jó életet folytassanak, és az embereket a keleti költői lakás felé mozdítsa. A tervező modern és egyszerű tervezési készséget használ, természetes és sima anyagokkal. A szellemre összpontosítva és a formát figyelmen kívül hagyva, a terv ötvözi a Zen zen és a teakultúra elemeit, a halászok szerelmi érzéseit, az olaj-papír esernyőt. A részletek kezelésével kiegyensúlyozza a funkciót és az esztétikát, és művészi jellegűvé teszi az életet.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa A tervezés a formai egyensúly tervezési technikáit használja fel aixként a keleti művészi felfogás közvetítésére. Elfogadja a bambusz, orchidea, szilva virág és táj elemeket. Az egyszerű képernyőt a bambusz alakjának meghosszabbításával alakítják ki a beton forma levonásával, és ott áll meg, ahol meg kell állnia. A nappali és az étkező felfelé és lefelé történő elrendezése meghatározza a helyhatárt, és megtestesíti a ritka és patchwork keleti kilátástéret. Az egyszerű élet és a könnyed utazás témája körül a mozgó vonalak világosak, ez egy új próbálkozás az emberek lakókörnyezetéhez.

A Szépségszalon Márkanév

Silk Royalty

A Szépségszalon Márkanév A márkaépítési folyamat célja, hogy a márkát a csúcskategóriás kategóriába sorolja azáltal, hogy megnézi és megérzi, hogyan alkalmazkodik a smink és bőrápolás globális trendjeihez. Elegáns belső és külső, luxus menedéket kínál az ügyfeleknek, hogy megújulva hagyják magukat az öngondoskodásra. A tapasztalatok sikeres kommunikálása a fogyasztókkal beépült a tervezési folyamatba. Ezért fejlesztették ki az Alharir Salont, amely kifejezi a nőiességet, a látványelemeket, a gazdag színeket és a textúrákat, figyelve a finom részletekre, hogy nagyobb önbizalmat és kényelmet nyújtson.