Design magazin
Design magazin
A Kikötő Újranevezése

Hak Hi Kong

A Kikötő Újranevezése A javaslat három koncepciót alkalmaz a CI rendszer újjáépítésére a Yong-An halászkikötő számára. Az első egy új logó, amely a Hakka közösség kulturális sajátosságaiból nyert egyedi vizuális anyaggal készül. A következő lépés a szórakoztató élmény újbóli vizsgálata, majd hozzon létre két kabalája karaktert, akik ábrázolják, és hagyja, hogy megjelenjenek új látnivalókban, hogy a turistákat a kikötőbe irányítsák. Végül, de nem utolsósorban: kilenc folt bevonása belül, szórakoztató tevékenységekkel és finom konyhákkal körülvéve.

A Kiállítási Formatervezés

Tape Art

A Kiállítási Formatervezés 2019-ben a vonalak, a színes darabokat és a fluoreszcenciát ábrázoló vizuális parti Taipeit idézte elő. Ez volt a Tape That Art kiállítás, amelyet a FunDesign.tv és a Tape That Collective szervezett. Számos szokatlan ötletekkel és technikákkal rendelkező projektet mutattak be nyolc szalagművészeti installációban, és több mint 40 szalagfestményt mutattak ki, valamint videókat a művészek múltjáról. Ragyogó hangokat és fényt adtak hozzá, hogy az esemény magával ragadó művészeti környezet legyen, és az általuk alkalmazott anyagok szövetszalagok, légcsatornák, papír szalagok, csomagoló szalagok, műanyag szalagok és fóliák voltak.

Fodrász

Vibrant

Fodrász A botanikai kép lényegét megragadva az égkert az egész folyosón jött létre, azonnal üdvözli a vendégeket, hogy alaposan aludjanak, félremozdulva a tömegből, és üdvözölve őket a bejáratból. A térbe tovább less, a szűkített elrendezés felfelé mutat, részletes arany érintéssel. A botanikus metaforákat továbbra is élénken fejezik ki az egész helyiségben, helyettesítve az utcáktól érkező nyüzsgést, és itt titkos kertré válik.

A Magánlakás

City Point

A Magánlakás A tervező ihlette a városi tájból. A hektikus városi terepet ezáltal „kiterjesztették” a lakóterületre, amelyet a projekt a nagyvárosi téma jellemez. A sötét színeket a fény kiemelte, hogy csodálatos vizuális effektusokat és hangulatot teremtsen. A mozaik, a festmények és a digitális nyomatok felépítésével a modern épület benyomását keltették a belső terekbe. A tervező nagy erőfeszítéseket tett a területrendezésre, különös tekintettel a funkcionalitásra. Az eredmény egy stílusos és fényűző ház volt, amely elég tágas volt 7 ember kiszolgálására.

Az Installációs Művészet

Inorganic Mineral

Az Installációs Művészet A természet iránti mély érzések és építészi tapasztalatok ihlette Lee Chi egyedi botanikus művészeti létesítmények létrehozására összpontosít. A művészet természetének átgondolása és a kreatív technikák kutatása révén Lee az élet eseményeit formalizált művé alakítja. Ennek a sorozatnak a témája az anyagok természetének és az anyagok rekonstruálásának módja az esztétikai rendszer és az új perspektíva alapján. Lee úgy véli továbbá, hogy a növények és más mesterséges anyagok újradefiniálása és rekonstrukciója a természeti táj érzelmi hatást gyakorolhat az emberekre.

Szék

Haleiwa

Szék A Haleiwa a fenntartható rattanot seprő görbékbe szövi, és egyértelmű sziluettje van. A természetes anyagok tiszteletben tartják a Fülöp-szigeteken a kézműves hagyományokat, amelyeket a mai időkben újra felújítottak. Párosítva vagy nyilatkozatként felhasználva a forma sokoldalúsága miatt ez a szék alkalmazkodik a különböző stílusokhoz. Egyensúlyt teremtve a forma és a funkció, a kegyelem és az erő, az építészet és a formatervezés között, a Haleiwa olyan kényelmes, mint gyönyörű.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.