Design magazin
Design magazin
A Vendégház Belsőépítészete

The MeetNi

A Vendégház Belsőépítészete A tervezési elemek szempontjából nem célja, hogy bonyolult vagy minimalista. Alapját a kínai egyszerű szín veszi, de texturált festékkel hagy üres helyet, ami a keleti művészi koncepciót alkotja a modern esztétikával összhangban. A modern humanista lakberendezés és a történelmi történetekkel díszített hagyományos dekorációk ősi és modern, az űrben folyó párbeszédeknek tűnnek, és kényelmesen ősi varázsa.

A Szálloda Belsőépítészete

New Beacon

A Szálloda Belsőépítészete A tér egy konténer. A tervező az érzelem és a tér elemeit belemeríti bele. A Noumenon tér jellemzőivel kombinálva a Tervező befejezi az érzelem és a szekvencia levonását a tér útvonalának elrendezésén keresztül, majd egy teljes történetet alkot. Az emberi érzelmek természetesen kicsapódnak és sublimálódnak a tapasztalatok révén. Modern technikákat használ az ókori város kultúrájának metaforálására, és ezer évek óta mutatja az esztétikai bölcsességet. A terv nézőként lassan elmondja, hogy egy város a környezetével táplálja a kortárs emberi életet.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Ennek a tervnek az egyik fontos eleme az volt, hogy a kórházba érkező emberek nyugodtak legyenek. A hely jellegzetességeként az ápolási helyiség mellett egy pultot is felállítottak, mint például a szigeti konyha, hogy azok a csecsemő számára tejet tehessenek a váróban. A gyermekek számára kialakított terület, amely a tér közepén van, a tér szimbóluma, és bárhol figyeli a gyerekeket. A falra helyezett kanapé olyan magasságú, hogy megkönnyítse a terhes nő ülését, hátsó szöge beállítva, és a párna keménységét úgy állítják be, hogy ne legyen túl puha.

Étterem

Jiao Tang

Étterem A projekt egy hotpot étterem, mely Kínában, Chengdu-ban található. A tervezési inspiráció az emberi és a természet közötti harmonikus együttélésből származik a Neptunuszon. Az étterem hét tervezési témával szerveződik, hogy a Neptunuszról szóló történeteket szemléltesse. A film és a televízió, a művészet, a tudomány és a technológia koncepciói, valamint a bútorok, lámpák, étkészletek stb. Eredeti, eredeti dekorációja drámai módon magával ragadja a látogatókat. Az anyag elrendezése és a kontrasztos színek teremtik a légkört. A mechanikus telepítés művészetét alkalmazzák a tér kölcsönhatása és a fogyasztói élmény fokozása érdekében.

A Társalgó

BeantoBar

A Társalgó A formatervezés egyik fontos eleme a felhasznált anyagok vonzerejének hangsúlyozása volt. A fő felhasznált anyag a nyugati vörös cédrus volt, amelyet szintén használnak első japán üzletükben. Az anyag bemutatásának egyik módjaként Riki Watanabe mozaikmintát rakott össze, darabokra egyesítve, mint egy parketta, és az anyagok lényegét egyenetlen színekkel kihasználva. Annak ellenére, hogy ugyanazokat az anyagokat használta, kivágással, Riki Watanabe sikeresen változtathatta a kifejezéseket a látószögetől függően.

Gyűrű

Wishing Well

Gyűrű Amikor álmaiban egy rózsakertben járt, Tippy rózsa által körülvett vágyra érkezett. Ott a kútba nézett, látta az éjszakai csillagok tükröződését, és kívánságot tett. Az éjszakai csillagokat a gyémántok ábrázolják, és a rubin a legmélyebb szenvedélyét, álmait és reményét jelképezi, amelyet a kívánságánál tett. Ez a formatervezés egyedi rózsavágással, hatszögletű rubinkarommal készült, 14K-os tömör aranyból. A kis leveleket faragják, hogy megmutassák a természetes levelek textúráját. A gyűrűs sáv támogatja a lapos tetejét, és kissé befelé hajlik. A gyűrű méretét matematikai módon kell kiszámítani.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.