Design magazin
Design magazin
A Szállodafelújítás

Renovated Fisherman's House

A Szállodafelújítás A SIXX szálloda Sanya városában, a Haitang-öböl Houhai falujában található. A kínai déli tenger 10 méterre található a szálloda előtt, a Houhai pedig Kína szörfösének paradicsomaként ismert. Az építész az eredeti háromszintes épületet, amelyet évekig szolgálnak a helyi halászok családjának, átalakítottak egy szörfözési üdülőhely-szállodává a régi szerkezet megerősítésével és a belső tér felújításával.

A Bővíthető Asztal

Lido

A Bővíthető Asztal A Lido egy kis téglalap alakú dobozba hajtódik. Hajtogatva tárolódobozként szolgál kis tárgyak tárolására. Ha felemelik az oldalsó lemezeket, az ízületi lábak kinyílnak a dobozból, és a Lido teásasztalmá vagy kis íróasztalmá alakul. Hasonlóképpen, ha teljesen kinyitják az oldalsó lemezeket mindkét oldalon, akkor egy nagy asztalmá alakul át, a felső lemez szélessége 75 Cm. Ez az asztal étkezőasztalként használható, különösen Koreában és Japánban, ahol a közös kultúra a földön ülés és étkezés közben ülés.

A Hétvégi Tartózkodás

Cliff House

A Hétvégi Tartózkodás Ez egy hegyi kilátással rendelkező halászati kabin a Heaven River partján (japánul 'Tenkawa'). Vasbetonból készül, forma egy egyszerű, hat méter hosszú cső. A cső út menti végét ellensúlyozza és lehorgonyozza a talajba, úgy, hogy vízszintesen nyúlik ki a bankjáról és lóg a víz felett. A formatervezés egyszerű, a belső tér tágas, a folyóparti fedélzet nyitott az égre, a hegyekre és a folyóra. Az útszint alatt építve, csak az utastér látható a kabin tetején, tehát az építkezés nem blokkolja a kilátást.

Ajándékcsomagolás Süteményekhez

Marais

Ajándékcsomagolás Süteményekhez Ajándékcsomagolás süteményekhez (finanszírozó). A képen a 15 torta méretű doboz látható (Két oktáva). Az ajándékdobozok általában az összes süteményt szépen sorba rendezik. Az egyedi csomagolású sütemények dobozai azonban különböznek. csökkentik a költségeket azáltal, hogy csak egy kialakításra koncentrálnak, és mind a hat felület kihasználásával képesek voltak minden típusú billentyűzet újjáteremtésére. Ennek a kialakításnak köszönhetően bármilyen méretű billentyűzetet létrehozhatnak, a kis billentyűzetektől a teljes 88 gombos zongoraig, és még nagyobb is. Például egy 13 kulcst tartalmazó oktávban 8 süteményt használnak. És egy 88 kulcsos zongora 52 tortát tartalmazó ajándékdoboz lenne.

A Márka Identitás

SioZEN

A Márka Identitás A Siozen új forradalmian új, magas szintű higiéniai rendszert mutat be, amely egyedileg átalakítja az űrfelületeket, a kezeidet és a levegőt egy hatékony mikrobiális / mérgező szennyezésvédelmi rendszerré. A mai építési módszerek nagyszerűen kínálják a jobb energiahatékonyságot és kényelmet, ám ez ára is van. A szigorúbb és huzatmentes épületek számtalan szennyező anyag felhalmozódásához vezetnek. Még ha az épület szellőztető rendszerét is megfelelően tervezik és karbantartják, a beltéri szennyezés továbbra is komoly kérdés. Új megközelítésekre van szükség.

A Csomagolás

The Fruits Toilet Paper

A Csomagolás Japán szerte számos vállalat és üzlet újdonságként ajándékba ad egy WC-papír tekercset az ügyfeleknek, hogy megmutassák elismerésüket. A Fruit WC-papírt úgy tervezték, hogy aranyos stílusával vonzza az ügyfeleket, tökéletesen ehhez az alkalomhoz. 4 kivitel közül választhat: Kiwi, eper, görögdinnye és narancs. A termék tervezésének és kiadásának bejelentése óta 19 ország 23 városában több mint 50 médiában, köztük TV-állomásokon, folyóiratokban és weboldalakon mutatták be.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.