Design magazin
Design magazin
A 3D Animáció

Alignment to Air

A 3D Animáció Ami a kreatív levél animációt illeti, Jin az A ábécével kezdte. És amikor a koncepció lépésre jutott, megpróbált erőteljesebb hangulatot látni a filozófia tükrében, amely meglehetősen aktív, de ugyanakkor szervező. Mindeközben az ütköző szavakkal állt elő, amelyek alaposan álltak az ötlete mellett, például valamilyen módon, például a levegőhöz való igazításhoz, ami a projekt címe. Ezt szem előtt tartva, az animáció pontosabban és finomabb pillanatokat mutat be az első szóval kapcsolatban. Másrészt ez meglehetősen rugalmas és laza hangulatot eredményez az utolsó levél megjelenítéséhez.

Webdesign És Az Ux

Si Me Quiero

Webdesign És Az Ux A Sí, Me Quiero webhely egy olyan hely, amely segít önmagában lenni. A projekt végrehajtásához interjúkat kellett készíteni, és fel kellett tárni a nőkkel kapcsolatos társadalmi és kulturális összefüggéseket; vetítését a társadalomban és önmagában. Megállapítottuk, hogy az internet kísérője lesz, és azzal a megközelítéssel fogják megvalósítani, hogy segítsenek szeretni magukat. A dizájnban az egyszerűség tükröződik semleges hangokkal, vörös kontrasztok felhasználásával, hogy felhívja a figyelmet az ügyfél által kiadott könyv márkájának bizonyos műveleteire és színeire. Az inspiráció a konstruktivizmus művészetéből származik.

A Borcímke Kialakítása

314 Pi

A Borcímke Kialakítása A borkóstolás kísérlete egy soha véget nem érő folyamat, amely új utakhoz és eltérő aromákhoz vezet. A végtelen pi sorozat, az irracionális szám a végtelen tizedesjegyekkel anélkül, hogy tudnánk az utóbbit, inspirálta ezeket a szulfit nélküli borokat. A tervezés célja, hogy a 3,14 bor-sorozat jellemzőit a reflektorfénybe helyezi, ahelyett, hogy képeket vagy grafikákat elrejtse. A minimalista és egyszerű megközelítést követve a címke csak ezeknek a természetes boroknak a valódi tulajdonságait mutatja be, amint azok a borászat jegyzetfüzetében megfigyelhetők.

A Gyalogosok Energetikai Aktiválása

Solar Skywalks

A Gyalogosok Energetikai Aktiválása A világ metropoliszaiban - mint Pekingben - nagyszámú gyaloghíd található a forgalmas forgalmi artériákon. Gyakran nem vonzóak, lerontják az általános városi benyomást. A tervezők azon ötlete, hogy a lépcsőket esztétikus, energiát generáló PV modulokkal borítják, és vonzó városi helyekké alakítják, nemcsak fenntartható, hanem egy szobrászati változatosságot is teremt, amely látványossá válik a városképben. Az e-autó vagy az e-bicikli töltőállomások a lépcsők alatt közvetlenül a helyszínen hasznosítják a napenergiát.

A Könyv

ZhuZi Art

A Könyv A Nanjing Zhuzi Művészeti Múzeum kiadja a hagyományos kínai kalligráfia és festészet összegyűjtött alkotásainak sorozatát. Régi története és elegáns technikája révén a hagyományos kínai festmények és a kalligráfia nagyra értékelik művészi és gyakorlati vonzerejük miatt. A gyűjtemény tervezésekor absztrakt formákat, színeket és vonalakat használtak egységes érzékiség megteremtésére és a vázlat üres helyének kiemelésére. Az erőfeszítés egybeesik a hagyományos festészet és a kalligráfia stílusának művészeivel.

Az Összecsukható Széklet

Tatamu

Az Összecsukható Széklet 2050-re a Föld lakosságának kétharmada városokban fog élni. A Tatamu mögött álló fő törekvés rugalmas bútorok biztosítása korlátozott helyiségű embereknek, ideértve a gyakran mozgó embereket is. A cél egy intuitív bútor létrehozása, amely ötvözi a robusztust és az ultravékony alakot. A széklet kihelyezéséhez csak egy csavaró mozgás szükséges. Míg az összes zsanér tartós szövetből készül, megtartva könnyű súlyát, a fa oldalak stabilitást biztosítanak. Miután nyomást gyakoroltak rá, a széklet csak akkor válik erősebbé, amikor darabjai egymáshoz rögzülnek, egyedi mechanizmusának és geometriájának köszönhetően.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.