Design magazin
Design magazin
A 3D Arcfelismerő Hozzáférés-Vezérlés

Ezalor

A 3D Arcfelismerő Hozzáférés-Vezérlés Ismerkedjen meg a többérzékelő és a kamera beléptető rendszerével, az Ezalor-val. Az algoritmusok és a helyi számítástechnika az adatvédelem érdekében készültek. A pénzügyi szintű hamisításgátló technológia megakadályozza a hamis arcmaszkokat. A lágy fényvisszaverő világítás kényelmet nyújt. Egy pillanat alatt a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a szeretett helyhez. Érintés nélküli hitelesítése biztosítja a higiéniát.

Kínai Étterem

Ben Ran

Kínai Étterem A Ben Ran egy művészi szempontból harmonikus kínai étterem, mely egy luxushotelben található, Vangohh Eminent, Malajzia. A tervező a keleti stílusú technikák fordított és tömörségét alkalmazza az étterem valódi ízének, kultúrájának és lelkeinek megteremtésére. Ez a mentális érthetőség szimbóluma, hagyja abba a virágzót, és természetes és egyszerű visszatérést érhet el az eredeti tudat felé. A belső tér természetes és kifinomult. Az ősi koncepció alkalmazásával szinkronizálódik az étterem Ben Ran névvel is, amely eredeti és természetet jelent. Az étterem körülbelül 4088 négyzetméter.

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek

Darin

A Koreai Egészségügyi Élelmiszerek A Darin célja, hogy felszabadítsa a modern embereket a fáradtságtól mentes társadalomban a hagyományos tradicionális egészségügyi élelmiszerek iránti vonakodástól, egyszerű és grafikus egyértelműséggel szemléltetve a modern emberek érzékenységének átadását, ellentétben a hagyományos koreai egészségügyi élelmiszerboltok által használt, nem tervezett képekkel . Minden formatervezés a vérkeringés motívumaiból készül, amelyek célja a vitalitás és az egészség biztosítása a fáradt 20- és 30-as években.

Női Ruha Kollekció

Utopia

Női Ruha Kollekció Ebben a gyűjteményben Yina Hwangot elsősorban a szimmetrikus és aszimmetrikus alakzatok ihlette, a föld alatti zenekultúra aprólékával. Ezt a kollekciót az önmaga ösztönzésének pillanatára alapozva készítette, hogy funkcionális, mégis elvont ruházati cikkekkel és kiegészítőkkel készítsen egy gyűjteményt, amely megtestesíti tapasztalata történetét. A projektben minden nyomtatás és szövet eredeti, és a szövetek alapjába elsősorban PU bőr, szatén, Power Mash és Spandex használt.

Bútorgyűjtemény

Phan

Bútorgyűjtemény A Phan kollekciót a Phan konténer ihlette, amely egy thaiföldi konténerkultúra. A tervező a Phan konténerek szerkezetét használja a bútorok szerkezetének megerősítéséhez. Tervezze meg az űrlapot és a részleteket, így modern és egyszerű lesz. A tervező lézerrel vágott technológiát és egy CNC-fával kombinált összecsukható fémlemez-gépet kombinálva bonyolult és egyedi részletet készített, amely másoktól eltér. A felületet porréteggel bevonták, hogy a szerkezet hosszú, erős, de könnyű maradjon.

Kerekesszék

Ancer Dynamic

Kerekesszék Az Ancer, a kerekesszéket megakadályozó ágynemű, nemcsak mozgásának folyékonyságra, hanem a beteg kényelmére is összpontosít, különösen azok számára, akik hosszabb ideig használják. Az innovatív kialakítás, valamint az üléspárnába beépített dinamikus légzsák és a forgatható fogantyú megkülönbözteti a szokásos kerekes székektől. Nagy erőfeszítésekkel befejeződött kerekesszék tervezése, és bebizonyosodott, hogy elősegíti a lemaradások kialakulását. A megoldás és a tervezési alapelvek a kerekesszék-használók által gyűjtött eredményekre épülnek, amelyek hiteles felhasználói élményhez vezetnek.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.