Design magazin
Design magazin
A Homlokzati Építészet

Cecilip

A Homlokzati Építészet A Cecilip borítékának kialakítását a vízszintes elemek szuperpozíciója követi, amely lehetővé teszi az épület térfogatát megkülönböztető szerves forma elérését. Minden modul vonalszakaszokból áll, amelyeket a formálandó görbület sugarain belül írnak be. A darabokat 10 cm széles és 2 mm vastag ezüst eloxált alumínium téglalap alakú profiljaihoz használták, és összetett alumínium paneleken helyezték el. A modul összeszerelése után az elülső részt egy 22-es méretű rozsdamentes acél borította.

Az Áruház

Ilumel

Az Áruház A közel négy évtized története után az Ilumel üzlet a Dominikai Köztársaság egyik legnagyobb és legrangosabb cége a bútorok, világítás és dekoráció piacán. A legutóbbi beavatkozás a kiállítási területek kibővítésének szükségességére, valamint egy tisztább és artikulált útvonal meghatározására irányul, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló gyűjtemények sokféleségének felmérését.

A Könyvespolc

Amheba

A Könyvespolc Az Amheba nevű természetes könyvespolcot algoritmus hajtja, amely változó paramétereket és szabályokat tartalmaz. A topológiai optimalizálás fogalmát a szerkezet megvilágításához használjuk. A pontos puzzle logikának köszönhetően bármikor bontható és továbbadható. Egy ember képes darabokra szállítani és összeállítani a 2,5 méter hosszú szerkezetet. A megvalósításhoz a digitális gyártás technológiáját alkalmaztuk. A teljes folyamatot csak a számítógépek vezéreltek. A műszaki dokumentációra nem volt szükség. Az adatokat elküldtük a 3 tengelyes CNC gépen. A teljes folyamat eredménye könnyűszerkezetű.

A Nyilvános Birodalom

Quadrant Arcade

A Nyilvános Birodalom A II. Fokozatú árkádját meghívó utcai jelenlétté alakították át, a megfelelő fény megszervezésével a megfelelő helyen. Általánosságban a környezeti megvilágítást holisztikusan alkalmazzák, és annak hatásait hierarchikusan állítják be, hogy elérjék a fénymintázat olyan variációit, amelyek érdeklődést keltenek és elősegítik a tér fokozott használatát. A dinamikus vonalkód tervezésének és elhelyezésének stratégiai beépítését a művésztel közösen irányították úgy, hogy a vizuális effektusok finomabbnak, mint elsöprőnek tűnjenek. A napfény elhalványulásával az elegáns szerkezetet hangsúlyozza az elektromos világítás ritmusa.

A Művészeti Installáció Tervezése

Kasane no Irome - Piling up Colors

A Művészeti Installáció Tervezése A japán tánc installációs terve. A japánok a régi időkből színeket halmoztak fel, hogy szent dolgokat fejezzenek ki. Ezenkívül a papír szögletes sziluettekkel történő feltöltése is a szent mélységet képviseli. Nakamura Kazunobu olyan helyet tervezett, amely megváltoztatja a hangulatot azáltal, hogy különböző színűre vált, ilyen motívumként "felhalmozódva". A táncosok felé összpontosító, levegőben repülõ panelek az égboltot lefedik a színpadtér felett, és ábrázolják a teren áthaladó fény megjelenését, amely a panelek nélkül nem látható.

A Művészeti Installáció Kialakítása

Hand down the Tale of the HEIKE

A Művészeti Installáció Kialakítása Háromdimenziós színpadi kialakítás az egész színpadi tér felhasználásával. Új japán táncra vágyunk, és ez a színpadi művészet olyan formaterve, amely a kortárs japán tánc ideális formáját célozta meg. A hagyományos japán tánc kétdimenziós színpadművészetétől eltérően, a háromdimenziós tervezés, amely kihasználja az egész színpadi teret.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.