Design magazin
Design magazin
Belső Ház

Warm loft

Belső Ház Ipari stílusú ház meleg anyagokkal. Ez a ház több funkciót készít az ügyfelek számára az életminőség előmozdítása érdekében. A tervező megpróbálta összekapcsolni a csöveket az egyes terekkel, valamint a kombinált fa-, acél- és ENT-csöveket, hogy szemléltesse az ügyfelek életét. Nem ugyanaz, mint a szokásos ipari stílusban, ez a ház csak kevés színt ad be és sok tárolóhelyet készít elő.

Szék

Ydin

Szék Az Ydin széklet egy egyszerű rögzítőrendszernek köszönhetően saját maga is felszerelhető, speciális szerszámok használata nélkül. A 4 azonos láb nincs elrendezve meghatározott sorrendben, és a beton ülés, amely kulcstartóként szolgál, mindent a helyén tart. A lábakat lépcsőgyártó fémből készítik, a hagyományos famegmunkálási technikákkal könnyen megmunkálhatók és végül olajozzák. Az ülést egyszerűen egy tartós szálerősítésű UHP betonból öntik. A fenntarthatóság további érve csak 5 különálló alkatrész, amelyek laposan csomagolva és készen állnak a végső fogyasztókhoz történő szállításra.

A Hűtött Sajtkocsi

Coq

A Hűtött Sajtkocsi Patrick Sarran 2012-ben elkészítette a Coq sajtkocsiot. Ennek a gördülő cikknek a furcsa felébreszti az étkező kíváncsiságát, de nem hibázik, ez elsősorban működő eszköz. Ezt stilizált, lakkozott bükk szerkezettel érik el, amely tetején hengeres, vörös, lakkos cloche található, amelyet az oldalra lehet lógni, hogy felfedje az érlelt sajtok választékát. Ha a fogantyúval mozgatja a kocsit, kinyitja a dobozt, kicsúsztatja a deszkát, hogy hely maradjon a tányér számára, forgassa ezt a lemezt sajtdarabok felvágására, a pincér a folyamatot kismértékű előadóművészeti részévé alakíthatja.

A Hűtött Sivatagi Kocsi

Sweet Kit

A Hűtött Sivatagi Kocsi 2016-ban hozták létre ezt a mobil kirakat desszertek étteremben történő kiszolgálására, és ez a K sorozat legújabb darabja. A Sweet-Kit kialakítás megfelel az elegancia, a manőverező képesség, a hangerő és az átláthatóság követelményeinek. A nyitómechanizmus egy gyűrűn alapul, amely egy akrilüvegtárcsa körül forog. Két öntött bükkgyűrű a forgáspálya, valamint fogantyúként szolgál a vitrina kinyitásához és a kocsi mozgatásához az étterem körül. Ezek az integrált szolgáltatások elősegítik a szolgáltatás helyének beállítását és kiemelik a megjelenített termékeket.

Forró Ital Szolgáltatás Friss Növényekkel

Herbal Tea Garden

Forró Ital Szolgáltatás Friss Növényekkel Patrick Sarran 2014-ben létrehozta a gyógynövény teakertet, mint egyedülálló tárgyat a Hong Kongbeli Landmark Mandarin Oriental számára. Az vendéglátó üzletvezető olyan kocsi vágyát akarta, amellyel a tea-ünnepséget elvégezheti. Ez a formatervezés újból felhasználja a Patrick Sarran által K sorozatú kocsikban kifejlesztett kódokat, ideértve a KEZA sajtkocsi és a Km31 multifunkcionális kocsit, amelyeket a kínai tájfestmény befolyásolt.

Pezsgő Kocsi

BOQ

Pezsgő Kocsi A BOQ egy jégfürdő kocsi pezsgő felszolgálására fogadásokon. Fa, fém, gyanta és üveg készült. A körszimmetria a tárgyakat és anyagokat a tervezés szerves részeként szervezi. A standard fuvolákat corolla-ban, fejjel lefelé, egy fehér gyantatartó alatt helyezik el, védettek a portól és az ütésektől. A szinte virágos kompozíció felkéri a vendégeket, hogy kört alkossanak az értékes ital megkóstolására. De mindenekelőtt a pincér számára hatékony színpadi kiegészítő.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.