Design magazin
Design magazin
A Mosogató

Thalia

A Mosogató A mosdó úgy néz ki, mint egy rügy, amely készen áll a virágzásra és kitöltésre: annyira virágzik, hogy tömörfa vörösfenyő és teak ügyes egyesítéséből készültek, egy esszencia a felső részben, a másik pedig az alsó. Erőteljes és biztonságos mérkőzés, amely különleges eleganciát és színvilágot kölcsönöz a mindig különféle árnyalatú szemek vidám összefonódásáig, amelyek egyedi mosdókat eredményeznek. Ennek a tárgynak a szépségét aszimmetriája és harmóniája jellemzi, különféle formák és fás lények találkozásával.

Központ

Nippo Junction

Központ A Nippo központja a városi infrastruktúra, egy gyorsforgalmi út és egy park többrétegű kereszteződésén épül. A Nippo vezető útépítési vállalkozás. Meghatározják Michi-t, amely japánul utcát jelent, mint formatervezési koncepció alapját, mint "ami összekapcsolja a különféle alkotóelemeket". Michi összekapcsolja az épületet a városi környezettel, és az egyes munkaterületeket is köti össze. Michi-t továbbfejlesztették a kreatív kapcsolatok kiépítése és a Junction Place egyedi munkahelyének megvalósítása érdekében, amely csak itt, Nippo területén lehetséges.

Magánház

Bbq Area

Magánház A bbq terület projekt olyan hely, amely lehetővé teszi a szabadban főzést és a család újraegyesítését. Chilében a bbq terület általában távol van a háztól, azonban ebben a projektben a ház része, amely egyesíti azt a kerttel nagy fényű, összecsukható ablakai segítségével, lehetővé téve a kerthelyiség varázslatának a házba áramlását. A négy teret, a természetet, a medencét, az étkezést és a főzést egyesítik egyedi kialakításban.

A Közösségi Média Digitális Receptjei

DIY Spice Blends by Chef Heidi

A Közösségi Média Digitális Receptjei Az Unilever Food Solutions arra kötelezte Heidi Heckmann lakosztályt (Fokvárosi Regionális Vevőszakács), hogy 11 egyedi fűszerkeverék-receptet készítsen a Robertsons Spice sorozat segítségével. A „Utazásunk, felfedezésed” kampány részeként az ötlet az volt, hogy egyedi képeket és mintákat készítsen ezeknek az összetevőknek a felhasználásával egy szórakoztató Facebook kampányhoz. Heti séf egyedi Spice-keverékeit minden héten médiagazdag Facebook vászonbejegyzésként jelentették meg. Ezen receptek mindegyikét az iPad letöltheti az UFS.com webhelyen.

Világítás És Hangrendszer

Luminous

Világítás És Hangrendszer A világítótestet úgy tervezték, hogy ergonómikus világítási megoldást és térhatású hangrendszert biztosítson egyetlen termékben. Célja olyan érzelmek létrehozása, amelyeket a felhasználók érezni akarnak, és a hang és a fény kombinációját használják fel e cél eléréséhez. A hangvisszaverődés alapján kifejlesztett és a térbeli térhatást a szobában szimuláló hangrendszer anélkül, hogy vezetéket kellene telepíteni és több hangszórót kellene telepíteni a hely körül. Független fényként a Luminous közvetlen és közvetett megvilágítást hoz létre. Ez a világítási rendszer lágy, egyenletes és alacsony kontrasztú fényt biztosít, amely megakadályozza a vakító és látási problémákat.

Elektromos Kerékpár

Ozoa

Elektromos Kerékpár Az OZOa elektromos kerékpár jellegzetes „Z” alakú kerettel rendelkezik. A keret egy megszakítatlan vonalat képez, amely összeköti a jármű legfontosabb funkcionális elemeit, például a kerekeket, a kormányművet, az ülést és a pedálokat. A „Z” alak úgy van orientálva, hogy szerkezete természetes beépített hátsó felfüggesztést biztosít. A súlymegtakarítást az alumínium profilok minden részben történő felhasználása biztosítja. A keretbe beépített kivehető, újratölthető lítium-ion akkumulátor található.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.