Design magazin
Design magazin
Lakóház

SV Villa

Lakóház Az SV Villa előfeltétele, hogy egy olyan városban éljen, amely a vidék kiváltságaival és a kortárs formatervezéssel rendelkezik. A hely összehasonlíthatatlan kilátással a Barcelona városára, a Montjuic hegységre és a Földközi-tengerre a háttérben, szokatlan világítási körülményeket teremt. A ház a helyi alapanyagokra és a hagyományos gyártási módszerekre összpontosít, miközben fenntartja az esztétika nagyon magas szintjét. Ez egy ház, amely érzékeny és tiszteletben tartja helyét

Csomagolt Koktélok

Boho Ras

Csomagolt Koktélok A Boho Ras a legfinomabb helyi indiai szeszes italokkal készített csomagolt koktélokat árusítja. A termék bohém hangulatot hordoz, amely megragadja a nem szokatlan művészi életmódot, és a termék látványossága absztrakt ábrázolja azt a zümmögést, amelyet a fogyasztó kap a koktél ivása után. Kiválóan sikerült elérnie azt a középpontot, ahol a globális és a helyi találkoznak, ahol összeolvadnak, hogy a termék Glocal-hangulatát képezzék. A Boho Ras tiszta szeszes italokat 200 ml-es palackokban, csomagolt koktélokat pedig 200 ml-es és 750 ml-es palackokban értékesít.

A Háziállat-Gondozási Robot

Puro

A Háziállat-Gondozási Robot A tervező célja az 1 fős háztartások kutyanevelési problémáinak megoldása volt. A kutyaállatok szorongási rendellenességei és élettani problémái a gondozók hosszú távú távollétéből származnak. Kis lakóterületük miatt a gondozók megosztották az életkörnyezetet a társállatokkal, egészségügyi problémákat okozva. A fájdalom pontjaiból ihlette a tervező egy robotot, amely 1. játszik és kölcsönhatásba lép a társállatokkal a kezek eldobásával, 2. tisztítja a port és a morzsákat a beltéri tevékenységek után, és 3. veszi a szagokat és a hajat, amikor a társállatok pihenés.

Hintó Társalgó Koncepció

Dhyan

Hintó Társalgó Koncepció A Dyhan lounge koncepció ötvözi a modern dizájnt a hagyományos keleti ötletekkel és a belső béke elveivel a természettel való kapcsolat révén. A Lingam mint inspiráció, valamint a Bodhi-fa és a japán kert felhasználásával a koncepció moduljain alapul, Dhyan (szanszkrit: meditáció) változatos konfigurációkba alakítja a keleti filozófiákat, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy megválaszthassa a zen / relaxáció útját. A víz-tó üzemmód körülveszi a felhasználót egy vízeséssel és tavacskával, míg a kerti mód a felhasználót növényzettel veszi körül. A standard mód olyan tárolóterületeket tartalmaz, amelyek polcként működő platformon vannak.

A Lakóegységek

The Square

A Lakóegységek A tervezés célja az volt, hogy tanulmányozza az építkezés közötti kapcsolatokat a különböző formák között, amelyeket egymással összeállítva alakítanak ki, mint mozgó egységeket. A projekt 6 egységből áll, amelyek mindegyike 2 szállítótartály, egymáshoz rögzítve, L alakú tömeget képezve. Ezek az L alakú egységek átfedésben vannak rögzítve, üregeket és szilárd anyagokat képezve, hogy mozgásérzetet biztosítsanak, elegendő napfényt és jó szellőzést biztosítsanak. környezet. A fő tervezési cél egy kis ház létrehozása volt azok számára, akik az éjszakát az utcán töltik, otthonuk vagy menedék nélkül.

A Podcast

News app

A Podcast News egy interjú alkalmazás audio információk. Az iOS alma lapos kialakításának ihlette, illusztrációkkal illusztrálja az információs blokkokat. A háttér vizuálisan elektromos kék színű, mint feladat, hogy a blokkok kiemelkedjenek. Nagyon kevés grafikus elem van, a cél, hogy az alkalmazást könnyen kezelhetővé tegye, anélkül hogy elvonja a felhasználót és elveszíti.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.