Design magazin
Design magazin
Fényképezés

The Japanese Forest

Fényképezés A japán erdőt japán vallási szempontból tekintik. Az egyik japán ősi vallás az animizmus. Az animizmus az a hiedelem, hogy a nem emberi lények, a csendélet (ásványok, tárgyak stb.) És a láthatatlan dolgoknak is szándéka van. A fényképezés ehhez hasonló. Masaru Eguchi olyasmit fényképez, ami érezteti magát a témában. A fák, a fű és az ásványi anyagok érzik az élet akaratát. És még az olyan tárgyak is, mint a gátak, amelyek hosszú ideig a természetben maradtak, érzik az akaratot. Ahogy látja az érintetlen természetet, a jövő látni fogja a jelenlegi tájat.

A Kozmetikai Kollekció

Woman Flower

A Kozmetikai Kollekció Ezt a kollekciót a középkori európai hölgyek túlzott ruházati stílusai és a madártávlat alakjai inspirálták. A tervező kinyomtatta a kettő formáit, és kreatív prototípusként felhasználta őket, és a termék dizájnnal kombinálva egyedülálló alakot és divatot hozott létre, gazdag és dinamikus formát mutatva.

A Könyvtervezés

Josef Koudelka Gypsies

A Könyvtervezés Josef Kudelka, a világhírű fotós, a világ számos országában tartotta fotókiállítását. Hosszú várakozás után végül cigány témájú Kudelka kiállítást tartottak Koreában, és elkészítették fényképkönyvét. Mivel ez volt az első kiállítás Koreában, a szerző kérte, hogy készítsen egy könyvet, hogy érezze Koreáját. Hangeul és Hanok koreai betűk és építészet, amelyek Koreát képviselik. A szöveg az elmére utal, az építészet pedig az űrlapot jelenti. E két elem ihletésével meg akarta dolgozni egy módszert Korea jellemzőinek kifejezésére.

A Közművészet

Flow With The Sprit Of Water

A Közművészet Gyakran a közösségi környezetet szennyezik lakói inter- és személyes disszonanciái, ami látható és láthatatlan káoszt eredményez a környéken. Ennek a rendellenességnek tudattalan hatása az, hogy a lakosok visszatérnek nyugtalanságba. Ez a szokásos és ciklikus izgalom befolyásolja a testet, az elmét és a szellemet. A szobrok irányítják, vőlegényeik, tisztítják és erősítik a tér pozitív "chi-jét", a kellemes és békés eredményekre összpontosítva. Környezetük finom eltolódásával a közönség a belső és a külső valóság közötti egyensúly felé vezet.

A Márkatervezés

Queen

A Márkatervezés A kibővített formatervezés a királynő és a sakktábla koncepcióján alapszik. A két szín, a fekete és az arany, a formatervezés célja, hogy közvetítse a magas színvonalú érzetet, és átalakítsa a vizuális képet. A termékben használt fém- és aranyvonalakon kívül a jelenet eleme úgy készül, hogy kiküszöbölje a sakk háborús benyomását, és a színpadi világítás koordinációját használjuk a füst és a háború fényének létrehozására.

A Szobrászat

Atgbeyond

A Szobrászat Xi'an a Nagy Selyemút kiindulópontján található. A művészet kreatív kutatási folyamatában ötvözik a Xi'an W szálloda márka modern természetét, Xi'an különleges történelmét és kultúráját, valamint a Tang-dinasztia csodálatos művészeti történeteit. A pop a graffiti művészettel kombinálva a W hotel művészi kifejezésévé vált, amelynek mély hatása volt.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.