Design magazin
Design magazin
A Hegymászó Torony

Wisdom Path

A Hegymászó Torony A nem működő víztornyot a műhely vezetése úgy döntött, hogy rekonstruálja egy mászófalvá. Mivel a legmagasabb pont körül van, jól látható a műhely előtt. Festői kilátással rendelkezik a Szenézi-tóra, a műhely területére és a fenyveserdőkre. Tanulmányaik befejezésekor a hallgatók egy ünnepi mászáson vesznek részt a torony legmagasabb pontján, amely megfigyelőpontként szolgálnak. A torony körüli spirálmozgás a tapasztalatszerzés folyamatának szimbóluma. És a legmagasabb pont az élettapasztalat szimbóluma, amely végül a bölcsesség kővé alakul.

A Sakk-Pogácsa-Csomagolás

K & Q

A Sakk-Pogácsa-Csomagolás Ez egy pékáruk (pálcika, finanszírozók) csomagolásterve. A hosszúság és a szélesség aránya 8: 1, ezeknek a hüvelyeknek az oldalai rendkívül hosszúak és sakktábla mintázattal vannak bevonva. A minta tovább folytatódik az elülső oldalán, amely központilag elhelyezkedő ablakot is tartalmaz, amelyen keresztül a hüvely tartalma látható. Ha az ajándékkészletben található mind a nyolc hüvely egymáshoz igazodik, akkor megjelenik a sakktábla gyönyörű kockás mintája. A K & Q ugyanolyan elegánsvá teszi az Ön különleges eseményét, mint a király és a királynő teázása.

A Könyvtár Belsőépítészete

Veranda on a Roof

A Könyvtár Belsőépítészete A Kalpak Shah, a Studio Course felülvizsgálta egy penthouse lakás felső szintjét Pune-ban, Nyugat-Indiában, létrehozva a beltéri és kültéri helyiségek keverékét, amelyek egy tetőtéri kertet vesznek körül. A helyi stúdió, amelynek székhelye szintén Pune, arra törekedett, hogy az otthon alulhasznált felső szintjét a hagyományos indiai otthon verandájához hasonló területré alakítsa.

Hangszer

DrumString

Hangszer Két hangszer kombinálása azt jelenti, hogy új hang, új funkció születik hangszerhasználatban, egy hangszer új lejátszási módja, új megjelenése. A dob hangjegyei szintén olyanok, mint a D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, a karakterláncmérlegeket pedig EADGBE rendszerben tervezték. A DrumString könnyű, és van egy vállával és derékával rögzített szíjjal, ezért a műszer használata és tartása egyszerű, és ez lehetővé teszi két kéz használatát.

Az Ostya Torta Csomagolása

Miyabi Monaka

Az Ostya Torta Csomagolása Ez a bab lekvárral töltött ostyatorta csomagolásának kialakítása. A csomagokat tatami motívumokkal tervezték, hogy egy japán szobát idézzenek elő. A csomagok mellett a hüvely stílusú csomagtervezést is előállították. Ez lehetővé tette (1) a hagyományos kandalló bemutatását, a teaház egyedi tulajdonságait, és (2) 2-mat, 3-mat, 4,5-matrac, 18-mat és különféle egyéb méretekben teatermek létrehozását. A csomagok hátulját a tatami motívumtól eltérő minták díszítik, így külön-külön értékesíthetők.

A Szálloda

Shang Ju

A Szálloda A természet szépségével és az emberiség szépségével, a City Resort Hotel meghatározásával egyértelmű, hogy ez különbözik a helyi szállodáktól. A helyi kultúrával és életmóddal kombinálva adja hozzá az eleganciát és a rímet a vendégszobákhoz, és különféle élményt nyújtson. A nyaralás nyugodt és szigorú munkája, tele eleganciával, tiszta és puha élettel. Feltárja az elmét elrejtő lelkiállapotot, és hagyja, hogy a vendégek sétáljon a város nyugalmában.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.