Design magazin
Design magazin
Kávézó

Hunters Roots

Kávézó Válaszul egy modern, tiszta esztétikára adott válaszra, absztrakt formában használt, fából készült gyümölcsládák által ihletett belső terek készültek. A ládák kitöltik a tereket, és magával ragadó, majdnem barlangszerű szobrászati formát hoznak létre, ugyanakkor az egyszerű és egyenes geometriai alakzatokból készül. Az eredmény tiszta és ellenőrzött térbeli élmény. Az okos kialakítás maximalizálja a korlátozott helyet is, mivel a praktikus berendezéseket dekoratív elemekké alakítja. A világítás, a szekrények és a polcok hozzájárulnak a tervezési koncepcióhoz és a szobrászati megjelenéshez.

A Kristályfényes Szobrászat

Grain and Fire Portal

A Kristályfényes Szobrászat Fából és kvarckristályból álló, ez az organikus könnyű szobrászat fenntartható forrású fát használ fel az érlelt teak fa tartalékkészletéből. A nap, a szél és az eső évtizedek óta a fát kézzel alakítják, csiszolják, égetik és elkészítik egy edénybe, amelyben LED-es világítást tartanak, és kvarckristályokat használnak természetes diffúzorként. Mindegyik szoborban 100% -ban természetes, változatlan kvarckristályokat használnak, amelyek körülbelül 280 millió évesek. Számos fa befejező technikát alkalmaznak, köztük a Shou Sugi Ban módszerét, a tűz megőrzésére és a kontrasztos szín használatára.

A Világítás

Capsule

A Világítás A lámpa alakja A kapszula megismétli a modern világban elterjedt kapszula formáját: gyógyszerek, építészeti szerkezetek, űrhajók, termoszok, csövek, időkapszulák, amelyek évtizedek óta továbbítják az üzeneteket az leszármazottak számára. Kétféle lehet: standard és hosszúkás. A lámpák több színben kaphatók, változó átláthatósággal. A nejlon kötelekkel történő kötés kézzel készített hatást ad a lámpának. Univerzális formája a gyártás és a tömegtermelés egyszerűségének meghatározása volt. Fő előnye, hogy megtakarítson a lámpa gyártási folyamatában.

Pavilon

ResoNet Sinan Mansions

Pavilon A ResoNet Pavilont a Sanghaji Kúriák rendezik meg a sanghaji 2017. évi kínai újév ünneplésére. Ez egy ideiglenes pavilonból és egy interaktív LED-fényből áll, amely a belső felületre van erősítve. Low-Fi technikákat alkalmaz a természetes környezetben rejlő rezonanciafrekvenciák megjelenítésére, a lakosság és a környező elemek kölcsönhatásán keresztül, amelyet egy LED-hálózat észlel. A pavilon megvilágítja a nyilvános birodalmat rezgési ingerekre reagálva. Amellett, hogy a látogatók jönnek a Tavaszi Fesztivál kívánságaihoz, előadási színpadként is felhasználható.

Szolgáltató Iroda

Miyajima Insurance

Szolgáltató Iroda A projekt célja az, hogy "összekapcsolja az irodát a várossal", kihasználva a környezetet. Az oldal azon a helyen található, ahol áttekintést nyújt a városról. Ennek elérése érdekében alagút alakú teret fogadnak el, amely a bejárati kaputól az irodatér végéig megy keresztül. A mennyezet favonala és a beépített fekete rés világítással és légkondicionáló berendezéssel hangsúlyozza a város felé mutató irányt.

Fotel

Lollipop

Fotel A Lollipop fotel a szokatlan formák és a divatos színek kombinációja. Sziluetteinek és színelemeinek távolról kellett kinézniük, mint cukorkáknak, ugyanakkor fotelnek illeszkednie kell a különböző stílusok belső tereihez. A chupa-chups alakja képezte a kartámaszok alapját, a hátsó ülés és az ülés pedig klasszikus cukorka formájában készültek. A Lollipop fotel olyan emberek számára készült, akik szeretik a merész döntéseket és a divatot, de nem akarják feladni a funkcionalitást és a kényelmet.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.