Design magazin
Design magazin
A Ruhatervezés

Sidharth kumar

A Ruhatervezés Az NS GAIA kortárs női ruházat címke Újdelhiből származik, gazdag egyedi tervezésű és szövettechnikákkal. A márka a tudatos gyártás és a kerékpározás és az újrahasznosítás minden kérdésének nagy támogatója. Ennek a tényezőnek a fontosságát tükrözik az NS GAIA „Természet és fenntarthatóság” elnevezésű oszlopok, az „N” és az „S”. Az NS GAIA megközelítése „kevesebb több”. A címke aktív szerepet játszik a lassú divatmozgalomban, biztosítva, hogy a környezeti hatás minimális legyen.

A Vegyes Felhasználású Építészet

Shan Shui Plaza

A Vegyes Felhasználású Építészet Xi'an történelmi városában, az üzleti központ és a TaoHuaTan folyó között helyezkedik el. A projekt célja nem csak a múlt és a jelen összekapcsolása, hanem a városi és a természet összekapcsolása is. A Peach virága tavaszi kínai mese ihlette, a projekt paradicsomi élet- és munkahelyet kínál, szoros kapcsolatban állva a természettel. A kínai kultúrában a hegyi víz filozófiája (Shan Shui) lényeges jelentéssel bír az emberi és a természet közötti kapcsolat szempontjából, így a hely vizes tájának kihasználásával a projekt olyan tereket kínál, amelyek tükrözik a város Shan Shui filozófiáját.

A Vállalati Identitás

film festival

A Vállalati Identitás A "Cinema, ahoy" volt a szlogen a kubai Európai Filmfesztivál második kiadásának. Ez egy olyan tervezési koncepció része, amely az utazásra, mint a kultúrák összekapcsolásának egyik módjára összpontosít. A forma felhívja a figyelmet egy hajó utazására, amely filmekkel tele van Európából Havannába. A fesztiválra szóló meghívók és jegyek kialakítását az útlevelek és a beszállókártyák ihlette, amelyeket az utazók ma a világ minden táján használnak. A filmeken való utazás ötlete arra ösztönzi a nyilvánosságot, hogy befogadó és kíváncsi legyen a kulturális cserékre.

Lámpa

Little Kong

Lámpa A Little Kong a környezeti lámpák sorozata, amely keleti filozófiát tartalmaz. A keleti esztétika nagy figyelmet szentel a virtuális és a tényleges, a teljes és az üres kapcsolatnak. A LED-ek finoman elrejtése a fémoszlopba nem csak a lámpaernyő üres és tisztaságát biztosítja, hanem megkülönbözteti Kongot a többi lámpától. A tervezők több mint 30 alkalommal végzett kísérletek után megtudták a megvalósítható kézműves munkát, hogy tökéletesen ábrázolják a fényt és a különböző textúrákat, ami lehetővé teszi a csodálatos világítási élményt. Az alap támogatja a vezeték nélküli töltést, és rendelkezik USB porttal. Be- és kikapcsolható, csak integetett kézzel.

Az Snack Ételek

Have Fun Duck Gift Box

Az Snack Ételek A "Have Fun Duck" díszdoboz egy különleges ajándékdoboz fiatalok számára. A pixel stílusú játékok, játékok és filmek ihlette, a formatervezés egy "ételvárost" ábrázol a fiatalok számára, érdekes és részletes illusztrációkkal. Az IP-képet beépítik a város utcáibe, és a fiatalok szeretik a sportot, a zenét, a hip-hopot és más szórakoztató tevékenységeket. Élvezze a szórakoztató sportjátékokat, miközben ételeket élvez, kifejezze a fiatal, szórakoztató és boldog életmódot.

Az Élelmiszercsomagolás

Kuniichi

Az Élelmiszercsomagolás A Tsukudani hagyományos japán konzerváruk nem ismertek a világon. Szójaszósz alapú párolt étel, amely különféle tengeri és földi összetevőket ötvöz. Az új csomag kilenc címkét tartalmaz, amelyek célja a hagyományos japán minták modernizálása és az összetevők tulajdonságainak kifejezése. Az új márka emblémáját úgy tervezték, hogy folytatja ezt a hagyományt a következő 100 évben.