Design magazin
Design magazin
Az Iroda

HB Reavis London

Az Iroda Az IWBI WELL épületstandardja szerint tervezték a HB Reavis UK székhelyének a projekt alapú munka előmozdítását, amely ösztönzi az osztályos silók lebontását, és a különböző csapatok közötti munkát egyszerűbbé és hozzáférhetőbbé teszi. A WELL építési szabványt követve a munkahelyi tervezés célja a modern irodákkal kapcsolatos egészségügyi kérdések kezelése is, mint például a mobilitás hiánya, rossz megvilágítás, rossz levegőminőség, korlátozott élelmezési lehetőségek és a stressz.

A Nyaraló

Chapel on the Hill

A Nyaraló Miután több mint 40 éve elhagyták a hatalmas metodista kápolnát Anglia északi részén, hét személyes önellátó üdülőházá alakult. Az építészek megőrizték az eredeti jellemzőket - a magas gótikus ablakokat és a gyülekezeti főcsarnokot - a kápolnát a napfény által elárasztott harmonikus és kényelmes térré alakítva. Ez a 19. századi épület egy vidéki angol vidéken található, ahonnan panorámás kilátás nyílik a dombokra és a gyönyörű vidékre.

Az Iroda

Blossom

Az Iroda Bár irodahelyiség, a különféle anyagok merész kombinációját használja, és a zöld ültetvényszerkezet perspektívát érzékel a nap folyamán. A tervező csak helyet biztosít, és a hely vitalitása továbbra is a tulajdonostól függ, a természet erejét és a designer egyedi stílusát felhasználva! Az iroda már nem egyetlen funkció, a formatervezés sokkal változatosabb, és egy nagy és nyitott terepen fogják használni, hogy különféle lehetőségeket teremtsenek az emberek és a környezet között.

Az Iroda

Dunyue

Az Iroda A beszélgetés folyamata során a tervezők nemcsak a belső térbeli megosztását hagyják eltervezni, hanem a város / a tér / az emberek összekapcsolását is lehetővé teszik, hogy az alacsony kulcsú környezet és a tér ne ütközzen a városban, a nappali idő rejtett homlokzat az utcán, éjszaka. Akkor üvegváltóvá válik a városban.

A Csomagolástervezés

Milk Baobab Baby Skin Care

A Csomagolástervezés A tej, a fő összetevő ihlette. A tejcsomag típusú egyedi tartályszerkezet tükrözi a termék tulajdonságait, és úgy tervezték, hogy ismerje meg még az első fogyasztóknak. Ezen felül a polietilénből (PE) és gumiból (EVA) készült anyagot, valamint a pasztell szín lágy tulajdonságait hangsúlyozzák, hogy ez egy gyengéd bőrű gyermekek számára enyhe termék. A kerek formát a sarokba helyezik az anya és a baba biztonsága érdekében.

Étkező

Elizabeth's Tree House

Étkező Az építészetnek a gyógyulásban betöltött szerepének bemutatásaként az Elizabeth's Tree House egy új étkezőpavilon a kildarei terápiás tábor számára. A súlyos betegségektől gyógyuló gyermekek számára a hely fa tölgy alakú oázist alkot egy tölgyerdő közepén. A dinamikus, mégis funkcionális fűrészáru-rendszer kifejező tetővel, kiterjedt üvegezéssel és színes vörösfenyő burkolattal rendelkezik, amely belső étkezőt teremt, amely párbeszédet teremt a környező tóval és az erdővel. A természettel való mély kapcsolat minden szinten elősegíti a felhasználó kényelmét, a pihenést, a gyógyulást és a varázslatot.