Design magazin
Design magazin
Étterem

Chuans Kitchen II

Étterem A Chuan's Kitchen II, amely a Sičuan Yingjing fekete cserépét és a metróépítésből származó bányászott talajanyagokat egyaránt médiumként veszi át, egy kísérleti étterem, amely a hagyományos népművészet kortárs kísérletére épül. Az anyagok határán áttörve és a hagyományos népművészet modern formáját feltárva, az Infinity Mind kinyomta a Yingjing fekete kerámia égetése után eldobott tömítéseket, és a Chuan's Kitchen II fő dekorációs elemének felhasználta azokat.

Fotel

Infinity

Fotel Az Infinity fotel kialakításának fő hangsúlya pontosan a háttámla. Ez a végtelenség jelének hivatkozása - egy nyolc fordított alak. Úgy tűnik, hogy megváltoztatja alakját forduláskor, a vonalak dinamikájának beállításakor és a végtelen jel több síkon történő újbóli létrehozásakor. A háttámlát több rugalmas szalag húzza össze, amelyek külső hurkot alkotnak, amely szintén visszatér az élet és az egyensúly végtelen ciklusának szimbolikájához. További hangsúlyt kap az egyedi lábcsúszás, amely biztonságosan rögzíti és támasztja alá a karosszék oldalsó részeit, akárcsak a bilincsek.

Kávézó

Hunters Roots

Kávézó Válaszul egy modern, tiszta esztétikára adott válaszra, absztrakt formában használt, fából készült gyümölcsládák által ihletett belső terek készültek. A ládák kitöltik a tereket, és magával ragadó, majdnem barlangszerű szobrászati formát hoznak létre, ugyanakkor az egyszerű és egyenes geometriai alakzatokból készül. Az eredmény tiszta és ellenőrzött térbeli élmény. Az okos kialakítás maximalizálja a korlátozott helyet is, mivel a praktikus berendezéseket dekoratív elemekké alakítja. A világítás, a szekrények és a polcok hozzájárulnak a tervezési koncepcióhoz és a szobrászati megjelenéshez.

A Kristályfényes Szobrászat

Grain and Fire Portal

A Kristályfényes Szobrászat Fából és kvarckristályból álló, ez az organikus könnyű szobrászat fenntartható forrású fát használ fel az érlelt teak fa tartalékkészletéből. A nap, a szél és az eső évtizedek óta a fát kézzel alakítják, csiszolják, égetik és elkészítik egy edénybe, amelyben LED-es világítást tartanak, és kvarckristályokat használnak természetes diffúzorként. Mindegyik szoborban 100% -ban természetes, változatlan kvarckristályokat használnak, amelyek körülbelül 280 millió évesek. Számos fa befejező technikát alkalmaznak, köztük a Shou Sugi Ban módszerét, a tűz megőrzésére és a kontrasztos szín használatára.

A Világítás

Capsule

A Világítás A lámpa alakja A kapszula megismétli a modern világban elterjedt kapszula formáját: gyógyszerek, építészeti szerkezetek, űrhajók, termoszok, csövek, időkapszulák, amelyek évtizedek óta továbbítják az üzeneteket az leszármazottak számára. Kétféle lehet: standard és hosszúkás. A lámpák több színben kaphatók, változó átláthatósággal. A nejlon kötelekkel történő kötés kézzel készített hatást ad a lámpának. Univerzális formája a gyártás és a tömegtermelés egyszerűségének meghatározása volt. Fő előnye, hogy megtakarítson a lámpa gyártási folyamatában.

Pavilon

ResoNet Sinan Mansions

Pavilon A ResoNet Pavilont a Sanghaji Kúriák rendezik meg a sanghaji 2017. évi kínai újév ünneplésére. Ez egy ideiglenes pavilonból és egy interaktív LED-fényből áll, amely a belső felületre van erősítve. Low-Fi technikákat alkalmaz a természetes környezetben rejlő rezonanciafrekvenciák megjelenítésére, a lakosság és a környező elemek kölcsönhatásán keresztül, amelyet egy LED-hálózat észlel. A pavilon megvilágítja a nyilvános birodalmat rezgési ingerekre reagálva. Amellett, hogy a látogatók jönnek a Tavaszi Fesztivál kívánságaihoz, előadási színpadként is felhasználható.