Design magazin
Design magazin
Tws Fülhallgató

PaMu Nano

Tws Fülhallgató A PaMu Nano a „fülben láthatatlan” fülhallgatókat fejleszti, amelyek fiatal felhasználók számára készültek, és több forgatókönyvhöz is alkalmasak. A kialakítás több mint 5000 felhasználó füladatainak optimalizálásán alapul, és végül biztosítja, hogy a fülek többsége kényelmes legyen viselése közben, még az oldalán fekve is. A töltőtok felülete speciális elasztikus kendőt használ, hogy elrejtse a jelzőfényt az integrált csomagolási technológián keresztül. A mágneses szívás megkönnyíti a kezelést. A BT5.0 leegyszerűsíti a működést, miközben fenntartja a gyors és stabil kapcsolatot, az aptX kodek pedig jobb hangminőséget biztosít. IPX6 Vízállóság.

Tws Fülhallgató

PaMu Quiet ANC

Tws Fülhallgató A PaMu Quiet ANC aktív zajcsökkentő valódi vezeték nélküli fülhallgató készlete, amely hatékonyan oldja meg a meglévő zajproblémákat. A kettős Qualcomm zászlóshajó bluetooth és digitális független aktív zajszűrő lapkakészlet segítségével a PaMu Quiet ANC teljes csillapítása elérheti a 40 dB-t, ami hatékonyan csökkentheti a zajok okozta károkat. A felhasználók különböző forgatókönyvek szerint válthatnak az áthaladás funkció és az aktív zajszűrés között, akár mindennapi életükben, akár üzleti alkalmakkor.

Világító Egység

Khepri

Világító Egység A Khepri egy állólámpa és egy medál is, amelyet az ókori egyiptomiak, Khepri, a reggeli nap felkelte és az újjászületés szkarabeusz istene alapján terveztek. Csak érintse meg a Kheprit, és a lámpa bekapcsol. A sötétségtől a világosságig, ahogy az ókori egyiptomiak mindig is hitték. Az egyiptomi szkarabeusz alakjának evolúciójából kifejlesztett Khepri egy szabályozható LED-del van felszerelve, amelyet egy érintésérzékelő kapcsoló szabályoz, amely három fokozatban érintéssel állítható fényerőt biztosít.

Identitás, A Márkaépítés

Merlon Pub

Identitás, A Márkaépítés A Merlon Pub projektje a 18. században épült, stratégiailag megerősített városok nagy rendszerének részeként az eszéki Tvrdán, a régi barokk városközpontban épült új vendéglátóipari létesítmény teljes branding és arculattervezése. A védelmi építészetben a Merlon név szilárd, függőleges kerítéseket jelent, amelyek célja a megfigyelők és a katonaság védelme az erőd tetején.

Csomagolás

Oink

Csomagolás Az ügyfelek piaci láthatóságának biztosítása érdekében játékos megjelenést és hangulatot választottak. Ez a megközelítés a márka összes tulajdonságát szimbolizálja, legyen az eredeti, ízletes, hagyományos és helyi. Az új termékcsomagolás használatának fő célja az volt, hogy bemutassák a vásárlóknak a fekete sertés tenyésztésének és a hagyományos húsfinomságok kiváló minőségű előállításának történetét. Linómetszet technikával készült illusztrációkészlet, amely a kézműves mesterséget mutatja be. Maguk az illusztrációk is hitelességet mutatnak be, és arra ösztönzik a vásárlót, hogy gondolkodjon el az Oink termékekről, azok ízéről és állagáról.

Kisállat Szállító

Pawspal

Kisállat Szállító A Pawspal kisállathordozó energiát takarít meg, és segít a gazdának a gyors szállításban. A tervezési koncepcióhoz a Space Shuttle ihlette Pawspal kisállathordozó, amellyel bárhová elvihetik kedves kedvenceiket. És ha van még egy kisállatuk, egy másikat helyezhetnek a tetejére, és a kerekeket alul rögzíthetik a hordozók húzásához. Emellett a Pawspal belső szellőzőventilátorral is rendelkezik, hogy kényelmes legyen a háziállatok számára, és könnyen tölthető USB C-vel.