Design magazin
Design magazin
Fürdőszoba Kollekció

Up

Fürdőszoba Kollekció Fel, az Emanuele Pangrazi által tervezett fürdőszoba kollekció megmutatja, hogy egy egyszerű koncepció miként generálhat innovációt. A kezdeti ötlet az, hogy javítsa a kényelmet az egészségügyi ülés síkjának kissé megdöntésével. Ez az ötlet a fő tervezési témává vált, és a gyűjtemény minden elemében megtalálható. A fő téma és a szigorú geometriai viszonyok a kollekciónak az európai ízlésnek megfelelő kortárs stílust adnak.

Szék

5x5

Szék Az 5x5 szék egy tipikus formatervezési projekt, ahol a korlátozást kihívásként ismerik el. A szék ülése és a hátsó része xilith anyagból készül, amelyet nagyon nehéz alakítani. A Xilith az a nyersanyag, amely 300 méterre megtalálható a talaj alatt, és amelyet szén tartalmaz. Jelenleg a nyersanyagok nagy részét eldobják. Környezetvédelmi szempontból ez az anyag hulladékot generál a föld felszínén. Ezért a széktervezésről szóló ötlet nagyon provokatív és kihívást jelentett.

Széklet

Musketeers

Széklet Egyszerű. Elegáns. Funkcionális. A testőrök háromlábú, szénsavas porból bevont fémből készültek, alakjukba hajlítva lézerrel vágott fa lábakkal. Geometriailag bebizonyosodott, hogy a háromlábú alap valóban stabilabb és kevésbé esélye annak, hogy megmozduljon, mint négy. Kiváló egyensúly és funkcionalitás, a testőrök eleganciája modernista megjelenésével tökéletes szobává teszi. Tudjon meg többet: www.rachelledagnalan.com

Padlólapok

REVICOMFORT

Padlólapok A REVICOMFORT kivehető és újrafelhasználható padló. Gyorsan és könnyen alkalmazható. Használatra kész. Ideális az átalakításhoz. Egyetlen termékben ötvözi a teljes testű porcelánlapok műszaki jellemzőit, az időmegtakarítás egyszerűsített elhelyezését, a könnyű mobilitást és a különböző terekben történő újrafelhasználást. A REVICOMFORT számos Revigrés kollekcióban elkészíthető: különféle effektusok, színek és felületek.

Az Aroma Diffúzor

Magic stone

Az Aroma Diffúzor A Magic Stone sokkal több, mint háztartási készülék, képes varázslatos légkört teremteni. Alakját a természet ihlette, egy kőre gondolva, amelyet a folyó víz simít. A víz elemet szimbolikusan azt a hullámot ábrázolja, amely elválasztja a felső és az alsó testet. A víz a termék kulcseleme, amely ultrahanggal porlasztja a vizet és az illatos olajat, hideg gőzt hozva létre. A hullám motívum a légkör megteremtésére szolgál a LED-es fényen keresztül, amely simán megváltoztatja a színeket. A borító megsimogatásával aktiválható az összes funkciót vezérlő kapacitásgomb.

A Játékok

Minimals

A Játékok A minimális elemek egy imádnivaló vonal a moduláris állatok számára, amelyet az elsődleges színpaletta és a geometriai alakzatok jellemeznek. A név egy időben a "minimalizmus" szóból és a "Mini Állatok" összehúzódásából származik. Természetesen arra törekedtek, hogy feltárják a játékosság lényegét az összes nem alapvető forma, tulajdonság és fogalom kiküszöbölésével. Együtt készítik a színek, állatok, ruhák és archetípusok pantone-ját, ösztönözve az embereket arra, hogy válasszák meg azt a karaktert, amellyel magukat azonosítják.