Design magazin
Design magazin
Városi Világítás

Herno

Városi Világítás A projekt kihívása a városi világítás tervezése a teheráni környezettel összhangban és az állampolgárok számára vonzó. Ezt a fényt az Azadi-torony ihlette: Teherán fő szimbóluma. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy megvilágítsa a környező területet és az embereket meleg fénykibocsátással, és barátságos légkört teremtsen, különböző színekkel.

A Vezeték Nélküli Hangszórók

FiPo

A Vezeték Nélküli Hangszórók A FiPo (a „Fire Power” rövidített formája) figyelemre méltó kivitelével a hang mély behatolására utal a csontsejtekbe, mint a tervezés ihletésére. A cél nagy teljesítményű és minőségi hang előállítása a test csontokba és annak sejtjeibe. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a hangszóró csatlakoztatását mobiltelefonhoz, laptophoz, táblagépekhez és más eszközökhöz Bluetooth-on keresztül. A hangszóró elrendezési szögét az ergonómiai szabványok figyelembe vételével tervezték meg. Sőt, a hangszóró elválasztható üveglapjától, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy újratöltse.

A Kerékpár Világítás

Safira Griplight

A Kerékpár Világítás A SAFIRA inspirációja annak a szándéka, hogy rendetlen rendezvényeket oldja meg a kormányon a modern kerékpárosok számára. Az első lámpát és az irányjelzőt a markolat kialakításába integrálva ragyogóan eléri a célt. Az üreges kormányszerkezet akkumulátorházként történő kihasználásával maximalizálható az elektromos áram kapacitása. A markolat, a kerékpáros fény, az irányjelző és a kormányfülke akkumulátora kombinációjának köszönhetően a SAFIRA válik a legkisebb és relevánsabb teljesítményű kerékpáros megvilágítási rendszerré.

A Kerékpár Világítás

Astra Stylish Bike Lamp

A Kerékpár Világítás Az Astra egykaros elegáns kerékpár lámpa, forradalmian új, alumíniumba épített karosszériával. Az Astra tökéletesen ötvözi a kemény rögzítést és a könnyű testet egy tiszta és elegáns eredmény érdekében. Az egyoldalas alumíniumkar nemcsak tartós, hanem hagyja az Astra lebegését is a kormányon, amely a legszélesebb fénnyel rendelkezik. Az Astra tökéletes levágási vonallal rendelkezik, a fény nem okoz vakító fényt az út másik oldalán lévő emberek számára. Az Astra a kerékpárnak egy fényes szemmel könnyíti meg az utat.

A Hűtött Sajtkocsi

Keza

A Hűtött Sajtkocsi Patrick Sarran 2008-ban készítette a Keza sajtkocsiot. Elsődlegesen eszköz, ennek a kocsinak fel kell keltenie az ebédlők kíváncsiságát is. Ezt stilizált, lakkozott faszerkezettel érik el, amelyet ipari kerekekre szerelnek. A redőny kinyitásakor és a belső polcok telepítésekor a kocsi nagy érmékkel bemutatja az érlelt sajtot. E szakaszos prop használatával a pincér elfogadhatja a megfelelő testbeszédet.

Az Eltávolítható Asztalok

iLOK

Az Eltávolítható Asztalok Patrick Sarran terve a Louis Sullivan által kidolgozott híres képletnek felel meg: „A forma követi a funkciót”. Ebben a szellemben az iLOK táblákat úgy alakították ki, hogy prioritássá tegyék a könnyedséget, az erőt és a modularitást. Ez az asztallapok fából készült kompozit anyagának, a lábak íves geometriájának és a méhsejt szívében rögzített szerkezeti tartóknak köszönhetően lehetséges. Az alaphoz ferde metszéspontot használva az alábbiakban hasznos teret kapunk. Végül a fából meleg esztétika merül fel, amelyet a finom étkezők nagyra értékelnek.