Design magazin
Design magazin
Fajáték

Cubecor

Fajáték A Cubecor egy egyszerű, de bonyolult játék, amely kihívást jelent a gyerekek gondolkodásának és kreativitásának, valamint megismerteti őket a színekkel és az egyszerű, kiegészítő és funkcionális szerelvényekkel. Kis kockák egymáshoz rögzítésével lesz teljes a készlet. Különféle egyszerű csatlakozásokat használnak, beleértve a mágneseket, a tépőzárat és a tűket. A kapcsolatok megtalálása és egymáshoz kapcsolása teszi teljessé a kockát. Megerősíti a háromdimenziós megértésüket is azáltal, hogy ráveszi a gyermeket egy egyszerű és ismerős kötet kitöltésére.

Lámpaernyő

Bellda

Lámpaernyő Könnyen felszerelhető, függesztett lámpaernyő, amely egyszerűen illeszkedik bármilyen izzóhoz, szerszám vagy elektromos szakértelem nélkül. A termékek kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerűen felhelyezze és levehesse az izzót különösebb erőfeszítés nélkül, hogy vizuálisan kellemes fényforrást hozzon létre egy olcsó vagy ideiglenes szálláson. Mivel ennek a terméknek a funkcionalitása a formájában beágyazott, az előállítási költség hasonló egy hagyományos műanyag virágcserépéhez. A felhasználó ízlésének megfelelő személyre szabhatóság festéssel vagy bármilyen díszítőelem hozzáadásával egyedi karaktert kölcsönöz.

Eseménymarketing Anyag

Artificial Intelligence In Design

Eseménymarketing Anyag A grafikai tervezés vizuálisan mutatja be, hogyan válhat a mesterséges intelligencia a tervezők szövetségesévé a közeljövőben. Betekintést nyújt abba, hogy a mesterséges intelligencia hogyan segíthet a fogyasztói élmény személyre szabásában, és hogyan áll a kreativitás a művészet, a tudomány, a mérnöki tudomány és a design célkeresztjében. Az Artificial Intelligence In Graphic Design Conference egy 3 napos rendezvény novemberben San Franciscóban, Kaliforniában. Minden nap van egy tervezési workshop, különböző előadók előadásai.

Vizuális Kommunikáció

Finding Your Focus

Vizuális Kommunikáció A tervező célja egy olyan vizuális koncepció megjelenítése, amely egy fogalmi és tipográfiai rendszert demonstrál. Így a kompozíció egy meghatározott szókincsből, pontos mérésekből és központi előírásokból áll, amelyeket a tervező alaposan figyelembe vett. A tervező célja továbbá egy világos tipográfiai hierarchia felállítása annak érdekében, hogy meghatározza és mozgassa azt a sorrendet, amelyben a közönség megkapja a tervből származó információkat.

Jacht

Atlantico

Jacht A 77 méteres Atlantico egy élvezeti jacht, kiterjedt külső területekkel és széles belső terekkel, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy élvezzék a kilátást és érintkezzenek vele. A tervezés célja egy modern jacht létrehozása volt, időtlen eleganciával. Különös hangsúlyt fektettek az arányokra, hogy a profil alacsony maradjon. A jachtnak hat fedélzete van, felszereltségekkel és szolgáltatásokkal, például helikopter-leszállóval, zsenge garázsokkal motorcsónakkal és jetskivel. Hat lakosztályos kabin tizenkét vendéget fogad, míg a tulajdonosnak van egy terasza külső társalgóval és jakuzzival. Van egy külső és egy 7 méteres belső medence. A jacht hibrid hajtású.

Márkaépítés

Cut and Paste

Márkaépítés Ez a projekt eszköztár, a Kivágás és beillesztés: A vizuális plágium megelőzése egy olyan témával foglalkozik, amely a tervezési iparban mindenkit érinthet, a vizuális plágium azonban olyan téma, amelyről ritkán esik szó. Ennek oka lehet a képről való hivatkozás és a másolás közötti kétértelműség. Ezért ez a projekt azt javasolja, hogy felhívja a figyelmet a vizuális plágiumot körülvevő szürke területekre, és ezt helyezze a kreativitásról szóló beszélgetések előterébe.