Design magazin
Design magazin
Az Automatizált Bevándorlási Terminál

CVision MBAS 2

Az Automatizált Bevándorlási Terminál Az MBAS 2-t úgy fejlesztették ki, hogy meggátolja a biztonsági termékek természetét, és minimalizálja a megfélemlítést és a félelmet mind a technológiai, mind a pszichológiai szempontok miatt. Terve újraértelmezi az otthoni számítógépes elemeket, hogy felhasználóbarát megjelenést biztosítson a vidéki polgárok számára Thaiföld határán. A képernyőn megjelenő hang és kép az első felhasználók lépésről lépésre végigvezeti a folyamatot. A kettős színárnyalat az ujjlenyomat-padon egyértelműen jelzi a szkennelési zónákat. Az MBAS 2 egy egyedülálló termék, amelynek célja megváltoztatni a határok átlépésének módját, lehetővé téve több nyelv használatát és egy barátságos, megkülönböztetésmentes felhasználói élményt.

Bemutatóterem

From The Future

Bemutatóterem Bemutatóterem: A bemutatóteremben a befecskendező technológiával gyártott edzőcipők és sporteszközök vannak a kiállításon. A hely úgy néz ki, mint a fröccsöntő sajtolás. A hely előállítási eljárásában a bútordarabok úgy készültek, mintha fröccsöntött formában készülnének, hogy az egészet előállítsák. A durva varráspályák, amelyek a mennyezeten lágyítják a technológiai viszonyt.

Szék

SERENAD

Szék Tisztelem minden szék iránt. Véleményem szerint a belsőépítészet egyik legfontosabb, klasszikus és különleges dolga a szék. A Serenad szék elképzelése egy vízen elhelyezett hattyúból származik, amely megfordult és arcát szárnyak közé tette. Talán a Serenad szék ragyogó és csúszós felületét, eltérő és különleges megjelenéssel, csak nagyon különleges és egyedi helyekre készült.

A Fotel

The Monroe Chair

A Fotel Megdöbbentő elegancia, az ötlet egyszerűsége, kényelmes, a fenntarthatóságot szem előtt tartva. A Monroe szék kísérlet a karosszék készítéséhez szükséges gyártási folyamat drasztikus egyszerűsítésére. Kihasználja a CNC technológiák azon lehetőségét, hogy ismételten kivágjanak egy lapos elemet az MDF-ből, majd ezeket az elemeket egy központi tengely körül szétterítik, hogy összetett módon ívelt karosszék alakuljon ki. A hátsó láb fokozatosan a háttámlásba és a kartámasz az első lábakba mozog, és esztétikát teremt, amelyet a gyártási folyamat egyszerűsége határoz meg.

A Pad

Nessie

A Pad Ez a projekt a "Drop & Forget" koncepció elképzelésén alapul, azaz egyszerű telepítés a helyszínen, minimális telepítési költségekkel, a városi környezet meglévő infrastruktúrájához viszonyítva. A robusztus, gondosan kiegyensúlyozott betonfolyadék-formák átfogó és kényelmes ülési élményt nyújtanak.