Design magazin
Design magazin
A Pad

Nessie

A Pad Ez a projekt a "Drop & Forget" koncepció elképzelésén alapul, azaz egyszerű telepítés a helyszínen, minimális telepítési költségekkel, a városi környezet meglévő infrastruktúrájához viszonyítva. A robusztus, gondosan kiegyensúlyozott betonfolyadék-formák átfogó és kényelmes ülési élményt nyújtanak.

Csomagolás

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Csomagolás A KRYSTAL víz egy üvegben megtestesíti a luxus és a wellness lényegét. A 8–8,8 lúgos pH-érték és az egyedülálló ásványi összetételű KRYSTAL víz ikonikus négyzet alakú átlátszó prizmapalackban érkezik, amely hasonlít egy pezsgőkristályra, és nem érinti a minőséget és a tisztaságot. A palackon finoman szerepel a KRYSTAL márka emblémája, amely még inkább hangsúlyozza a luxus élményét. A palack vizuális hatásain kívül a négyzet alakú PET és üveg palackok újrahasznosíthatók, optimalizálva a csomagolási helyet és az anyagokat, ezáltal csökkentve az általános szénlábnyomot.

Hi-Fi Lemezjátszó

Calliope

Hi-Fi Lemezjátszó A Hi-Fi forgóasztal végső célja a legtisztább és szennyezettebb hangok újbóli létrehozása; ez a hang lényege egyben a dizájn vége és fogalma is. Ez a gyönyörűen kialakított termék egy hangszobor, amely reprodukálja a hangot. Forgótányérként a rendelkezésre álló egyik legjobban teljesítő Hi-Fi lemezjátszó közé tartozik, és ezt a páratlan teljesítményt egyedülálló formája és kialakítási aspektusai jelzik és erősítik; csatlakozik a formához és a funkcióhoz egy spirituális unióban, hogy megtestesítse a Calliope lemezjátszót.

Fülbevalók És Gyűrű

Vivit Collection

Fülbevalók És Gyűrű A természetben található formák ihlette, a Vivit Collection érdekes és kíváncsi képet érzékel a hosszúkás formák és a kavargó vonalak alapján. A Vivit darabok hajlított 18 ezer sárga arany lapból állnak, külső felületükön fekete ródium borítással. A levél alakú fülbevalók körülveszik a fülbevalókat, így a természetes mozgások érdekes táncot hoznak létre a fekete és az arany között - elrejtik és felfedik alatta lévő sárga aranyat. A gyűjtemény formáinak önelégtelensége és ergonómiai tulajdonságai lenyűgöző fény, árnyékok, tükröződés és visszatükröződés játékot jelentenek.

A Mosdó

Vortex

A Mosdó Az örvénytervezés célja egy új forma megtalálása, amely befolyásolja a mosdók vízáramát, hogy növeljék azok hatékonyságát, hozzájáruljanak felhasználói élményükhöz, és javítsák esztétikai és szemiotikus tulajdonságaikat. Az eredmény egy metafora, amely egy idealizált örvény formából származik, amely jelzi a csatorna és a víz áramlását, amely vizuálisan az egész tárgyat működő mosdóként jelöli. Ez a csappal kombinálva vezet a vizet egy spirál úthoz, lehetővé téve ugyanannyi víznek, hogy több talajt takarjon le, ami csökkenti a tisztításhoz szükséges vízfogyasztást.