Design magazin
Design magazin
Vizuális Identitás

Imagine

Vizuális Identitás A cél a jógapózok által ihletett formák, színek és tervezési technika alkalmazása volt. Elegánsan megtervezve a belső teret és a központot, békés élményt kínálva a látogatóknak az energiák megújulásához. Ezért a logótervezés, az online média, a grafikai elemek és a csomagolás az aranymetszést követte, hogy az elvárásoknak megfelelően tökéletes vizuális arculattal rendelkezzenek, hogy a központ látogatói a központ művészetén és dizájnján keresztül nagyszerű kommunikációs élményben részesüljenek. A tervező a meditáció élményét, a jóga pedig a tervezést testesítette meg.

Ruhaakasztó

Linap

Ruhaakasztó Ez az elegáns ruhaakasztó megoldást nyújt a legnagyobb problémákra – a keskeny gallérral rendelkező ruhák behelyezésének nehézségére, a fehérnemű felakasztásának nehézségeire és a tartósságra. A tervezéshez az ihletet a gemkapocs adta, amely folyamatos és tartós, a végső formázást és anyagválasztást pedig ezekre a problémákra adott megoldásoknak köszönhették. Az eredmény egy nagyszerű termék, amely megkönnyíti a végfelhasználó mindennapi életét, és egyben egy butik üzlet szép kiegészítője is.

Lakó

House of Tubes

Lakó A projekt két épület, egy 70-es évek elhagyatott épületének fúziója a jelenlegi korszak épületével, és az ezeket egyesítő elem a medence. Ez egy olyan projekt, amelynek két fő célja van: az 1. egy 5 tagú család lakóhelye, a 2. egy művészeti múzeum, széles területekkel és magas falakkal több mint 300 fő befogadására. A dizájn a hátsó hegy alakját, a város ikonikus hegyét másolja. A projektben csak 3 világos tónusú felületet alkalmaztak, hogy a terek átragyogjanak a falakra, padlóra és mennyezetre vetített természetes fényben.

Dohányzóasztal

Sankao

Dohányzóasztal A Sankao dohányzóasztal, japánul "három arc", egy elegáns bútor, amely minden modern nappali fontos szereplőjévé válik. A Sankao egy evolúciós koncepción alapul, amely élőlényként nő és fejlődik. Az anyagválasztás csak fenntartható ültetvényekről származó tömörfa lehetett. A Sankao dohányzóasztal a legmagasabb gyártási technológiát és a hagyományos kézművességet ötvözi, így minden darab egyedi. A Sankao különböző tömörfafajtákban kapható, mint például Iroko, tölgy vagy kőris.

Tws Fülhallgató

PaMu Nano

Tws Fülhallgató A PaMu Nano a „fülben láthatatlan” fülhallgatókat fejleszti, amelyek fiatal felhasználók számára készültek, és több forgatókönyvhöz is alkalmasak. A kialakítás több mint 5000 felhasználó füladatainak optimalizálásán alapul, és végül biztosítja, hogy a fülek többsége kényelmes legyen viselése közben, még az oldalán fekve is. A töltőtok felülete speciális elasztikus kendőt használ, hogy elrejtse a jelzőfényt az integrált csomagolási technológián keresztül. A mágneses szívás megkönnyíti a kezelést. A BT5.0 leegyszerűsíti a működést, miközben fenntartja a gyors és stabil kapcsolatot, az aptX kodek pedig jobb hangminőséget biztosít. IPX6 Vízállóság.

Tws Fülhallgató

PaMu Quiet ANC

Tws Fülhallgató A PaMu Quiet ANC aktív zajcsökkentő valódi vezeték nélküli fülhallgató készlete, amely hatékonyan oldja meg a meglévő zajproblémákat. A kettős Qualcomm zászlóshajó bluetooth és digitális független aktív zajszűrő lapkakészlet segítségével a PaMu Quiet ANC teljes csillapítása elérheti a 40 dB-t, ami hatékonyan csökkentheti a zajok okozta károkat. A felhasználók különböző forgatókönyvek szerint válthatnak az áthaladás funkció és az aktív zajszűrés között, akár mindennapi életükben, akár üzleti alkalmakkor.