Design magazin
Design magazin
Könyv

The Big Book of Bullshit

Könyv A Big Book of Bullshit kiadvány az igazság, a bizalom és a hazugság grafikus feltárása, és 3 vizuálisan egymás mellé helyezett fejezetre oszlik. Az igazság: Illusztrált esszé a megtévesztés pszichológiájáról. The Trust: vizuális vizsgálat a bizalom fogalmáról és a The Lies: A baromságok illusztrált galériája, mind a megtévesztés névtelen vallomásaiból származnak. A könyv vizuális elrendezését Jan Tschichold „Van de Graaf kánonja” ihlette, amelyet a könyvtervezésben használnak az oldal tetszetős arányú felosztására.

Játék

Werkelkueche

Játék A Werkelkueche egy nemekre nyitott munkaállomás, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy elmerüljenek a szabad játékvilágban. Egyesíti a gyerekkonyhák és munkapadok formai és esztétikai jellemzőit. Ezért a Werkelkueche változatos játéklehetőségeket kínál. Az ívelt rétegelt lemez munkalap mosogatóként, műhelyként vagy sípályaként is használható. Az oldalsó rekeszek tároló- és búvóhelyet biztosítanak, vagy ropogós tekercseket süthetnek. A színes és cserélhető eszközök segítségével a gyerekek megvalósíthatják elképzeléseiket, játékos formában utánozhatják a felnőttek világát.

Világító Elemek

Collection Crypto

Világító Elemek A Crypto egy moduláris világítási kollekció, mivel függőlegesen és vízszintesen is tágulhat attól függően, hogy az egyes szerkezeteket alkotó egyes üvegelemek hogyan oszlanak el. A tervezést inspiráló ötlet a természetből ered, különösen a jégcseppkőkre emlékeztetve. A Crypto tárgyak sajátossága az élénk fúvott üvegben rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a fény nagyon lágyan terjedjen sok irányba. A gyártás egy teljesen kézműves eljárással történik, és a végfelhasználó dönti el, hogy a végső telepítést miként állítják össze, minden alkalommal más-más módon.

Művészi Fényképezés A Fotózás

Talking Peppers

Művészi Fényképezés A Fotózás A Nus Nous-fotók emberi testeket vagy azok részeit ábrázolják, valójában a szemlélő akarja látni őket. Amikor bármit megfigyelünk, még egy helyzetet is, érzelmileg figyeljük meg, és emiatt gyakran hagyjuk magunkat megtéveszteni. A Nus Nous képeken jól látható, hogy az ambivalencia eleme az elme olyan finom kidolgozásává válik, amely elvezet minket a valóságtól, és egy képzeletbeli, sugallatokból álló labirintusba vezet.

Üvegpalackozott Ásványvíz

Cedea

Üvegpalackozott Ásványvíz A Cedea víz dizájnját a Ladin Dolomitok és az Enrosadira természetes fényjelenségről szóló legendák ihlették. Egyedülálló ásványának köszönhetően a Dolomitok vöröses, égető árnyalatban világítanak napkelte és napnyugtakor, varázslatos hangulatot kölcsönözve a tájnak. A „legendás varázslatos Rózsakerthez” hasonlítva a Cedea csomagolás éppen ezt a pillanatot kívánja megörökíteni. Az eredmény egy üvegpalack, amely meglepő hatást kelt a vízben. A palack színei az ásvány rózsa vörösében és az ég kékjében fürdő Dolomitok különleges ragyogását hivatottak hasonlítani.

Zászlóshajó Teabolt

Toronto

Zászlóshajó Teabolt Kanada legforgalmasabb bevásárlóközpontja a Studio Yimu új, friss gyümölcsteás boltját hozza be. A zászlóshajó-üzletprojekt ideális volt márkaépítési célokra, hogy a bevásárlóközpont új hotspotjává váljon. A kanadai táj ihlette, a kanadai Blue Mountain gyönyörű sziluettje az egész bolt falának hátterére van nyomtatva. A koncepció megvalósítása érdekében a Studio Yimu kézzel készített egy 275 cm x 180 cm x 150 cm méretű malomplasztikát, amely lehetővé teszi a teljes interakciót minden vásárlóval.