Design magazin
Design magazin
A Parametrikus Tervezés

Titanium Choker

A Parametrikus Tervezés A tervek szerint az IOU 3D szimulációs szoftverrel hoz létre paraméteres modelleket, hasonlóan ahhoz a stílushoz, amellyel Zaha Hadid megnyerte az építészet világát. Anyagilag az IOU exkluzív termékeket kínál titánból, 18 kt arany logóval. A titán a legmelegebb ékszerekben, de nehéz vele dolgozni. Egyedülálló tulajdonságai nemcsak nagyon könnyűvé teszik a darabokat, hanem lehetőséget adnak arra, hogy a spektrum szinte bármely színévé váljanak.

A Follow Focus Ad-On

ND Lens Gear

A Follow Focus Ad-On Az ND LensGear pontosan beállítja az önközpontúságot a különböző átmérőjű lencsékhez. Az ND LensGear sorozat minden lencsét lefed, mint egyetlen más rendelkezésre álló LensGear sem. Nincs vágás és nincs hajlítás: Nincs több csavarhúzó, elhasználódott öv vagy idegesítő maradék heveder, amely kilóg. Minden elfér, mint egy varázs. És még egy plusz, az eszköz nélküli! Okos kialakításának köszönhetően finoman és szilárdan központosítja magát az objektív köré.

Adapter Rendszer Professzionális Filmezéshez

NiceDice

Adapter Rendszer Professzionális Filmezéshez A NiceDice-System az első multifunkcionális adapter a kameraiparban. Nagyon élvezetessé teszi a különböző márkáktól eltérő felszerelési szabványokkal rendelkező felszerelések - például lámpák, monitorok, mikrofonok és távadók - csatlakoztatását a kamerákhoz pontosan úgy, ahogy a helyzetnek megfelelően szükségesnek lenniük. Még az új fejlődő szerelési szabványok vagy az újonnan vásárolt berendezések is egyszerűen integrálhatók az ND-rendszerbe, csupán egy új adapter beszerzésével.

Étterem Bár Tetőtéri

The Atticum

Étterem Bár Tetőtéri Az ipari környezetben lévő étterem varázsa az építészetben és a berendezésben is tükröződjön. Ennek egyik bizonyítéka a speciálisan erre a projektre kifejlesztett fekete-szürke mészvakolat. Egyedülálló, durva szerkezete végigvonul minden helyiségen. A részletes kivitelezés során szándékosan olyan anyagokat használtak, mint a nyers acél, amelyek hegesztési varratai és csiszolási nyomai láthatóak maradtak. Ezt a benyomást támasztja alá a muntin ablakok kiválasztása. Ezekkel a hideg elemekkel szemben a meleg tölgyfa, a kézzel gyalult halszálkás parketta és a teljesen beültetett fal áll.

Lámpatest

vanory Estelle

Lámpatest Az Estelle ötvözi a klasszikus dizájnt egy hengeres, kézzel készített üvegtest formájában innovatív világítási technológiával, amely háromdimenziós fényhatásokat hoz létre a textil lámpabúrán. Szándékosan úgy tervezték, hogy a világítási hangulatokat érzelmi élménnyé alakítsa, az Estelle statikus és dinamikus hangulatok végtelen választékát kínálja, amelyek mindenféle színt és átmenetet eredményeznek, a lámpatest érintőpaneljéről vagy egy okostelefon-alkalmazásról vezérelve.

Mozgatható Pavilon

Three cubes in the forest

Mozgatható Pavilon A három kocka változatos tulajdonságokkal és funkcióval rendelkező készülék (játszótéri eszközök gyerekeknek, köztéri bútorok, műtárgyak, meditációs helyiségek, lugasok, kis pihenők, várók, tetős székek), friss térélményt hozhat az embernek. Három kocka méretének és alakjának köszönhetően könnyen szállítható teherautóval. A méret, a beépítés (dőlésszög), az ülőfelületek, az ablakok stb. tekintetében minden kockát jellegzetesen alakítanak ki. Három kocka a japán hagyományos minimális terekre utal, mint például a teaszertartás termei, variálhatósággal és mobilitásukkal.