Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT COMWARE “Season Display”

Naptár Ez egy asztali naptár, kivágott mintával készült, szezonális motívumokkal, gyönyörű dombornyomással. A formatervezés legfontosabb eleme, amikor megjelenik, a szezonális motívumok 30 fokos szögben vannak beállítva a legjobb megtekintés érdekében. Ez az új forma kifejezi az NTT COMWARE új ötletét az új ötletek generálása érdekében. Gondolkodom naptárfunkciókban, bőséges írási hely és uralkodó vonalak mellett. Jó a gyors megtekintéshez és könnyen használható, az eredetiséggel teli, amely különbözteti meg a többi naptártól.

Ékszerek

odyssey

Ékszerek A monomer által kifejlesztett Odüsszea alapvető gondolata magában foglalja a hatalmas, geometriai alakzatok mintázattal ellátott bőrrel történő bevonását. Ebből kiindulva kialakul a világosság és torzulás, átláthatóság és elrejtés kölcsönhatása. Minden geometriai alakzat és mintázat tetszés szerint kombinálható, változtatható és kiegészítésekkel kiegészíthető. Ez a lenyűgöző, egyszerű ötlet lehetővé teszi egy szinte kimeríthetetlen formatervezési minta létrehozását, amely tökéletesen megegyezik a gyors prototípus (3D nyomtatás) által kínált lehetőségekkel, mivel minden ügyfél készíthet egy teljesen egyedi és egyedi terméket (látogatás: www.monomer). eu-shop).

A Porzsák És A Seprű

Ropo

A Porzsák És A Seprű A Ropo egy önkiegyensúlyozó porzsák és seprű koncepció, amely soha nem esik le a földre. A poros tartály alsó rekeszében található víztartály kis súlyának köszönhetően a Ropo természetesen kiegyensúlyozottan tartja magát. Miután a port könnyen megtisztította a porzsák egyenes ajka segítségével, a felhasználók összekavarhatják a seprűt és a porzsákot, és egyetlen egységként elhelyezhetik anélkül, hogy aggódnának, hogy leesik. A modern organikus forma célja az egyszerűség megteremtése a belső terekben, és a rántható, hevedergörgő funkció a talajtisztítás közben szórakoztatja a felhasználókat.

Fotel

Baralho

Fotel A Baralho fotel lenyűgöző kortárs formatervezésű, tiszta formákból és egyenes vonalakból áll. A szálcsiszolt alumínium lemez hajtogatásaiból és hegesztéseiből készített karosszék kiemelkedik merész illeszkedésével, amely kihívást jelent az anyag szilárdságán. Képes egy elemben összekapcsolni a szépséget, a könnyedséget és a vonalak és szögek pontosságát.

Zászlóshajó Bolt

Lenovo

Zászlóshajó Bolt A Lenovo Flagship Store célja a márka imázsának javítása azáltal, hogy a közönség számára platformot biztosít, amely lehetővé teszi a kölcsönhatást és a megosztást az üzletben létrehozott életmód, szolgáltatás és tapasztalat révén. A tervezési koncepció azon a küldetésen alapul, hogy átálljon a számítástechnikai eszközök gyártójáról a vezető márkára a fogyasztói elektronikai szolgáltatók körében.

A Borcímke

5 Elemente

A Borcímke Az „5 Elemente” kialakítása egy projekt eredménye, amelyben az ügyfél teljes véleménynyilvánítási szabadsággal bízott a tervezőirodában. Ennek a formatervezésnek a legfontosabb eleme a „V” római karakter, amely a termék fő gondolatát ábrázolja - ötféle bor, összekeverve egyedülálló keverékben. A címkézéshez használt speciális papír, valamint az összes grafikai elem stratégiai elhelyezése provokálja a potenciális fogyasztót, hogy vegye el a palackot, és a kezébe forgassa, megérintse, ami minden bizonnyal mélyebb benyomást kelt és emlékezetesebbé teszi a mintát.