Design magazin
Design magazin
A Kiállítótér

Ideaing

A Kiállítótér Ez a C&C Design Co., Ltd. által a 2013-as Guangzhou Design Weeknél rendezett vállalati kiállítóterem. A forma szépen elrendezi a 91 négyzetméternél kevesebb helyet, amelyet az érintőképernyő és a beltéri vetítő jelenít meg. A világító dobozban megjelenő QR-kód a vállalkozás webhivatkozásai. Időközben a tervezők remélik, hogy az egész épület megjelenése teljes életerővé teheti az embereket, és ezért demonstrálja a kreativitást, amelyet a tervező cég birtokol, vagyis az általuk támogatott „függetlenség szelleme és a szabadság gondolata”. .

A Tapintható Szövet

Textile Braille

A Tapintható Szövet Ipari univerzális jacquard textil, amelyet vakok fordítójának gondoltak. Ezt a szövetet jó látású emberek olvashatják el, és célja, hogy segítse azokat a vak embereket, akik elveszítik látásukat vagy látási problémák vannak; annak érdekében, hogy megtanulja a Braille-rendszert egy barátságos és közös anyaggal: szövet. Az ábécét, számokat és írásjeleket tartalmazza. Nincs hozzáadva színek. Ez egy szürkeárnyalatos termék, amely a fényérzékelés elve. Ez egy társadalmi jelentőségű projekt, amely túlmutat a textiltermékeken.

A Csaptelepek

Electra

A Csaptelepek Az armatúrában a digitális felhasználás képviselőjének tekintett Electra egyesíti a technológiát a tervezéssel, hogy hangsúlyozza a digitális kor kialakítását. A különálló fogantyúval nem rendelkező csaptelepek mindenkit vonzanak, eleganciájának és intelligens megjelenésének köszönhetően döntő jelentőségű, hogy a nedves területeken egyedi legyen. Az Electra érintőképernyős gombjai ergonómikusabb megoldásokat kínálnak a felhasználók számára. A csaptelepek „Eco Mind” maximális hatékonyságot nyújtanak a felhasználó számára a megtakarításban. Ez a szolgáltatás különösen hozzáadott értéket jelent a jövő generációi számára

Az Irodahelyiség

C&C Design Creative Headquarters

Az Irodahelyiség A C&C Design kreatív központja egy poszt-ipari műhelyben található. Az épület a vörös téglagyárból átalakult az 1960-as években. Az épület jelenlegi helyzetének és az épület történelmi emlékének védelme érdekében a tervező csapat mindent megtett azért, hogy elkerülje az eredeti épület belső dekorációban történő károsodását. A belsőépítészetben sok fenyőt és bambust használnak. A terek nyitása és zárása, valamint átvitele ügyesen megfogalmazódik. A különböző régiók világítási tervei eltérő vizuális légkört tükröznek.

Utcai Pad

Ola

Utcai Pad Ez a környezetbarát tervezési stratégiákat követve kialakított pad új szintre hozza az utcai bútorokat. Ugyanúgy, mint otthon, városi vagy természetes környezetben, a folyadékvezetékek sokféle ülő lehetőséget kínálnak egy padon belül. A felhasznált anyagok újrahasznosított alumínium az alaphoz és acél az üléshez, újrahasznosítható és tartós tulajdonságaik alapján választva; fényes és ellenálló porréteggel rendelkezik, ideális kültéri felhasználásra minden időjárás esetén. Tervezte Mexikóvárosban Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman és Karime Tosca.

Csap

Amphora

Csap Az Amphora sorozat célja a múlt és a jövő összekapcsolása, és lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalják az ősi idők alapvető és funkcionális formáit. A mai napig nem volt könnyű elérni az élet forrásvízét. A csaptelep szokatlan formája a mai évszázadok előtti évekből származik, de víztakarékos patronja holnap jön. Az ősi idők utcai szökőkútjaiból tervezett retro csaptelep esztétikus megjelenést nyújt a fürdőszobákban.