Design magazin
Design magazin
Az Üzenetkártya

Standing Message Card “Post Animal”

Az Üzenetkártya Hagyja, hogy az állati papír kézműves készlet eljuttassa a fontos üzeneteit. Írja le az üzenetét a testben, majd küldje el a boríték többi részével együtt. Ez egy szórakoztató üzenetkártya, amelyet a címzett össze tud szerelni és megjeleníteni. Hat különböző állatot tartalmaz: kacsa, sertés, zebra, pingvin, zsiráf és rénszarvas. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret.

Az Átalakítható Kanapé

Mäss

Az Átalakítható Kanapé Olyan moduláris kanapét akartam készíteni, amelyet több különálló ülésmegoldásba át lehet alakítani. Az egész bútor mindössze két különböző darabból áll, azonos alakúak, hogy különféle megoldásokat hozzanak létre. A fő szerkezet a kartámaszok azonos oldalsó alakja, de csak vastagabb. A kartámasz 180 fokkal elforgatható a bútor fő darabjának megváltoztatásához vagy folytatásához.

Sütemény Állvány

Temple

Sütemény Állvány Az otthoni sütés egyre növekvő népszerűsége alapján láthattunk, hogy szükség van egy modern megjelenésű kortárs süteményállványra, amelyet könnyen el lehet helyezni szekrényben vagy rajzolóban. Könnyen tisztítható és mosogatógépben biztonságos. A templom könnyen összeszerelhető és intuitív, ha a lemezeket elcsúsztatja a középső kúpos gerinc fölé. A szétszerelés ugyanolyan egyszerű, ha egyszerűen lecsúsztatja őket. A targonca mind a négy fő elemet együtt tartja. A targonca segíti az elemek összeszerelését a többszögű kompakt tárolás érdekében. Különböző lemezkonfigurációkat használhat különböző alkalmakra.

A Szék

Bessa

A Szék A szállodák, üdülőhelyek és magánlakások társalgóinak kialakítására tervezett Bessa szék harmonizál a modern belsőépítészeti projektekkel. A dizájn olyan nyugalmat közvetít, amely emlékezetre hívja fel az élményeket. Megoldva teljesen fenntartható termelését, élvezhetjük az egyensúlyt a forma, a kortárs formatervezés, a funkció és a szerves értékek között.

Naptár

calendar 2013 “Waterwheel”

Naptár A Vízkerék egy háromdimenziós naptár, amely hat evezőből készül, amelyek vízkerék alakban vannak összeállítva. Forgassa el egyedi, önálló naptárát az asztalához, mintha egy vízkereket használna havonta. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

A Végasztal

TIND End Table

A Végasztal A TIND végasztal egy kicsi, környezetbarát asztal, erős vizuális jelenléttel. Az újrahasznosított acél tetejét vízsugarasra vágják, bonyolult mintával, amely élénk fény- és árnyékmintákat hoz létre. A bambusz lábak alakját az acél tetején található mintázat határozza meg, és a tizennégy láb mindegyike áthalad az acél tetején, majd egy szintre vágja. A felülről nézve a szénsavas bambusz megállító mintát hoz létre, a perforált acélhoz viszonyítva. A bambusz gyorsan megújuló nyersanyag, mivel a bambusz egy gyorsan növekvő fű, nem pedig fatermék.