Design magazin
Design magazin
A Városi Pad

Eternity

A Városi Pad Két ülőpad folyékony kőből. Két robusztus egység kényelmes és átfogó ülő élményt nyújt, ugyanakkor gondoskodik a rendszer stabilitásáról. A pad végei úgy vannak elhelyezve, hogy semlegesítsék a legkisebb mozgást. Ez egy pad, amely tiszteletben tartja a városi környezet meglévő infrastruktúráját. Bemutatjuk az egyszerű helyszíni telepítést. A rögzítési pontok már nem szükségesek, csak dobja el és felejtse el. Óvakodj, a nyolcvanaság közel van. ó igen.

A Kiállítási Formatervezés

Multimedia exhibition Lsx20

A Kiállítási Formatervezés A multimédiás kiállítást a nemzeti valuta lata újbóli bevezetésének 20. évfordulójára szentelték. A kiállítás célja az volt, hogy bemutassa a művészi projekt alapjául szolgáló háromság kereteit, nevezetesen a bankjegyeket és az érméket, a szerzőket - 40 kreatív műfaj kiemelkedő lett művészeit - és műveiket. A kiállítás koncepciója grafitból vagy ólomból származik, amely egy ceruza központi tengelye, amely a művészek közös eszköze. A grafit szerkezete szolgált a kiállítás központi elemként.

Naptár

calendar 2013 “Module”

Naptár A modul hasznos három hónapos naptár egyes darabokkal, amelyeket három kocka alakú halmozási modulként lehet kombinálni, így ezeket szabadon összeállíthatja a kényelme érdekében. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

Watchface Alkalmazások

genuse

Watchface Alkalmazások A Tritime, a Fortime, a Timegrid, a Timinus, a Timechart, a Timenine órajel-alkalmazások sorozata, amelyeket kifejezetten a Watch Watch készülékhez fejlesztettem ki. Az alkalmazások eredeti, egyszerű és esztétikus kialakításúak, a jövőbeli etnikumtól a sci-fi stílusig egészen a digitális vállalkozásig. Az összes órafelület grafika 9 színben kapható - illeszkedik a I'm Watch színes kollekcióhoz. Nagyszerű pillanat új időnk bemutatására, olvasására és megértésére. www.genuse.eu

A Fiókos, Szék És Asztali Kombo

Ludovico Office

A Fiókos, Szék És Asztali Kombo Akárcsak a Ludovico főbútorok esetében, az iroda verziójának ugyanezen alapelve az, hogy elrejti a teljes székét a fiókban úgy, hogy a széket nem veszi észre, és a főbútor részeként látja. A legtöbb úgy gondolja, hogy a székek még néhány fiókos fiók. Csak hátrahúzva láthatjuk, hogy egy szék szó szerint kijön egy ilyen, fiókokkal teli zsúfolt helyről. Az inspiráció nagymértékben a Pittamiglio kasztjába tett látogatásból és annak szimbolikus, rejtett üzeneteiből, valamint rejtett és váratlan ajtókból vagy teljes helyiségekből származott.