Design magazin
Design magazin
Az Watchface Collection

TTMM (after time)

Az Watchface Collection A ttmm bemutatja az watchface alkalmazások gyűjteményét, amelyet intelligens órákhoz terveztek, fekete-fehér, 144 × 168 képpontos képernyővel, például Pebble és Kreyos. Itt található 15 egyszerű, elegáns és esztétikus órafelület-alkalmazás modell. Mivel tiszta energiából készülnek, inkább szellemekhez hasonlítanak, mint valódi dolgokra. Ezek az órák a leggazdaságosabb és leginkább környezetbarát, mint valaha léteztek.

Magazin

Going/Coming

Magazin Az indulások és érkezések elképzelése alapján ez a fórummagazin két részre oszlik: Going / Coming. A Going európai városokról szól, utazási tapasztalatokról és tippekről szól a külföldi utazásokhoz. Minden kiadásban egy híresség útlevele található. A "Utazó Köztársaság" útlevélében személyes adatok találhatók az adott személyről és interjúikról. Az érkezés az a gondolat, hogy az utazás legjobbja a hazatérés. Beszél a lakberendezésről, a főzésről, a családunkkal kapcsolatos tevékenységekről, valamint az otthon jobb élvezetét szolgáló cikkekről.

Naptár

calendar 2013 “ZOO”

Naptár A ZOO papír kézműves készlet hat állat elkészítéséhez, mindegyik két hónapos naptárként szolgál. Élvezze a szórakoztató évet a „kis állatkertjével”! Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

A Bútor, Amely Átalakul

Ludovico

A Bútor, Amely Átalakul Helymegtakarítási módja nagyon eredeti, mivel két szék teljesen rejtett a fiók belsejében. A főbútor belsejébe helyezve nem veszi észre, hogy a fiókok valójában két különálló szék. Rendelkezhet egy asztallal is, amelyet íróasztalként lehet használni, ha kihúzzák a fő szerkezetből. A fő szerkezet négy fiókból és egy rekeszből áll, közvetlenül a felső fiók felett, amelyben sok dolgot tárolhat. Ennek a bútornak a fő anyaga, a beign eucaliptus fingerjoint, környezetbarát, hihetetlenül ellenálló, kemény és nagyon erős vizuális vonzereje.

Az Óra Alkalmazás

Dominus plus

Az Óra Alkalmazás A Dominus plusz az időt eredeti módon fejezi ki. Mint a dominódarabokon lévő pontok, a pontok három csoportja is képviseli: óra, tíz perc és perc. A napszak a pontok színéből olvasható: zöld AM; sárga PM-hez. Az alkalmazás tartalmaz egy időzítőt, ébresztőóra és harangjátékot. Minden funkció navigálható diszkrét sarokpontok megérintésével. Eredeti és művészi formatervezésű stílusa a 21. századi Idő arcát mutatja be. Úgy tervezték, hogy egy gyönyörű szimbiózisban legyen az Apple hordozható eszközök tokjaival. Van egy egyszerű felület, amelyben csak néhány szükséges szó van a működéshez.

A Kereskedelmi Terület

De Kang Club

A Kereskedelmi Terület A Dekang a kínai Guangzhou kereskedelmi központjában található. Ez egy SPA és szórakoztató üzlet egyik kereskedelmi projektje. A projekt a "városi táj" tervezési koncepciójában szerepel, amely alapvető nyom a modern városi élet igényeinek való megfeleléshez.