Design magazin
Design magazin
Játék

Rocking Zebra

Játék A gyermekek imádják ezt a finoman hintázó játékot, míg a kortárs megjelenés, a funky grafika és a természetes fa valódi figyelemfelkeltő a modern otthonban. A tervezési kihívás a klasszikus örökség játék alapvető tulajdonságainak megőrzése volt, miközben fejlett technikákat és moduláris felépítési rendszert használtunk a jövőbeni további állatfajok lehetővé tételéhez minimális alkatrész-változásokkal. A csomagolt terméknek kompaktnak és 10 kg-nál kevesebbnek kellett lennie a közvetlen internetes értékesítési csatornák számára. Az egyedi nyomtatott laminátum használata valódi az első, amely tökéletes szín- és mintázatot eredményez a teljesen karcálló felületen

Az Íróasztali Bútor

Marken Desk

Az Íróasztali Bútor Ennek az elegáns és mégis erős íróasztalnak a vizuálisan könnyű érzése visszavezet minket a skandináv tervezési iskolába. A lábak kínos alakja, az a mód, ahogy az elejük felé szinte úgy érzik, mint egy nagyszerű üdvözlet gesztusa, nemes ember sziluettjére emlékeztet bennünket azzal, hogy kalapja elkíséri egy hölgyet. Az íróasztal üdvözli, hogy használjuk. A fiókok alakja, mint az íróasztal különálló végtagjai, lógó érzékenységükkel és elülső személyre szabott megjelenésükkel, úgy néz ki a szobában, mint figyelő szem.

Bár Szék

Barcycling Chair

Bár Szék A Barcycling egy sport-tematikus terekre tervezett bár-szék. A kerékpár-nyereg és a kerékpár-pedálnak köszönhetően a bár-szék dinamikájának a figyelmére figyel. Figyelembe véve az ülés csontvázát és az ülés tetejét, kézzel varrott bőrrel borítva. .Ha a poliuretán, a természetes bőr és a kézvarrás lágysága a tartósságot szimbolizálja. Eltérően a szokásos bar széktől, amelyben a lábtámasz helyzetét nem lehet megváltoztatni, a barciklikálás lehetővé teszi, hogy a változó ülések a pedálok különböző helyeken tartásával legyenek. Így hosszabb és kényelmesebbé teszi ezt. ülés.

Naptár

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Naptár A portál weboldal számára kifejlesztett és elkészített egyedi és játékos promóciós naptár a goo felhasználja a papír textúrákat, és elgondolkodik a funkcionalitáson. Ez a 2013-as kiadás egy naptár- és ütemterv-szervező, amelybe bele lehet foglalni az egész éven át tartó tervek és napi ütemtervek írására szolgáló helyet. A vastag minõségû papírt naptárhoz és az olcsó papírt, amely pontosan megfelel az ütemezõ jegyzetkészítéséhez, gondosan kiválasztottuk, és a létrehozott kontraszt naptárterv részeként illeszkedik. A kitöltési ütemezés-szervező hozzáadott funkciója révén tökéletesen felhasználóbarát asztali naptárként szolgál.

Étkezőszék

'A' Back Windsor

Étkezőszék A tömör keményfa, a tradicionális asztalos- és a modern gépek frissítik a finom Windsor széket. Az első lábak áthaladnak az ülésen, hogy királyoszlopgá váljanak, a hátsó lábak pedig a gerinc felé nyúlnak. A háromszögszabályozással ez az erős kialakítás igazítja a kompressziós és feszültség erőit a maximális vizuális és fizikai hatáshoz. A tejfesték vagy tiszta olajfesték fenntartja a Windsor székek fenntartható hagyományát.

Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek

Twins

Az Átalakítható Kávézószékek És Társalgószékek Az ikrek dohányzóasztal-koncepciója egyszerű. Az üreges dohányzóasztal két teljes, fából készült ülést tárol. Az asztal jobb és bal felülete valójában fedél, amelyet ki lehet húzni az asztal fő testéből az ülések kivonásának lehetővé tétele érdekében. Az üléseknek összecsukható lábak vannak, amelyeket el kell forgatni, hogy a szék a megfelelő helyzetbe kerüljön. Amint a szék vagy mindkét szék ki van állva, a fedõk visszamennek az asztalhoz. Ha a székek ki vannak állva, az asztal hatalmas tároló rekeszként is használható.