Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Naptár Kaleidoszkópszerűen ez egy olyan naptár, amely többszínű mintákkal rajzolt, egymást átfedő kivágási grafikákkal rendelkezik. Tervezése színes mintákkal, amelyek a lapok sorrendjének egyszerű megváltoztatásával módosíthatók és személyre szabhatók, az NTT COMWARE kreatív érzékenységét ábrázolja. Bőséges írási hely biztosított, és az uralkodó vonalak figyelembe veszik a funkcionalitást, ami tökéletesen alkalmazza ütemezési naptárként, amelyet a személyes tér díszítéséhez használni kíván.

A Nappali Szék

Cat's Cradle

A Nappali Szék Számjegyek vagy szálak, a jelenlegi tervezési folyamat dilema. Mindannyian kezdők, de néhányunknak dolgoznia kell rajta. A kezdő tervezők minden rendelkezésre álló technikát megfigyelnek, és megtanulnak néhányat. Idővel (~ 10 000 óra) olyan létesítményeket szerezünk, amelyek emelik / népszerűsítik / személyre teszik / gazdaságossá teszik játékunkat. Tehát lenyűgöz a jelenlegi iránti iránti elbűvölet, amely azt sugallja, hogy a formatervezés legalapvetőbb építőeleme a számjegy, könnyen irányítható. A szám nem életet generáló egység, pusztán kerekítés a legkevesebb közös nevezőhöz, amely kisebb, mint a rost. A formatervezés legalább szilánkok, szilánkok és rost.

Kanapé

Umea

Kanapé Az Umea nagyon szexi, vizuálisan könnyű és elegáns kanapé legfeljebb három ülő és két alvó ember számára. Noha a hardver a klasszikus click clack rendszer, az igazi újítás a szexi vonalakon és a kontúron alapul, amelyek ezt a vonzó bútordarabot teszik.

A Szék

YO

A Szék A YO a kényelmes ülések és a tiszta geometriai vonalak ergonómiai alapelveit követi, amelyek elvontan az „YO” betűket alkotják. Kontrasztot teremt a masszív, „férfi” faszerkezet és az ülés és a hátsó rész átlátszó, átlátszó „női” kompozit szövete között, 100% -ban újrahasznosított anyagból. A szövetek feszültségét a szálak (az úgynevezett „fűző”) összefonódásával érik el. A társalgószék kiegészül egy széken, amely 90 ° -kal elfordítva oldalsó asztalré válik. A sokféle színválaszték lehetővé teszi, hogy mindkettő könnyen illeszkedjen a különféle stílusok belső tereihez.

A Teljesen Automata Teafőző

Tesera

A Teljesen Automata Teafőző A teljesen automatikus Tesera leegyszerűsíti a teakészítés folyamatát, és meghatározza a tea készítésének légköri szakaszát. A laza teát speciális üvegekbe töltik, amelyekben a főzési idő, a víz hőmérséklete és a tea mennyisége egyedileg beállítható. A gép felismeri ezeket a beállításokat, és automatikusan elkészíti a tökéletes teát az átlátszó üvegkamrában. A tea kiöntése után automatikusan megtisztul. A beépített tálca kiszolgálás céljából eltávolítható, és kis tűzhelyként is felhasználható. Függetlenül attól, hogy egy csésze vagy egy edény - a tea tökéletes.

A Wellness Központ

Yoga Center

A Wellness Központ A Kuwait City legforgalmasabb kerületében található Jógaközpont egy kísérlet a Jassim-torony alagsorának újjáélesztésére. A projekt helyzete ritka volt. Ez azonban kísérlet volt arra, hogy nőket szolgáltasson mind a város határain belül, mind a környező lakóövezetekből. A közepén található fogadóterület összekapcsolódik a szekrényekkel és az irodai területekkel, lehetővé téve a tagok zökkenőmentes áramlását. A Locker területet ezután igazítják a lábmosó területhez, amely jelzi a „cipőmentes zónát”. Innentől kezdve a folyosó és olvasóterem vezet a három jóga terembe.