Design magazin
Design magazin
A Wellness Központ

Yoga Center

A Wellness Központ A Kuwait City legforgalmasabb kerületében található Jógaközpont egy kísérlet a Jassim-torony alagsorának újjáélesztésére. A projekt helyzete ritka volt. Ez azonban kísérlet volt arra, hogy nőket szolgáltasson mind a város határain belül, mind a környező lakóövezetekből. A közepén található fogadóterület összekapcsolódik a szekrényekkel és az irodai területekkel, lehetővé téve a tagok zökkenőmentes áramlását. A Locker területet ezután igazítják a lábmosó területhez, amely jelzi a „cipőmentes zónát”. Innentől kezdve a folyosó és olvasóterem vezet a három jóga terembe.

Bisztró

Ubon

Bisztró Az Ubon egy thaiföldi bisztró, Kuvait városának központjában. Kilátással a Fahad Al Salim utcára, egy utcára, amelyet a napokban a kereskedelem tiszteletben tartott. Ennek bisztrónak az űrprogramja hatékony kidolgozást igényel az összes konyha-, tároló- és WC-területhez; amely tágas étkezőt biztosít. Ennek megvalósításához a belső tereket a meglévő szerkezeti elemekkel harmonikusan integrálják.

Lámpa

Tako

Lámpa A Tako (japánul polip) asztali lámpa, amelyet a spanyol konyha ihlette. A két alap a falapokra emlékezteti, ahol a „pulpo a la gallega” kerül felszolgálásra, míg alakja és rugalmas szalagja a hagyományos japán ebédlődobozt idézi elő. Alkatrészeit csavarok nélkül szereljük össze, így könnyű összerakni. Darabokban történő csomagolás csökkenti a csomagolási és tárolási költségeket is. A rugalmas polipropilén lámpaernyő illesztése az elasztikus szalag mögött rejtve van. Az alapra fúrt lyukak és a felső darabok lehetővé teszik a szükséges légáramlást a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Karkötő

Fred

Karkötő Számos különféle karkötő és karperec létezik: dizájnerek, arany, műanyag, olcsó és drága ... de gyönyörűek, amilyenek is, mind mindig egyszerűek és csak karkötők. Fred valami több. Ezek a mandzsetták egyszerűségükben újraélesztették a régi idők nemességét, mégis modernek. Mezítetlen kezekkel, selyem blúzokkal vagy fekete pulóverekkel is viselhetők, és mindig hozzá fognak adni a klasszikus osztályt a rajtuk lévőkhöz. Ezek a karkötők egyediek, mert párként érkeznek. Nagyon könnyűek, és emiatt viselhetetlenné válnak. Ha ezeket viseli, akkor az észrevehetően észrevehető!

Radiátor

Piano

Radiátor A formatervezés inspirációja a Love for Music volt. Három különféle fűtőelem kombinálva, amelyek mindegyike egy zongoragombra emlékeztet, olyan kompozíciót hoz létre, amely hasonlít egy zongora billentyűzetre. A radiátor hossza a tér tulajdonságaitól és javaslatától függően változhat. A koncepció elképzelését nem fejlesztették ki termelésre.

Gyertyatartók

Hermanas

Gyertyatartók A Hermanas fa gyertyatartók családja. Olyanok, mint öt nővér (hermana), akik készek segíteni a hangulatos légkör megteremtésében. Minden gyertyatartó egyedi magasságú, így azok kombinálásával a normál tealámpák segítségével szimulálhatják a különféle méretű gyertyák világítóhatását. Ezek a gyertyatartók forgácsolt bükkből készültek. Különböző színűek vannak festetve, így elkészítheti saját kombinációját, hogy illeszkedjen a kedvenc helyéhez.