Design magazin
Design magazin
Újrahasznosított Ékszerek

Clairely Upcycled Jewellery

Újrahasznosított Ékszerek Gyönyörű, tiszta, újrahasznosított ékszerek, amelyeket a Claire de Lune csillár gyártásából származó hulladék felhasználása céljából terveztek. Ez a sor jelentős számú gyűjteménygé fejlődött ki - minden elbeszélő történet, mind nagyon személyes pillantást vet a tervező filozófiájába. Az átláthatóság a tervezők saját filozófiájának alapvető eleme, és ezt tükrözi a használt akril választása. Az alkalmazott tükör akril kivételével, amely maga is tükrözi a fényt, az anyag mindig átlátszó, színes vagy tiszta. A CD-csomagolás megerősíti az átültetés fogalmát.

Konzol

Mabrada

Konzol Egyedülálló, festett fából készült kőből készült konzol, amely egy régi autentikus kávédarálót mutat be, amely a török korszakig nyúlik vissza. Egy jordániai kávéhűtőt (Mabrada) reprodukáltak és úgy alakították ki, hogy az egyik lábának álljon konzol másik oldalán, ahol a daráló ül, így lenyűgöző darabot teremt az előcsarnok vagy a nappali számára.

Gyűrű

The Empress

Gyűrű Fantasztikus szépségkő - pirop - lényege lényege a nagyságot és az ünnepséget hozza. Ez a szépség és egyediség a kő azonosította a képet, amelynek célja a jövő dekorációja. Szükség volt egy egyedi keret létrehozására a kő számára, amely a levegőbe viszi őt. A követ a tartófémén túl húzták. Ez a formula érzéki szenvedély és vonzó erő. Fontos volt megtartani a klasszikus koncepciót, támogatva az ékszer modern felfogását.

A Vállalati Identitás

Jae Murphy

A Vállalati Identitás A negatív teret azért használják, mert kíváncsivá teszi a nézőket, és ha egyszer megtapasztalják ezt az Aha pillanatot, azonnal tetszik és memorizálja. A logójelnek J, M kezdőbetűi vannak, a kamera és az állvány a negatív helybe van beépítve. Mivel Jae Murphy gyakran fényképez gyermekeket, a névből kialakított nagy lépcsők és az alacsonyan elhelyezett kamera azt sugallják, hogy a gyerekek szívesen láthatók. A vállalati identitás kialakításán keresztül tovább fejleszti a logó negatív tér-elképzelését. Új dimenzióval egészíti ki az elemeket, és valósághűvé teszi a szlogen: A hétköznapi jelenség ritka megjelenése.

Bross

The Sunshine

Bross Ennek az ékszernek a jellemzője, hogy itt egy nagy, komplex kő alakú, amelyet láthatatlan (levegő) keretre állítottak be. Az ékszer tervezés nézete csak az összeszerelési technológiát elrejtő kövekre nyílik meg. Maga a kő két, észrevétlen lámpatesttel és egy gyémántokkal megtöltött vékony lemezen van. Ez a lemez képezi a támasztószerkezet brossok alapját. Tartja, és a második kő. A teljes kompozíciót a kifinomult fő köszörűkő után lehetett lehetővé tenni.

Kétüléses

Mowraj

Kétüléses A Mowraj kétüléses, az egyiptomi és gótikus etnikai stílusok szellemének megtestesítésére tervezték. Alakját a Nowrag-ból származtatta, a cséplő szán egyiptomi változatából úgy módosították, hogy megtestesítse a gótikus hangulatot anélkül, hogy veszélyeztetné annak etnikai antediluviai lényegét. A formatervezés fekete lakkozott, egyiptomi kézműves gravírozásokkal mind a karon, mind a lábon, valamint a csavarokkal és húzógyűrűkkel ellátott, gazdag bársony kárpitozás, amely középkori gótikus megjelenést mutat.