Design magazin
Design magazin
Lakóház

Tempo House

Lakóház Ez a projekt egy gyarmati stílusú ház teljes felújítását jelenti Rio de Janeiro egyik legszebb részén. Egy rendkívüli helyen, egzotikus fákkal és növényekkel tele (a híres tájépítész, Burle Marx eredeti tájképterve), fő célja a külső kert és a belső terek integrálása nagy ablakok és ajtók megnyitásával. A dekorációnak fontos olasz és brazil márkák vannak, és koncepciója vászonként való elkészítése, hogy az ügyfél (művészeti gyűjtő) meg tudja jeleníteni kedvenc dalait.

A Multifunkcionális Építőkészlet

JIX

A Multifunkcionális Építőkészlet A JIX egy építészkészlet, amelyet New York-i vizuális művész és Patrick Martinez terméktervező készített. Kis moduláris elemekből áll, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy lehetővé tegyék a szokásos ivószálak összekapcsolását, és sokféle konstrukciót hozzanak létre. A JIX csatlakozók lapos rácsokba kerülnek, amelyek könnyen szétválaszthatók, kereszteződhetnek és a helyükre rögzülnek. A JIX segítségével mindent építhet az ambiciózus helyiségméretű építményektől a bonyolult asztali szobrokig, mindezt JIX csatlakozók és ivószalma segítségével.

A Fürdőszobai Gyűjtemény

CATINO

A Fürdőszobai Gyűjtemény A CATINO abból a vágyból származik, hogy egy gondolatot alakítson ki. Ez a gyűjtemény egyszerű elemekkel idézi a mindennapi élet költészetét, amelyek kortárs módon újraértelmezik a képzeletünk meglévő archetípusait. Javasolja a melegség és a szilárdság környezetéhez való visszatérést természetes erdők felhasználásával, amelyeket szilárd anyagból megmunkálnak és összeszerelnek, hogy örökké maradjanak.

A Vállalati Identitás

Predictive Solutions

A Vállalati Identitás A Predictive Solutions a prognosztikai elemzésekhez szánt szoftvertermékek szolgáltatója. A vállalat termékeit előrejelzések készítésére használják a meglévő adatok elemzésével. A társaság jele - egy körszerepe - a kördiagramok grafikáira, valamint a szem profiljában nagyon stilizált és egyszerűsített képére hasonlít. A márkájú „fényszóró” platform az összes márka grafika vezérlője. Mind a változó, absztrakt folyékony formákat, mind a tematikusan egyszerűsített ábrákat különféle alkalmazásokban használják kiegészítő grafikákként.

A Vállalati Identitás

Glazov

A Vállalati Identitás Glazov egy bútorgyár az azonos nevű városban. A gyár nem drága bútorokat gyárt. Mivel az ilyen bútorok meglehetősen általános jellegűek, úgy döntöttek, hogy a kommunikációs koncepciót az eredeti "fa" 3D betűkre alapozzák, az ilyen betűkből álló szavak a bútorkészleteket szimbolizálják. A betűk a "bútor", "hálószoba" stb. Vagy kollekciónevekből állnak, és úgy vannak elhelyezve, hogy hasonlítsanak a bútordarabokra. A vázolt 3D betűk hasonlóak a bútorokhoz, és levélpapíron vagy fényképészeti háttérrel is felhasználhatók márka azonosításához.

Mosdó

Angle

Mosdó A világon sok kiváló formatervezésű mosdó található. De felajánljuk, hogy e tekintetben új szemszögből tekintjük meg. Lehetőséget akarunk adni arra, hogy élvezze a mosogató használatának folyamatát, és elrejtse a szükséges, de esztétikai szempontból nem szükséges esztétikai részleteket, mint a csatorna. A „szög” lakonikus kialakítású, amelyben minden részlet átgondolt a kényelmes használathoz és a tisztítórendszerhez. Használat közben nem figyeli a lefolyó lyukat, minden úgy néz ki, mintha a víz egyszerűen eltűnt. Ezt az optikai illúzióval társított hatást a mosogató felületeinek különleges elhelyezkedésével érik el.