Design magazin
Design magazin
Lakóház

Trish House Yalding

Lakóház A ház tervezése a helyszínre és annak helyére való közvetlen válaszul került kidolgozásra. Az épület szerkezete úgy van kialakítva, hogy tükrözze a környező erdőt, a gerendás oszlopokkal, amelyek a fatörzsek és az ágak szabálytalan szögeit képviselik. A nagy üvegtáblák kitöltik a hézagokat a szerkezet között, és lehetővé teszik a táj és a környezet felbecsülését, mintha a fatörzsek és a fák ágai között kinéznének. A hagyományos kenti fekete-fehér időjárási táblák az lombozatot reprezentálják, amely az épületet körülveszi és a tereket körülzárja.

Ing Csomagolás

EcoPack

Ing Csomagolás Ez az ingcsomagolás a hagyományos csomagolásoktól különbözik, mivel semmilyen műanyagot nem használ. A meglévő hulladékáramot és a gyártási folyamatot felhasználva ezt a terméket nemcsak nagyon egyszerű előállítani, hanem megsemmisítésére is nagyon egyszerű, az elsődleges anyagot komposztálva. A terméket először préselhetjük, majd azonosíthatjuk a cég márkanevével a sajtolás és a nyomtatás útján, hogy létrehozzunk egy egyedi szerkezeti terméket, amely egyszerre néz ki és érzi magát nagyon eltérőnek és érdekesnek. Az esztétikát és a felhasználói felületet ugyanolyan nagy figyelmen kívül hagyták, mint a termék fenntarthatóságát.

Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem

Real Madrid Official Store

Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem Az áruház tervezési koncepciója a Santiago Bernabeu-i tapasztalatokon alapul, a vásárlási élményre és a benyomás megteremtésére összpontosítva. Ez egy olyan koncepció, amely egyidejűleg tiszteli, dicséri és halhatatlanná teszi a klubot, kijelenti, hogy az eredmények tehetség, erőfeszítés, harc, odaadás és elszántság eredménye. A projekt magában foglalja a koncepciótervezést és a kereskedelmi megvalósítást, a márkázást, a csomagolást, a grafikus vonal és az ipari bútorok tervezését.

Konzol

Qadem Hooks

Konzol A Qadem Hooks egy műalkotás, amelynek konzol funkciója a természet ihlette. Különböző festett zöld öreg horgokból áll, amelyeket a Qademmel (egy régi fa öszvér nyereg hátuljával) együtt használták a búza egyik faluból a másikba történő szállításához. A horgok alapjául a régi búzacséplő táblához vannak rögzítve, és kész üveglaplal a tetején.

Fűszer Tartály

Ajorí

Fűszer Tartály Az Ajorí kreatív megoldás különféle ételízesítők, fűszerek és ételízesítők megszervezésére és tárolására, az ország különféle kulináris hagyományainak kielégítésére és illesztésére. Elegáns organikus kialakítása szobrászati darabká teszi, amely kiváló dísztárgyként szolgál, amelyet az asztal körül beszélgetés indítóként tükrözhet. A csomagolás kialakítását a fokhagymabőr ihlette, ez az öko-csomagolás egyedi javaslatává válik. Az Ajorí egy környezetbarát formatervezésű bolygó, amelyet a természet ihlette és teljes egészében természetes anyagokból készít.

Újrahasznosított Ékszerek

Clairely Upcycled Jewellery

Újrahasznosított Ékszerek Gyönyörű, tiszta, újrahasznosított ékszerek, amelyeket a Claire de Lune csillár gyártásából származó hulladék felhasználása céljából terveztek. Ez a sor jelentős számú gyűjteménygé fejlődött ki - minden elbeszélő történet, mind nagyon személyes pillantást vet a tervező filozófiájába. Az átláthatóság a tervezők saját filozófiájának alapvető eleme, és ezt tükrözi a használt akril választása. Az alkalmazott tükör akril kivételével, amely maga is tükrözi a fényt, az anyag mindig átlátszó, színes vagy tiszta. A CD-csomagolás megerősíti az átültetés fogalmát.