Design magazin
Design magazin
Az Organikus Olívaolaj

Epsilon

Az Organikus Olívaolaj Az Epsilon olívaolaj egy korlátozott kiadású termék, melyet ökológiai olajfaültetvényekből készítenek. A teljes gyártási folyamat kézzel történik, hagyományos módszerekkel, és az olívaolajat szűrés nélkül palackozzák. Ezt a csomagot úgy terveztük meg, hogy biztosítsa, hogy az erősen tápláló termék érzékeny alkotóelemeit a fogyasztó bármilyen változás nélkül megkapja a malomból. A Quadrotta palackot egy borítással védett, bőrrel megkötött és kézzel készített fadobozba helyezzük, lezárva viasszal. A fogyasztók tehát tudják, hogy a termék közvetlenül a malomból érkezett, bármiféle beavatkozás nélkül.

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Purelab Chorus

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer A Purelab Chorus az első moduláris víztisztító rendszer, amelyet az egyéni laboratóriumi igényekhez és a helyhez igazítottak. Minden tisztított vizet szállít, méretezhető, rugalmas, testreszabott megoldást kínál. A moduláris elemek eloszthatók a laboratóriumban vagy összekapcsolhatók egymással egyedi torony formátumban, minimalizálva a rendszer lábnyomát. A haptikus vezérlők nagyon jól szabályozható adagoló áramlási sebességet kínálnak, míg a fényjelző a kórus állapotát jelzi. Az új technológia lehetővé teszi a Chorus számára a legfejlettebb rendszert, amely csökkenti a környezeti hatásokat és a működési költségeket.

Hajóvezérlő Rendszer

GE’s New Bridge Suite

Hajóvezérlő Rendszer A GE moduláris hajóvezérlő rendszerét úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a nagy, mind a könnyű hajókhoz, intuitív irányítást és tiszta vizuális visszacsatolást biztosítva. Az új helymeghatározási technológia, a motorvezérlő rendszerek és a felügyeleti eszközök lehetővé teszik a hajók pontos mozgását zárt terekben, miközben csökkentik a kezelő igénybevételét, mivel a bonyolult kézi vezérléseket az új érintőképernyő-technológia váltja fel. Az állítható képernyő csökkenti a visszaverődést és optimalizálja az ergonómiát. Minden konzolnak van beépített fogófogantyúja a durva tengerekben történő felhasználáshoz.

Borház

Crombe 3.0

Borház A Crombé borház üzlet koncepciójának célja az volt, hogy az ügyfelek teljesen új módon vásárolhassanak meg. Az alapötlet az volt, hogy egy raktár kinézetétől és megjelenésétől induljon, amelyhez később fényt és finomságot adtunk hozzá. Annak ellenére, hogy a borokat eredeti csomagolásukban forgalmazzák, a fémkeretek tiszta vonalai továbbra is biztosítják a megismerést és a perspektívat. Minden üveg lóg a keretben ugyanolyan dőlésszögben, amelyben a sommelier kiszolgálná őket. A 12 méteres állványban a pezsgők és a szekrények találhatók. Szekrényenként az ügyfelek biztonságosan akár 30 palackot tárolhatnak.

Naptár

calendar 2013 “Safari”

Naptár A Safari egy papírállat-naptár. Egyszerűen nyomja ki az alkatrészeket, hajtsa össze és rögzítse a befejezéshez. Legyen 2011 a vadon élő találkozások éve! Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.