Design magazin
Design magazin
Naptár

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Naptár Veletek építünk városokat. Az asztali naptár tartalmazza az NTT East Japan vállalati értékesítésösztönzésének üzenetét. A naptárlapok felső része színes épületek kivágása, az átfedő lapok pedig egy boldog várost alkotnak. Naptárként élvezheti az épületek sorának tájváltoztatását minden hónapban, és olyan érzést tölt be, hogy egész évben boldog maradjon.

Naptár

NTT COMWARE “Season Display”

Naptár Ez egy asztali naptár, kivágott mintával készült, szezonális motívumokkal, gyönyörű dombornyomással. A formatervezés legfontosabb eleme, amikor megjelenik, a szezonális motívumok 30 fokos szögben vannak beállítva a legjobb megtekintés érdekében. Ez az új forma kifejezi az NTT COMWARE új ötletét az új ötletek generálása érdekében. Gondolkodom naptárfunkciókban, bőséges írási hely és uralkodó vonalak mellett. Jó a gyors megtekintéshez és könnyen használható, az eredetiséggel teli, amely különbözteti meg a többi naptártól.

Ékszerek

odyssey

Ékszerek A monomer által kifejlesztett Odüsszea alapvető gondolata magában foglalja a hatalmas, geometriai alakzatok mintázattal ellátott bőrrel történő bevonását. Ebből kiindulva kialakul a világosság és torzulás, átláthatóság és elrejtés kölcsönhatása. Minden geometriai alakzat és mintázat tetszés szerint kombinálható, változtatható és kiegészítésekkel kiegészíthető. Ez a lenyűgöző, egyszerű ötlet lehetővé teszi egy szinte kimeríthetetlen formatervezési minta létrehozását, amely tökéletesen megegyezik a gyors prototípus (3D nyomtatás) által kínált lehetőségekkel, mivel minden ügyfél készíthet egy teljesen egyedi és egyedi terméket (látogatás: www.monomer). eu-shop).

A Porzsák És A Seprű

Ropo

A Porzsák És A Seprű A Ropo egy önkiegyensúlyozó porzsák és seprű koncepció, amely soha nem esik le a földre. A poros tartály alsó rekeszében található víztartály kis súlyának köszönhetően a Ropo természetesen kiegyensúlyozottan tartja magát. Miután a port könnyen megtisztította a porzsák egyenes ajka segítségével, a felhasználók összekavarhatják a seprűt és a porzsákot, és egyetlen egységként elhelyezhetik anélkül, hogy aggódnának, hogy leesik. A modern organikus forma célja az egyszerűség megteremtése a belső terekben, és a rántható, hevedergörgő funkció a talajtisztítás közben szórakoztatja a felhasználókat.

Fotel

Baralho

Fotel A Baralho fotel lenyűgöző kortárs formatervezésű, tiszta formákból és egyenes vonalakból áll. A szálcsiszolt alumínium lemez hajtogatásaiból és hegesztéseiből készített karosszék kiemelkedik merész illeszkedésével, amely kihívást jelent az anyag szilárdságán. Képes egy elemben összekapcsolni a szépséget, a könnyedséget és a vonalak és szögek pontosságát.

Zászlóshajó Bolt

Lenovo

Zászlóshajó Bolt A Lenovo Flagship Store célja a márka imázsának javítása azáltal, hogy a közönség számára platformot biztosít, amely lehetővé teszi a kölcsönhatást és a megosztást az üzletben létrehozott életmód, szolgáltatás és tapasztalat révén. A tervezési koncepció azon a küldetésen alapul, hogy átálljon a számítástechnikai eszközök gyártójáról a vezető márkára a fogyasztói elektronikai szolgáltatók körében.